- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
missim müdür sesinin çok güzel olduğunu duymuş herhalde :)
Jean canim oyle olmus snrm ..kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
missim müdür sesinin çok güzel olduğunu duymuş herhalde :)
Rica ederim canımolumunekankayizsmile. Almak istediklerini aldığına sevindim. vicdan azabı duyacak bir şey yok canım bunda. İnşallah güle güle kullanırız aldıklarımızı.canım önce cevap verdiğin için sonra da tavsiyyelerin için çooooook teşekkür ederiiimm olumunekankayizsmile
dediğin bir çok yere bizzattt gittim(izmite kadar gidemedim henüzz:2:)çeyizinde görüp beğendiğim birçok şeyi buldum ya aldım ya alıcam ama biraz da vicdan azabı duymadığım değil seninkilerden de alıyor olduğum içinn:kedi: ama zaten sana yetişmem şu an için mümkün gözükmüyor:sinifsinif:
hepimiz güle güle kullanalım inşş..
Canım ya ev ve mobilya resimlerini eylül-ekim gelinleri topiğine eklemiştim ama hangi sayfada biliyorcımum. Bakayım Miss'im bulabilirsem link atarım. Bu arada halının kenarları deri değil, ben o halıları pek sevemedim.oturma odanin halisinin kenarlari deri mi cnmcm..hepsi çok şık tatlicim ve mobilyalarinla uyum saglar die dusunuyorum.Yalniz mobilya ve ev resimlerine nerden ulasabilirim soyle gozumun onune getirmek istedim..
Canım aşağı yukarı belli, 30 saatimin hepsi dolu. Bu sene öğretmenlerimizin çoğu gitti,zürem başka bir okuldan ders doldurmak için gelecekmiş. 25 saat türkçe, 1 saat rehberlik, 4 saat de teknoloji tasarım dersi vermişler bana. Ama ben teknoloji tasarım dersiine girmek istemiyorummmmm. Keşke benim de bir günüm boş olabilseydi. Ben de teknoloji tasarım dersinden anlamam ki, 3 boyutlu çalışmalar falan o ne öyle.hannem naptin cnm ders programin belli oldu mu..Ben ilk defa 24 saat giricem kendim istedim en cok da bi gunumu bosaltmak istedim..Umarim program degismez bi de 3 saat muzik dersi verdiler..kafamçokkarıştıPek anlamam ama ingilizce arki dinletirim herhalde..yerimseniben
Teşekkür ederim tatlıcım. İnşallah. Bu arada yüzüğümün resmini koyamadım ben ya afedersin ama son zamanlarda pek evde durmadım vaktim olmadı, kulübe geldiysem de telefondan girdim.hannem halıların çok hoş canım iyi günlerde kullan
kaydirigubbakcemile3missim müdür sesinin çok güzel olduğunu duymuş herhalde :)
İnşallah canım inşallah. Beğenmede sevindim:kedi:çok çok beğendim ağız tadıyla kullan inşallah...özellikle jumbo çeyizlerin için fiyat tahmini bile yapmıyorum küçük bir servet ödemişsindir..annemde benim için sadece düdüklü tenceresi için 5 yıl önce 250 milyon ödemişti...(henüz bekarım)
ama herşeye değer..çok beğendim güle güle kullan..
kaydirigubbakcemile3Jean canim oyle olmus snrm ..kaydirigubbakcemile3
.
Canım ya ev ve mobilya resimlerini eylül-ekim gelinleri topiğine eklemiştim ama hangi sayfada biliyorcımum. Bakayım Miss'im bulabilirsem link atarım. Bu arada halının kenarları deri değil, ben o halıları pek sevemedim.
Canım aşağı yukarı belli, 30 saatimin hepsi dolu. Bu sene öğretmenlerimizin çoğu gitti,zürem başka bir okuldan ders doldurmak için gelecekmiş. 25 saat türkçe, 1 saat rehberlik, 4 saat de teknoloji tasarım dersi vermişler bana. Ama ben teknoloji tasarım dersiine girmek istemiyorummmmm. Keşke benim de bir günüm boş olabilseydi. Ben de teknoloji tasarım dersinden anlamam ki, 3 boyutlu çalışmalar falan o ne öyle.
iyi yapmissin tatlicim ben de sevmiyorum deri cunku ondan sordum..a.s Sorma ya ben de anlamam hic ne muzikten ne de teknoloji tasarimdan..Napalim bazen ingilizce yaparim die dusundum,bazen cd falan gotururum artik..Ben ozellikle 1 gunumu bosaltin dedim yoksa daha ders vereceklerdi ama istemedim cnmcm ya..Umarim programi uydurabilirler..
gülegüle kullanın çok güzel şeyler almışsınız..
Allah razı olsun canım,hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanalım insallah.beğenmenize sevindim.o yatak örtüsünün markası "Mora".nette arastırma yapıp satış noktalarını öğrenebilirsiniz sanırım.canım herşey çok güzel.Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin....birşey sorucam,sayfa 3'te,kahverengi yatak örtüsü ve battaniye olarak kullanacağın takımı çok beğendim,nereden alın öğrenebilir miyim?zira acil olarak böyle bir örtüye ihtiyacım var :))
herşey çoook güzeller güle güle kullanın ama ben her değişik şey gördüğümde onlardan da istiyorumaldıklarımdan çok çabuk gönlüm geçiyor her geçen gün yeni şeyler çıkıyo:S:S
hepsi birbirinden güzel ama bana cok abarti geldi valla simdiye kadar sirf üc tane bornoz takimi saydim nevresim takimlarini sayamadim bile hani bu kadari gercekten gereklimi diye durup düsündüm bir an
tabi bizim zamanimizda bu kadar ince ayrinti düsünemezdik sen cöp kovasini bile almissin helal valla
güle güle kullanin
Bende aynı şekilde düşünüyorum saydım şu ana kadar 3 tae sac kurutma makınesı vardı bır evde 3 tane sac kurutma makınesi olması bana garıp geldi ama yıne de güsel tabııde aldıkların ama ben asla bu kadar fazla şey almam
hannecim Allah uzun ömürlü mutluluk nasip etsin inş. demek dugun oldu:)