Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım resimleri göremiyorum ben
Aminnn canım sağ olasın. Darısı başınıza inşallah, Allah hepimize mutlu,sağlıklı, uzun ömürler versin.çeyizinizi takip ediyodum zaten.düğün de olmuş oh ne güzel :) allah mutlu sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah
hannem de gelmiş hoşgelmiş
bende topikte sizin kulaklarınızı çekiyorum
hadi canım gel artık
en azından ders aralarında telden bağlan
çook mutluluklar diliyorum![]()
iyi güzelde nie 3 tane elektrik süpürgesi,3 tane çaydanlık....hepsinden neden 3-5 tane var ,bana biraz saçma geldi:içelim:
Merhaba canım,
topiğinle alakalı bir iki sorum var ama canım. Kırmızı-siyah rendelerin, yapraklı neskafe fincanlarını, çöp kovasını, krep ve döküm tavalarını, reçelliğini nerden aldın canım? Süpürgenin de markası nedir?
Çok mu oldu ne dersin? :18:
cnm hepsi birbirinden güzel.. tchibo.dan aldıklarımız hemen hemen aynı bende biraz eksik var sende gördüm hemen tamamlıycamben de çook merak ettim neden 3saç kurutma makinası 3 bornoz var deyip seni çıldırtmak istyorum artık
hatta mor olan saç şekillendirme setiyle 4saç kurutma makinas oluyo gözden kaçırmışlar
umarm mutlu günlerin olur ağız tadıyla kullanırsın hepsini:13:
Hayli merak etmeme rağmen hiçbir fotoğrafı göremiyorum. Şikayet eden de çok olmamış fotoğrafları göremediğinden dolayı , aynı dertten muzdarip olan ve çaresini bulan var mı acaba ?
Kendi derdime derman oldum. Başka bir başlıkta görünüyormuş fotoğraflar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/365725-ozinin-ceyizi-nacizane.html