Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Açıkçası bende ilk günler hiçbir rahatsızlık yaşamadım. Sadece idrarde azalma fark ettim ama önemsemedim bunun önmeli bir işaret olduğunu bilmiyordum. Sonra gün ve gün şişmeye başladım 5. Gün inanılmaz bir hale geldi karnım koştur koştur kliniğe gittim. Üzerine bir de kabız oldum bu rahatsızlıklarımın hepsi ancak regl olunca bitti.Merhaba benim de bugün opu yapıldı 19 yumurta toplantı bol sıvı al dediler sizler nasıl atlattiniz şuan bı sisligim yok ama korkuyorum acikcasi
tşk ederim.. evet bende genetik tarama kesinlikle bana gerekli olduğuna inanıyorum..Merhaba, ben doğal yollar ile hamile kaldım 3 defa. 2sinde boş gebelik 1inde ise kimyasal gebelik yaşadım. Sebepleri için bana ve eşimi çok test yapıldı ama hiçbir şey bulamadılar. Doktorumda artık daha fazla yıpranmamam için bu yöntemi tercih etti. En iyi yumurt en iyi spermi seçelim sonrasında en iyi kalitedeki embriyolara genetik test yaptıralım dedi. Zaten embriyo genetik araştırması yapışması gereken sebepler diye biraz araştırırsanız tekrarlayam düşüklerde yapılmasının şiddetli tavsiye edildiğini fark edersiniz size de acil şifalar diliyorum
ooo yogaya zaten cok ilgim var cok severim ben valla :)Embriyolog İdil Bozkurt diye hem YouTube da hem de instagramda bulabilirsiniz. Youtube videoları daha sade bir anlatıma sahip ama instagramdan mesaj atıyorum ben kendisine, daha öznel cevaplar veriyordu.spermiyogram sonuçlarıma kadar yorumlatmistim. Ben devlet hastanesinde tedavi gördüğüm için bir tek embriyomun labaratuvardaki raporunu temin edememiştim. Onu da yorumlamasını cok isterdim... Dogurganlikta yoga konusu çok ilgimi çekmişti ama yoga filan yapamıyorum ben kendimi veremiyorum o stresten kurtulmamız lazım ki vücut iyilikle gelişsin temasını kavradım ama ben yapamıyorumonun yerine stresin verdiği negatifligi antioksidan tavsiyeleriyle vücudumdaki etkisini azaltmaya çalıştım. Mikrocip yontemi diye inliyordum ama hiç ileri hareketli sperm olmadığı için bize bu yöntemin uymayacagini yine ondan öğrenmiştim. Geçen pozitif haberimi verdim kendisine sevindi ama iyi gitmeyen hcg takibim ve ultrason takibim bitince durum degerlendirmesini konuşmak istediğim ilk kişi yine kendisi olacak. Hiç yüzyüze gelmeden ısındım kendisine. İşin içinde olan birinden destek alabilmek güzel oluyor
Merhaba, şimdiden hayırlı olsun süreciniz çünkü karar vermek tüp bebek tedavisinde önemli bir adımKızlar sonuçları yazarsanız halka olur inş güzel sonuçlar alırsınız. Ben de 3 düşükten sonra artık haftaya doktora tüp bebek isteğiyle gidicem rabbim anneliği hakeden herkese nasip etsin
Yapılabilecek bütün testleri yaptık histereskopi de dahil ana şundan dolayı diyemedi doktor amh değerim düşükmüş 1.1 idi bir de haşimato hastasıyım malesefMerhaba, şimdiden hayırlı olsun süreciniz çünkü karar vermek tüp bebek tedavisinde önemli bir adım☺ Kayıplarınızın sebebi araştırıldı mı?
Çok geçmiş olsun, Allah hepimize bu süreçte sabır ve güç versin. Benimde kayıplarım oldu ve hiçbir sebep bulunamadı. Size tavsiyem ngs yöntemi ile genetik inceleme yaptırın embriyolarınızaYapılabilecek bütün testleri yaptık histereskopi de dahil ana şundan dolayı diyemedi doktor amh değerim düşükmüş 1.1 idi bir de haşimato hastasıyım malesef
Evet öyle bir şey söyledi jinekolojik doktorum kesinlikle ya artık psikoloji yıpranıyor her düşük enkaz 3 4 ayını alıyor insanın yıpranıyorÇok geçmiş olsun, Allah hepimize bu süreçte sabır ve güç versin. Benimde kayıplarım oldu ve hiçbir sebep bulunamadı. Size tavsiyem ngs yöntemi ile genetik inceleme yaptırın embriyolarınıza
Merhabalar yazdıklarınızı okudum da benim de aynı genetik inceleme pgt yapılıyor embriyolarıma sonucunuz noldu genetikten sağlıklı embriyo geldi mi acabaÇok geçmiş olsun, Allah hepimize bu süreçte sabır ve güç versin. Benimde kayıplarım oldu ve hiçbir sebep bulunamadı. Size tavsiyem ngs yöntemi ile genetik inceleme yaptırın embriyolarınıza
Benim 7 yumurtam döllendi. İçlerinden 5 tanesi 5. Güne gitti. Genetik sonucunda da 1 i transfere uygun değil (mozaizm varmış) diğer 4 ü uygun denildi. İlk transferim tutmadı şimdi ikincisi için regl olmayı bekliyorumMerhabalar yazdıklarınızı okudum da benim de aynı genetik inceleme pgt yapılıyor embriyolarıma sonucunuz noldu genetikten sağlıklı embriyo geldi mi acaba
Ay ne kadar güzel maşallah 4 sağlıklı gelmiş inşallah benimde öyle olur hepimize nasip olurBenim 7 yumurtam döllendi. İçlerinden 5 tanesi 5. Güne gitti. Genetik sonucunda da 1 i transfere uygun değil (mozaizm varmış) diğer 4 ü uygun denildi. İlk transferim tutmadı şimdi ikincisi için regl olmayı bekliyorum
Benim de dün 19 yumurtam toplandı bugün 11 i olgun bunların da 8 i döllendi dediler. Heyecanla devamını bekliyorum. Sizin nasıldı?Merhaba benim de bugün opu yapıldı 19 yumurta toplantı bol sıvı al dediler sizler nasıl atlattiniz şuan bı sisligim yok ama korkuyorum acikcasi
Benim 15 i döllenmişti 5 tanesi 5. Güne ulaştı şuan 15 haftalık ikizlere hamileyim darısı sizin başınıza olsunBenim de dün 19 yumurtam toplandı bugün 11 i olgun bunların da 8 i döllendi dediler. Heyecanla devamını bekliyorum. Sizin nasıldı?
Teşekkür ederim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinBenim 15 i döllenmişti 5 tanesi 5. Güne ulaştı şuan 15 haftalık ikizlere hamileyim darısı sizin başınıza olsun
Amin bu yolda emek veren herkes yavrusuna kavuşur umarımAy ne kadar güzel maşallah 4 sağlıklı gelmiş inşallah benimde öyle olur hepimize nasip olurBenim de işk tüp bebeğim de 5 taneden 1 i sağlıklıydı ama tutmadı sonra 8 taneden hiç sağlıklı gelmedi şimdi tekrar yaptırıyoruz bakalım inşallah gelir sağlıklı. Benim de 2 normal gebeliğim var ama kalpleri durdu
Amin canım inşallah evet yapıldı ben 2. Kürtajımda bebekten parça alındı sonra kan testi yapıldı bende genetik bozukluk çıktı o yüzden pgt yapmam gerekli olduğu için tedaviye başladık bu 3. Denemem inşallah sağlıklı embriyom gelir hayırlısıyla sizde sorun neydiAmin bu yolda emek veren herkes yavrusuna kavuşur umarımPeki size ve eşinize genetik test yapıldı mı?
Sizin transferiniz oldu muAmin bu yolda emek veren herkes yavrusuna kavuşur umarımPeki size ve eşinize genetik test yapıldı mı?
Amin canım inşallah evet yapıldı ben 2. Kürtajımda bebekten parça alındı sonra kan testi yapıldı bende genetik bozukluk çıktı o yüzden pgt yapmam gerekli olduğu için tedaviye başladık bu 3. Denemem inşallah sağlıklı embriyom gelir hayırlısıyla sizde sorun neydi
Bize yapılan testlerde düşüğe sebebiyet verecek bir şey bulamıyorlar. Sadece eşimin bir geninde transkolasyon çıktı ama bu düşüğe sebebiyet olmaz diyor doktorum. Ama sebepsiz düşüklerde de ngs yöntemi ile yapılan genetik tarama olumlu sonuç veriyormuş doktorumun önerisi bu oldu.Sizin transferiniz oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?