Bak kiraz bu konudaki yorumları da okudum bu sefer. Bu platform akıl almak isteyene harika bi yer aslında. Çünkü insanlar tanımadan olaya gayet mantıklı yorum yapıyolar. Çevren olsa belki senin istediğin gibi, belki hiç istemediğin ğibi yorum yapmaya çalışırlar sadece. Yaşın çok genç. Çok çok genç. Zararın neresinden dönsen kâr. Şanslısında adam aslında ne yaptıysa gözünün önünde yapmış ve gayet dürüstçe de zaman zaman söylemiş. Şu borcum bitsin boşancaz diye.
Eski yorumlardan bugüne gelesiye eşin iyice netleşmeden sen netleşesin diye çok dua ettim ama o senden daha önce davrancak gibi.
Bu evliliğin inan hiçbir tutulur yeri yok. İyi ki çocuğunuz yok. Eninde sonunda bitecek bu evlilik en azından arada perişan olmaz. Bak güzel kardeşim koluna çantanı alıp çıkmak gibi değil ebbet bu süreç ama olması gereken bu. Sağlığın için mutluluğun için. İnan bana bi kaç ay sonra keşke daha önce boşansaydım neden bu kadar bekledim ki diyceksin.
Ailen tabi ki de biz sana demedik mi derler. Ama bunları işitmemek bu durumları görmemek için başka kadınlara ne diyceğini ne yazdığını mı görmek daha güzel. Sürekli kiminle ne yaptığını düşünmek zor değil mi sana yazık değil mi
sen sürekli boşancam deyip boşanmayacaıın için adamda alışmış nasılsa boşanmıyor deyip devam etmiş. Evet bi iki cidiye almış gibi olmuş sanki ağzını falan yoklamış ama nasılsa seviyor ikna ederim demiş. Ve ihanetlerinden daha çok bana dokunan şu borçlarım bitsin boşanırız demesi
Çünkü çalıştıracağı bir işçisi var bedavadan. Bu kadar borç içinde inan ki azda olsa birikim bile yapmış olabilir. Sana nafaka ödeyemeyeğini belirtiyo zaten. Yok evlenmem de çalışmamda...
Bu kişiye yapılacak şey aslında hiç söylemeden direk dava açıp dükkana tedbir koydurmak. Bi güzel de tazminat istemek. Dükkan satıldıktan sonra hiçbişey alamazsın ki. Senin de orda çok emeğin var.. ama desen ki hiçbiriyle uğraşmıycam yeterki boşanayım bunada razıyım. Tek derdin onlarla polemikse al çantanı çık. Zaten para pul istemezsen adamın canına minnet. Onun korkusu sana nafaka ödemek olur. Şuan senin isteyeceğin biri olması için çok iyi bi maaşla işe başlaman lazım.
Güzel kardeşim ister adamla uğraşarak ister uğraşmayarak... bi şekilde kurtul bu kangren olmuş parçandan. Ailen mutlu yaşamanı daha çok istemez mi. Evlenirken de kızmadılar mı. Bırak boşanırken de biz demedik mi diye kızsınlar.
Adamın sevgisini boşver saygısı bile yok sana. Emin ol o aile o istemese bile onu evlendirirde. Olan bu seferrde o kıza olur çünkü bu adam değişmez. Ancak çok güçlü kararlı parasını kazanan bi kadın olsa çekinir ama yine yapar bu adam değişmez. Sadece senin önünde yaptığı gibi rahat yapmaz. Daha iyi saklayarak yapar.
Onun yok senin kendine saygın olsun.