bayıldım hepsi harika
Teşekkür ederim canımmmm.opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayıldım hepsi harika
gule gule kullan canimcim tchibo urunlerini...:1hug:
çok şık hepsi..zeklisin tebrikler
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah
hanne çeyizlerine bakmaya doyamadım hepsi de mükemmeller canım güle güle kullan inş.. ben de sözlüyüm yavaş yavaş başlıyorum çeyiz alışverişine ve sana bir danışmam olacak:CüvCüv: sakaryadan neleri ve nereden aldın? sakaryada nerelerden çeyiz alışverişi yapılırr?tavsiyelerin nelerrr????zemuszemus
Canım cok teşekkürler,allah razı olsun.hepimiz güle güle kullanalım inşallah.tatlım ben mutfak eşyalarını çatal bıçaktı yemek takımıydı aksesuarlardı jumbodan aldım hep.ev tekstili ürünlerim genellikle linens,home sweet home,yataş falan.tchiboyu çok severim.inci üçes var cevatbey pasajında çok güzel şeyler var orda esse'nin ürünlerini falan satıyor.karaca vardı ama kapandı bazı ürünlerini seviyoru karacanın.izmit realde tefal var orda indirim günleri oluyor hafta sonları bakmanı tavsiye ederim tencere tava küçük ev aletleri için.vinaldi ve emre züccaciye var ender mağazasının karşısında.oralar pahalı biraz ama güzel şeyler var.şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.soracağın bir şey olursa danışabilirsin.
oturma odanin halisinin kenarlari deri mi cnmcm..hepsi çok şık tatlicim ve mobilyalarinla uyum saglar die dusunuyorum.Yalniz mobilya ve ev resimlerine nerden ulasabilirim soyle gozumun onune getirmek istedim..
Miss canım bizzat cevap verecegim sana.su an okuldayım,telden giriyorum.oturma odanin halisinin kenarlari deri mi cnmcm..hepsi çok şık tatlicim ve mobilyalarinla uyum saglar die dusunuyorum.Yalniz mobilya ve ev resimlerine nerden ulasabilirim soyle gozumun onune getirmek istedim..
Tesekkür ederim tatlımmm,insallah.ama bunlar çokk hoşş güle güle kullan tatlım
canım halılarını nerden aldın desenler cok sade ve şık .. tam tarzıma göre..bizde halılara bakıyoruz yavaştan ..zor iş bunlar yahu.