Toplanın kızlar yine ben

Yaşlı dediğide 50 li yaşlar benden en fazla 10 yaş yaşlılar göm bari bide konu sahibi

Yahu adam seni is te mi yor sana para koklatmadan boşama derdinde hala o evde saçma bahanelerle duruyorsun
Bak şimdi tamam sorunsuz boşandık diyelim para da istemedim ondan hayata gayet normal devam edecek adam. Etsin de umrumda değil. Ama ya aklı başına gelirse mesela 1 sene sonra 2 sene sonra falan. Özlerse beni gerçek anlamda pişmanlık duyarsa ve ben tam hayatımı oturtmuşken yeniden karşıma çıkıp rahatsız etmeye başlarsa ne yaparım ? Yok mu bunun gibi tipler, haberlerde duyuyoruz var. Anlıyor musunuz şimdi korkularımı

Ama bahane olsa evet doğru diyeceğim zatwn değil ki korkuyor olamaz mıyım neden böyle düşünüyorsunuz
Adamı esir mi alacaksınız, sokağa çıkmasına engel mi olacaksınız? Boşanmak artık sizin isteğinize bağlı değil ki, eşiniz kafasına koymuş. Gidip dava açacak. Zaten kaç kez söyledi biz biliyoruz. Öyle de böyle de boşanacaksınız, nasıl gizleyeceksiniz? En azından, anlaşamadık işime gelmedi, değersiz hissettim saygısızdı boşanmak istedim dersiniz. Benim de kızım var. İstediği kadar sevmediğim istemediğim biriyle evlensin. Mutsuzsa boşanmak isterse tam tersi sevinirim. Nedir yani nikahtan önce bir hayatınız yok muydu?

Allahım sen bana sabır ver ya öyle olursa ya boyle olursa merak etme adam seni boşasın bidaha görmezsin bile gerçekten bunlara inanıyor musun bence sen dr a git biz sana yardımcı olamayız

Gelmez aklı başına falan. Ama sen napar eder gider yapışırsın, adamın yanında kadın gör yeter ki.

Canim sen Peri ile konus o da senin gibi simdilerde hamile kalmaya calisiyor. Biz sana yardimci olamayiz senin dilinden o anlar.

Bu bi olasılık değil, beklenti. Adamın aklı başına gelsin istiyorsunuz. Bunun herhangi bi dünyada olasılık dahilinde olmayacağını siz de biliyosunuz içten içe.

Evhamlarını kendine bahane ediyorsun. Bunların hiçbiri olmayacak. Adam sen hiç olmamışsın gibi yok olacak etrafından. Onun aklı başında gayet, gelirse diye bir şey yok. Tepe tepe kullandı seni, şimdi de sepetliyor. Lan dişim ağrırken beni doktora değil de işe götüren adamı o dükkanın fırınına atıp pişiririm ben be. Sen daha aklı başına gelir falan diyorsun, onun aklı başında seninki değil, hiç de olmadı

Of be yavrum, anan baban seni gerçekten sevmiş olsaydı kendine değer veren bir insan olurdun ve bu herifi şimdiye kadar 50 kere gerine gerine bosardin zaten...

Evladını seven bir aile de seninki gibi bir hayattan 50 kere çekip alırdı çocuğunu....

Ne anan ne baban zerre umursamıyor senin iyiliğini, kabul et şunu, alemin ağzına bakıp harciyorlar seni dümdüz, herşeyin farkındalar ama boşanıp başlarına kalma diye susuyorlar , görmezden geliyorlar işte...

Ölsen üzülmezler bosandiginda başlarına kalacaksın , elalem ne diyecek diye uzulecekleri kadar, anlamıyor musun?

Son düzenleme:
Ailesine bişey demiyor ki ödü patlıyor boşatırlar falan diye.

Sen anca milyoner olursan bu adam peşinden koşar.

Bu arada sen neden bu kadar zamandır çocuk yapmadın, bak yapsaydın o zaman çalışır ekmeğini kazanır akıllanır düzelirdi. Tüh bak.

Ailesine bişey demiyor ki ödü patlıyor boşatırlar falan diye.
Ya kâtip iki üst sokakta oturan aile bilmiyor mu sence bu herifin ne mal olduğunu, kızlarının ne koşullarda çalışıp yaşadığını? Hastalığında doktora bile gidemediğini? Mümkün mu sence? Bal gibi biliyorlar ama umurlarinda değil

Ya geçiştiriyodur, borçlarımız var arsa falan alıcaz, bi müddet mecbur böyle olacak, ben mutluyum bi sorun yok diye. Bak şimdi bile Kiraz'ı ilk defa gören anlamıyor gerçekten korkuyor kocasından sanıyor. Ama sen ben adamı kaybedecek diye ödünün patladığını biliyoruz.

Hayatımda bu kadar saçma yorum görmedim senin ailen böyle olabilir kimse seçemiyor ailesini ama benimkiler çok şükür öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…