• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

çeyizinizi takip ediyodum zaten.düğün de olmuş oh ne güzel :) allah mutlu sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah

hannem de gelmiş hoşgelmiş
bende topikte sizin kulaklarınızı çekiyorum
hadi canım gel artık
en azından ders aralarında telden bağlan
çook mutluluklar diliyorum :nazar:

iyi güzelde nie 3 tane elektrik süpürgesi,3 tane çaydanlık....hepsinden neden 3-5 tane var ,bana biraz saçma geldi:içelim:

canım resimleri göremiyorum ben

Canım neden göremediğini anlamadım ben de. Sayfayı yenilemeyi denesen...
çeyizinizi takip ediyodum zaten.düğün de olmuş oh ne güzel :) allah mutlu sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah
Aminnn canım sağ olasın. Darısı başınıza inşallah, Allah hepimize mutlu,sağlıklı, uzun ömürler versin.

hannem de gelmiş hoşgelmiş
bende topikte sizin kulaklarınızı çekiyorum
hadi canım gel artık
en azından ders aralarında telden bağlan
çook mutluluklar diliyorum :nazar:

jeanımmm, canımmm. Hoş gördük tatlım. Bundan sonra topiği sıkça ziyaret ederim artık, eskisi kadar sık olmasa da. Darısı başına tatlıcım, senin de o günlerini duyarız inşallah.

iyi güzelde nie 3 tane elektrik süpürgesi,3 tane çaydanlık....hepsinden neden 3-5 tane var ,bana biraz saçma geldi:içelim:

Birincisi bende 3 tane saç kurutma makinesi var, 3 tane elektrik süpürgesi değil. Açıklamalarını daha önce defalarca yaptığım için bir şey de yazmayacağım bu konuda. Topiği takip edenler bile sıkılmışlardır artık.

Merhaba canım,

topiğinle alakalı bir iki sorum var ama canım. Kırmızı-siyah rendelerin, yapraklı neskafe fincanlarını, çöp kovasını, krep ve döküm tavalarını, reçelliğini nerden aldın canım? Süpürgenin de markası nedir?

Çok mu oldu ne dersin? :18:

cnm hepsi birbirinden güzel.. tchibo.dan aldıklarımız hemen hemen aynı bende biraz eksik var sende gördüm hemen tamamlıycam:1: ben de çook merak ettim neden 3saç kurutma makinası 3 bornoz var deyip seni çıldırtmak istyorum artık:3: hatta mor olan saç şekillendirme setiyle 4saç kurutma makinas oluyo gözden kaçırmışlar:23: umarm mutlu günlerin olur ağız tadıyla kullanırsın hepsini:13:

Son düzenleme:
Merhaba canım,

topiğinle alakalı bir iki sorum var ama canım. Kırmızı-siyah rendelerin, yapraklı neskafe fincanlarını, çöp kovasını, krep ve döküm tavalarını, reçelliğini nerden aldın canım? Süpürgenin de markası nedir?

Çok mu oldu ne dersin? :18:

Canım sorunun cevabı çok geç geldi ama ancak bakabildim topiğime,umarım geç kalmamışımdır. Okur da faydasını görürsün.
Kırmızı-siyah rende:Ikea(şu an farklı bir renk satışta yalnız)
neskafe fincanı: Biev
Çöp Kovası: Mudo
Tavalar: Tefal
Reçelliğimi de Jumbo mağazasından almıştım ama markasını bilmiyorum yazmıyor da.
Süpürgem Philips.

cnm hepsi birbirinden güzel.. tchibo.dan aldıklarımız hemen hemen aynı bende biraz eksik var sende gördüm hemen tamamlıycam:1: ben de çook merak ettim neden 3saç kurutma makinası 3 bornoz var deyip seni çıldırtmak istyorum artık:3: hatta mor olan saç şekillendirme setiyle 4saç kurutma makinas oluyo gözden kaçırmışlar:23: umarm mutlu günlerin olur ağız tadıyla kullanırsın hepsini:13:

:66:Güldürdün beni canım. :66:
Amin canım inşallah, Allah razı olsun. Darısı başına inşallah. Bu güzel dilekler bnden de sana gelsin.:69:

Back
X