Toplanın kızlar yine ben

Mavinin her tonunaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
949
-44
26
Kızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.

Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.

Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var

Sana zırnık vermemek için sigortasız kalacak bu adam var ya bu gidişle senden nafaka isteyecek bak gör.

Borç var diyorsunuz neden dükkanı o mutlu olsun diye sattırıyorsunuz ki anlamadım? Avukat arkadaşlar vardır illa ki yardımcı olurlar ama şerh koydurmanızı tavsiye ederim. İlerleyen süreçlerde duruma göre hareket edersiniz

Çok özür dilerim ama hayatımda gördüğüm en saçma boşanma süreci. Planlı programlı desen değil ,mantıklı desen değil büyük bir hiçlik.

Boşanırken bir şey isteme diye mal mülk dağıtıyor adam

Zaten ödemiyordu sigortasını. Esnaf olduğu için.
Nasil yani?

Vergi kaciriyordu, kacak calisiyordu oyle mi?

Sana elli kez sgk'ya sikayet et dedik, hala edebilirsin, bosanmadan al su adamdan alabileceklerini.

Kac yasina gelmis adam hala daha aileme yalakalik yapar kendime baktiririm diye plan kuruyor, saka misiniz yahu siz?

Adam sana nafaka vermemek icin sigortasiz kalacak kiraz biraz uyanik ol artik, ayaklarina mi kapanalim birseyleri anlaman icin Allah askina, senin başlıklarına girince sacimi basimi yolasim geliyor yemin ederim.

Nasıl alayım ki hiçbir şeyi yok elinde zaten parası da kalmayacak. Ve bunun parasını alırsan deliye döner. Çok parası insanlar hepsi ailesi de . Ben sadece boşanmak istiyorum ama anlaşmalı bile olsa süreç korkutuyor beni. Eşyalarımı buradan aileme taşımak odur budur gibi şeyler korkutuyor

Boşanmak istemiyorsun kabul et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…