Toplama İşlemi Sonrası OHSS Olanlar

Yaa aynen çok haklısın bende araştırarak öğrendim o kriterleri. Bende 27 yaşındayım 48 kiloyum 17 yumurta da toplandı. Bütün özellikleri taşıyordum yani. 18 temmuz da yumurta toplama oldu benim. Rahim dinlendirme uyguladık. 15 gün once tekrar başladık estrofem kullandım. Yarın kontrolüm var transfer gününe karar vericez. Verdikleri kâğıtta 5 eylül transfer günü diye yazıyordu ama yine de rahim kalınlığına göre karar vericek

Merhaba kaç yumurtanız oluştu kaç tanesi işk gün döllendi acaba

Kaç yumurtanız döllendi acaba kaç tanesi kaliteli çıktı

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırsınız Transfer sürecinden önce tekrar rahim kontrolü yapılıyor değil mi? Yani ohssnin etkileri geçmiş mi diye bakmaları gerekir sanki

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırsınız Transfer sürecinden önce tekrar rahim kontrolü yapılıyor değil mi? Yani ohssnin etkileri geçmiş mi diye bakmaları gerekir sanki
Ben opu dan sonra her gün hemşireler ile konuştum. Mesaj atıyorlardı bana günlük idrar çıkışı kilo bel çevresi ve farklı belirti var mı falan diye. Adet oldum zaten opudan 5 gün sonra o yüzden bende rahatladım zaten. Adet olunca da hastaneye gittim orda doktor muayene etmedi ama sordular yine bir sorun var mı diye. Adet başlayınca da farklı ilaçlar verdi onları kullandım. O şekilde irtibat halimdeydik. Şükür bir sorun olmadi ama çok korkuyordum. Şimdi Artık son aşama. Transferden once rahim kalınlığı için muayene yapıyor ekstra farklı ilaçlar veriyor onu kullanıyorsun

Bende regl olmayı bekliyorum bugün itibari ile 7 gün oldu ama daha regl olamadım. Umarım regl olunca rahatlarım

Allahın izniyle güzel haberler alırsınız. Bu 5 günlük süreç biraz heyecanlı ve gergin oluyor kafanızı başka şeyler ile meşgul etmeye çalışın. Bu ilk denemeniz mi?
Evet ilk denememiz olacak dondurulursa çok stresli

Evet ilk denememiz olacak dondurulursa çok stresli
Benimde ilk denemem çok heyecanlıyım o yüzden. Özellikle ilk 5 gün hep telefon elinde embriyoloğun aramasını bekliyordum. 5. Güne kadar her şey olabiliyor mesela bizim embriyolarımız 3. Güne de fire vermeden devam etti ama 5. Günde 2 tanesinin gelişimi yeterli olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…