Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

hanne çeyizlerine bakmaya doyamadım hepsi de mükemmeller canım güle güle kullan inş.. ben de sözlüyüm yavaş yavaş başlıyorum çeyiz alışverişine ve sana bir danışmam olacak:CüvCüv: sakaryadan neleri ve nereden aldın? sakaryada nerelerden çeyiz alışverişi yapılırr?tavsiyelerin nelerrr????kaydirigubbakcemile4zemuszemus

hanne çeyizlerine bakmaya doyamadım hepsi de mükemmeller canım güle güle kullan inş.. ben de sözlüyüm yavaş yavaş başlıyorum çeyiz alışverişine ve sana bir danışmam olacak:CüvCüv: sakaryadan neleri ve nereden aldın? sakaryada nerelerden çeyiz alışverişi yapılırr?tavsiyelerin nelerrr????kaydirigubbakcemile4zemuszemus

Canım cok teşekkürler,allah razı olsun.hepimiz güle güle kullanalım inşallah.tatlım ben mutfak eşyalarını çatal bıçaktı yemek takımıydı aksesuarlardı jumbodan aldım hep.ev tekstili ürünlerim genellikle linens,home sweet home,yataş falan.tchiboyu çok severim.inci üçes var cevatbey pasajında çok güzel şeyler var orda esse'nin ürünlerini falan satıyor.karaca vardı ama kapandı bazı ürünlerini seviyoru karacanın.izmit realde tefal var orda indirim günleri oluyor hafta sonları bakmanı tavsiye ederim tencere tava küçük ev aletleri için.vinaldi ve emre züccaciye var ender mağazasının karşısında.oralar pahalı biraz ama güzel şeyler var.şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.soracağın bir şey olursa danışabilirsin.

Canım cok teşekkürler,allah razı olsun.hepimiz güle güle kullanalım inşallah.tatlım ben mutfak eşyalarını çatal bıçaktı yemek takımıydı aksesuarlardı jumbodan aldım hep.ev tekstili ürünlerim genellikle linens,home sweet home,yataş falan.tchiboyu çok severim.inci üçes var cevatbey pasajında çok güzel şeyler var orda esse'nin ürünlerini falan satıyor.karaca vardı ama kapandı bazı ürünlerini seviyoru karacanın.izmit realde tefal var orda indirim günleri oluyor hafta sonları bakmanı tavsiye ederim tencere tava küçük ev aletleri için.vinaldi ve emre züccaciye var ender mağazasının karşısında.oralar pahalı biraz ama güzel şeyler var.şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.soracağın bir şey olursa danışabilirsin.

canım önce cevap verdiğin için sonra da tavsiyyelerin için çooooook teşekkür ederiiimm olumunekankayizsmile
dediğin bir çok yere bizzattt gittim(izmite kadar gidemedim henüzz:2:)çeyizinde görüp beğendiğim birçok şeyi buldum ya aldım ya alıcam ama biraz da vicdan azabı duymadığım değil seninkilerden de alıyor olduğum içinn:kedi: ama zaten sana yetişmem şu an için mümkün gözükmüyor:sinifsinif:
hepimiz güle güle kullanalım inşş..

Mutfak halım:

Salon:

Oturma odası:

Nişanlımla ortak beğenilerde buluşmaya çalıştık.
oturma odanin halisinin kenarlari deri mi cnmcm..hepsi çok şık tatlicim ve mobilyalarinla uyum saglar die dusunuyorum.Yalniz mobilya ve ev resimlerine nerden ulasabilirim soyle gozumun onune getirmek istedim..

canım halılarını nerden aldın desenler cok sade ve şık .. tam tarzıma göre..bizde halılara bakıyoruz yavaştan ..zor iş bunlar yahu.

oturma odanin halisinin kenarlari deri mi cnmcm..hepsi çok şık tatlicim ve mobilyalarinla uyum saglar die dusunuyorum.Yalniz mobilya ve ev resimlerine nerden ulasabilirim soyle gozumun onune getirmek istedim..
Miss canım bizzat cevap verecegim sana.su an okuldayım,telden giriyorum.
ama bunlar çokk hoşş güle güle kullan tatlım
Tesekkür ederim tatlımmm,insallah.
canım halılarını nerden aldın desenler cok sade ve şık .. tam tarzıma göre..bizde halılara bakıyoruz yavaştan ..zor iş bunlar yahu.

Canım halılar pierre cardin.cok hoş şeyler var,bence de bakmalısın oraya.

hannem naptin cnm ders programin belli oldu mu..Ben ilk defa 24 saat giricem kendim istedim en cok da bi gunumu bosaltmak istedim..Umarim program degismez bi de 3 saat muzik dersi verdiler..kafamçokkarıştıPek anlamam ama ingilizce arki dinletirim herhalde..yerimseniben

çok çok beğendim ağız tadıyla kullan inşallah...özellikle jumbo çeyizlerin için fiyat tahmini bile yapmıyorum küçük bir servet ödemişsindir..annemde benim için sadece düdüklü tenceresi için 5 yıl önce 250 milyon ödemişti...(henüz bekarım)
ama herşeye değer..çok beğendim güle güle kullan..

Back
X