- 20 Ocak 2010
- 45.174
- 152.690
- 43
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Yaşlı dediğide 50 li yaşlar benden en fazla 10 yaş yaşlılar göm bari bide konu sahibiHeeee, anası babası zaten evlenme demişmiş, yaşları da varmış, üzülmesinlermiş. Tükürdüğünü yalamaktan da utanıyormuş.
Hasta ve pasif ruh işte. Hayatını bir defa yanlış yönetmiş şimdi yeniden yönetmek zorunda kalmamak için kene modunda yaşamaya çalışıyor
Hic bir zaman........Bu kadın tahmini ne zaman akillanir
Haklısın ama engel olamıyorum işte bu düşüncelere sadece bu değil bir sürüYaşlı dediğide 50 li yaşlar benden en fazla 10 yaş yaşlılar göm bari bide konu sahibi
Sadece bahane olduğunu sende bizde biliyoruz bunların sadece kabul etmiyorsunHaklısın ama engel olamıyorum işte bu düşüncelere sadece bu değil bir sürü
Ama bahane olsa evet doğru diyeceğim zatwn değil ki korkuyor olamaz mıyım neden böyle düşünüyorsunuzSadece bahane olduğunu sende bizde biliyoruz bunların sadece kabul etmiyorsun
Yahu adam seni is te mi yor sana para koklatmadan boşama derdinde hala o evde saçma bahanelerle duruyorsunAma bahane olsa evet doğru diyeceğim zatwn değil ki korkuyor olamaz mıyım neden böyle düşünüyorsunuz
Bak şimdi tamam sorunsuz boşandık diyelim para da istemedim ondan hayata gayet normal devam edecek adam. Etsin de umrumda değil. Ama ya aklı başına gelirse mesela 1 sene sonra 2 sene sonra falan. Özlerse beni gerçek anlamda pişmanlık duyarsa ve ben tam hayatımı oturtmuşken yeniden karşıma çıkıp rahatsız etmeye başlarsa ne yaparım ? Yok mu bunun gibi tipler, haberlerde duyuyoruz var. Anlıyor musunuz şimdi korkularımıYahu adam seni is te mi yor sana para koklatmadan boşama derdinde hala o evde saçma bahanelerle duruyorsun
Adamı esir mi alacaksınız, sokağa çıkmasına engel mi olacaksınız? Boşanmak artık sizin isteğinize bağlı değil ki, eşiniz kafasına koymuş. Gidip dava açacak. Zaten kaç kez söyledi biz biliyoruz. Öyle de böyle de boşanacaksınız, nasıl gizleyeceksiniz? En azından, anlaşamadık işime gelmedi, değersiz hissettim saygısızdı boşanmak istedim dersiniz. Benim de kızım var. İstediği kadar sevmediğim istemediğim biriyle evlensin. Mutsuzsa boşanmak isterse tam tersi sevinirim. Nedir yani nikahtan önce bir hayatınız yok muydu?Ama bahane olsa evet doğru diyeceğim zatwn değil ki korkuyor olamaz mıyım neden böyle düşünüyorsunuz
Allahım sen bana sabır ver ya öyle olursa ya boyle olursa merak etme adam seni boşasın bidaha görmezsin bile gerçekten bunlara inanıyor musun bence sen dr a git biz sana yardımcı olamayızBak şimdi tamam sorunsuz boşandık diyelim para da istemedim ondan hayata gayet normal devam edecek adam. Etsin de umrumda değil. Ama ya aklı başına gelirse mesela 1 sene sonra 2 sene sonra falan. Özlerse beni gerçek anlamda pişmanlık duyarsa ve ben tam hayatımı oturtmuşken yeniden karşıma çıkıp rahatsız etmeye başlarsa ne yaparım ? Yok mu bunun gibi tipler, haberlerde duyuyoruz var. Anlıyor musunuz şimdi korkularımı
Gelmez aklı başına falan. Ama sen napar eder gider yapışırsın, adamın yanında kadın gör yeter ki.Bak şimdi tamam sorunsuz boşandık diyelim para da istemedim ondan hayata gayet normal devam edecek adam. Etsin de umrumda değil. Ama ya aklı başına gelirse mesela 1 sene sonra 2 sene sonra falan. Özlerse beni gerçek anlamda pişmanlık duyarsa ve ben tam hayatımı oturtmuşken yeniden karşıma çıkıp rahatsız etmeye başlarsa ne yaparım ? Yok mu bunun gibi tipler, haberlerde duyuyoruz var. Anlıyor musunuz şimdi korkularımı
Bak şimdi tamam sorunsuz boşandık diyelim para da istemedim ondan hayata gayet normal devam edecek adam. Etsin de umrumda değil. Ama ya aklı başına gelirse mesela 1 sene sonra 2 sene sonra falan. Özlerse beni gerçek anlamda pişmanlık duyarsa ve ben tam hayatımı oturtmuşken yeniden karşıma çıkıp rahatsız etmeye başlarsa ne yaparım ? Yok mu bunun gibi tipler, haberlerde duyuyoruz var. Anlıyor musunuz şimdi korkularımı
Bu bi olasılık değil, beklenti. Adamın aklı başına gelsin istiyorsunuz. Bunun herhangi bi dünyada olasılık dahilinde olmayacağını siz de biliyosunuz içten içe.Bak şimdi tamam sorunsuz boşandık diyelim para da istemedim ondan hayata gayet normal devam edecek adam. Etsin de umrumda değil. Ama ya aklı başına gelirse mesela 1 sene sonra 2 sene sonra falan. Özlerse beni gerçek anlamda pişmanlık duyarsa ve ben tam hayatımı oturtmuşken yeniden karşıma çıkıp rahatsız etmeye başlarsa ne yaparım ? Yok mu bunun gibi tipler, haberlerde duyuyoruz var. Anlıyor musunuz şimdi korkularımı
Evhamlarını kendine bahane ediyorsun. Bunların hiçbiri olmayacak. Adam sen hiç olmamışsın gibi yok olacak etrafından. Onun aklı başında gayet, gelirse diye bir şey yok. Tepe tepe kullandı seni, şimdi de sepetliyor. Lan dişim ağrırken beni doktora değil de işe götüren adamı o dükkanın fırınına atıp pişiririm ben be. Sen daha aklı başına gelir falan diyorsun, onun aklı başında seninki değil, hiç de olmadıBak şimdi tamam sorunsuz boşandık diyelim para da istemedim ondan hayata gayet normal devam edecek adam. Etsin de umrumda değil. Ama ya aklı başına gelirse mesela 1 sene sonra 2 sene sonra falan. Özlerse beni gerçek anlamda pişmanlık duyarsa ve ben tam hayatımı oturtmuşken yeniden karşıma çıkıp rahatsız etmeye başlarsa ne yaparım ? Yok mu bunun gibi tipler, haberlerde duyuyoruz var. Anlıyor musunuz şimdi korkularımı
Of be yavrum, anan baban seni gerçekten sevmiş olsaydı kendine değer veren bir insan olurdun ve bu herifi şimdiye kadar 50 kere gerine gerine bosardin zaten...Kesinlikle öyle mune. Başka yerde çalışsam birikim yapmıştım yani.. ama buradaki kadınların da beni linçledikleri ve anlamadıkları şeyler var. Gurursuz ve çok aşık olduğum için değil boşanamam benim. Evet duygularım karışık o ayrı. Ama beni ailem öyle güzel sevgi ve ilgi dolu büyüttü ki kendimden çok utanıyorum ailemin gözlerinin içine bakamıyorum ve biz sana demedik mi ? Diyecekler mutlaka haklı olarak. Ailem karşıydı çünkü bu evliliğe. Yani kendi annemin babamın ailemin sevdiklerimin yanında o kadar çok mutluyum ki, böyle bi hata zincirinde olduğum için aşırı utanıyorum ve üzülüyorum çünkü benim ailem asla böyle bir damat haketmedi.. yani burada kadınların beni linçledikleri gibi değil hiçbir şey. Kocama çok aşık ve erkeksiz bir hayat süremem yapıştım kocama gibi bi durum asla söz konusu değil. Anlamıyor bazı kadınlar, onlar da haklı uzaktan durum böyle görünüyor olabilir.
Öyle yani mune.. belki sen beni anlarsın biraz. Ayrıca bahane olduğunu düşünüyor herkes ama gerçekten annem babam da 50 küsür yaşındalar artık onları üzmek üzüntü ile sınamak çok zoruma gidiyor . Hayatımda hiç onları üzmedim ben çünkü en büyük yanlışım bu damadı getirmekti onlara.. nasıl yaptım bunu diye düşünmekten içim içimi yiyor zaten. Sonucu güzel de olsa yıpratıcı bir süreç boşanma ne olursa olsun. Ben kendi psikolojime sahip cıkmam lazım güçlü durmak lazım ama illa ki ilk dönemler tökezleyeceğim malesef.
Ailesine bişey demiyor ki ödü patlıyor boşatırlar falan diye.Of be yavrum, anan baban seni gerçekten sevmiş olsaydı kendine değer veren bir insan olurdun ve bu herifi şimdiye kadar 50 kere gerine gerine bosardin zaten... Evladını seven ana baba da seninki gibi bir hayattan 50 kere çekip alırdı çocuğunu....Ne anan ne baban zerre umursamıyor senin iyiliğini, kabul et şunu, alemin ağzına bakıp harciyorlar seni dümdüz , bu yüzden ölsen üzülmezler bosandiginda uzulecekleri kadar, anlamıyor musun?
Bak şimdi tamam sorunsuz boşandık diyelim para da istemedim ondan hayata gayet normal devam edecek adam. Etsin de umrumda değil. Ama ya aklı başına gelirse mesela 1 sene sonra 2 sene sonra falan. Özlerse beni gerçek anlamda pişmanlık duyarsa ve ben tam hayatımı oturtmuşken yeniden karşıma çıkıp rahatsız etmeye başlarsa ne yaparım ? Yok mu bunun gibi tipler, haberlerde duyuyoruz var. Anlıyor musunuz şimdi korkularımı
Kızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.
Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.
Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var
Ya kâtip iki üst sokakta oturan aile bilmiyor mu sence bu herifin ne mal olduğunu, kızlarının ne koşullarda çalışıp yaşadığını? Hastalığında doktora bile gidemediğini? Mümkün mu sence? Bal gibi biliyorlar ama umurlarinda değilAilesine bişey demiyor ki ödü patlıyor boşatırlar falan diye.
Ya geçiştiriyodur, borçlarımız var arsa falan alıcaz, bi müddet mecbur böyle olacak, ben mutluyum bi sorun yok diye. Bak şimdi bile Kiraz'ı ilk defa gören anlamıyor gerçekten korkuyor kocasından sanıyor. Ama sen ben adamı kaybedecek diye ödünün patladığını biliyoruz.Ya kâtip iki üst sokakta oturan aile bilmiyor mu sence bu herifin ne mal olduğunu, kızlarının ne koşullarda çalışıp yaşadığını? Hastalığında doktora bile gidemediğini? Mümkün mu sence? Bal gibi biliyorlar ama umurlarinda değil
Hayatımda bu kadar saçma yorum görmedimOf be yavrum, anan baban seni gerçekten sevmiş olsaydı kendine değer veren bir insan olurdun ve bu herifi şimdiye kadar 50 kere gerine gerine bosardin zaten...
Evladını seven bir aile de seninki gibi bir hayattan 50 kere çekip alırdı çocuğunu....
Ne anan ne baban zerre umursamıyor senin iyiliğini, kabul et şunu, alemin ağzına bakıp harciyorlar seni dümdüz, herşeyin farkındalar ama boşanıp başlarına kalma diye susuyorlar , görmezden geliyorlar işte...
Ölsen üzülmezler bosandiginda başlarına kalacaksın , elalem ne diyecek diye uzulecekleri kadar, anlamıyor musun?