• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Top 3 Favori Diyet Listeniz.. Buyrun kızlar, buyruun ! :)

Roxalanne

Once Upon A Time..
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
912
29
68
Merhabalaar.. Öncelikle konuma hoşgeldiniz canlar.. :16:

Kim bu yahu diyeceksiniz.. Ben Roxalanne.. Eski üyelerdenim diyebilirim, saç ve diyet konuları en büyük favorim ve baş belalarımdır.. :9:

Şimdi güzelinden bir konu açayım dedim şöyle ki ;

Herkes iyice düşünüp hayatında yaptığı diyetler arasında en memnun kaldığı favori 3 diyetinin ismini isteyen de extradan kaç kilo verdiğini yazsın.

--

Başlıyorum..

1-İsveç diyeti: Bundan iki sene önce uygulayıp her gün yarım saat yürüyüşle birlikte 13 günde 10 kg verdimdi, memnun mesuttum ancak homini gırtlak geri aldım.:26:

2-5 günde 5 kilo: Bir gün patates bir gün sebze diye giden diyetimiz.. 3 gün yaptım 2 kg verdim ama patatese abandığım icin ve aclık kriziyle gözüm dönüp cikolataya daldığım icin 3.günü zor bitirdim..:17:

3-Hollywood diyeti:Yarın hadi Bismillah ! diyip start veriyorum, hoşlandım ama henüz yapmadım, dediğim gibi yarın başlıyorum ve durumları da başlık altında şeyettireceğim..

--

Hepinize kocaman sevgilerle, değerli yorumlarınızı dört gözle bekliyorum sevgili hanımlar.. !:29::52:

$eat-food-live-not-scale-Favim_com-338604.webp

Son düzenleme:
Merhabalaar.. Öncelikle konuma hoşgeldiniz canlar.. :16:

Öncelikle kim bu yahu diyeceksiniz.. Ben Roxalanne.. Eski üyelerdenim diyebilirim, saç ve diyet konuları en büyük favorim ve baş belalarımdır.. :9:

Şimdi güzelinden bir konu açayım dedim şöyle ki ;

Herkes iyice düşünüp hayatında yağtığı diyetler arasında en memnun kaldığı favori 3 diyetinin ismini isteyen de extradan kaç kilo verdiğini yazsın.

Başlıyorum..

1-İsveç diyeti: Bundan iki sene önce uygulayıp her gün yarım saatle birlikte 13 günde 10 kg verdimdi, memnun mesuttum ancak homini gırtlak geri aldım.:26:
2-5 günde 5 kilo: Bir gün patates bir gün sebze diye giden diyetimiz.. 3 gün yaptım 2 kg verdim ama patatese abandığım icin ve aclık kriziyle gözüm dönüp cikolataya daldığım icin 3.günü zor bitirdim..:17:
3-Hollywood diyeti:Yarın hadi Bismillah ! diyip start veriyorum, hoşlandım ama yağmadım durumları da başlık altında şeyettireceğim..

Hepinize kocaman sevgilerle, değerli yorumlarınızı dört gözle bekliyorum sevgili hanımlar.. !:29::52:

diyet uzmanı olmussun canım sen gelısmelerı yazarsan bende takıp edeyım bıkac kılo fazlaıklarımı verırırımmm belkı :))

diyet uzmanı olmussun canım sen gelısmelerı yazarsan bende takıp edeyım bıkac kılo fazlaıklarımı verırırımmm belkı :))

Yok tatlım yaa nerdee.. Her hatun kişisi gibi deneyerek öğreniyorum nedir ne değildir.. :1:

Güzel gelişmeleri burdan takip edelim beraber..Ben yarın hollywood'a kolları sıvıyorum.. Bakalım göreceğiz burda da paylasacağım diyet günlüğümü.. :10:

Yok tatlım yaa nerdee.. Her hatun kişisi gibi deneyerek öğreniyorum nedir ne değildir.. :1:

Güzel gelişmeleri burdan takip edelim beraber..Ben yarın hollywood'a kolları sıvıyorum.. Bakalım göreceğiz burda da paylasacağım diyet günlüğümü.. :10:

merakla takıp edıcem senın bu evrensel dıyetlerını :D isvec holywood hadı bakalım bol sanslar sekerım :)) ne yedıgını ne yemedıgını yazda bızde yaza guzel gırelım :D

merakla takıp edıcem senın bu evrensel dıyetlerını :D isvec holywood hadı bakalım bol sanslar sekerım :)) ne yedıgını ne yemedıgını yazda bızde yaza guzel gırelım :D

Hahahah evrensel diyet iyimiş :D Bi de Dukan'ı kaktırayım araya midem Fransa da görsün ! :1:

ay onu herkesten duydum cok meshur bır dıyet ama ben bırsey anlamadım yahu :D

Vallahi ben de anlayamadım şeker , üstelik kitabı da var okuyamadım diğer kitaplarım yüzünden :26:
Biraz karışık ve uzun yolu ama zannedersem bayaa da iyi bir şey, dünya çapında best seller oldu mutlaka vakit ayırıp okumalıyım ama önce tüm dikkatimi Hollywood diyetine vericem yarın !:21:

Vallahi ben de anlayamadım şeker , üstelik kitabı da var okuyamadım diğer kitaplarım yüzünden :26:
Biraz karışık ve uzun yolu ama zannedersem bayaa da iyi bir şey, dünya çapında best seller oldu mutlaka vakit ayırıp okumalıyım ama önce tüm dikkatimi Hollywood diyetine vericem yarın !:21:

hadi bakalım bol şANS ınsallah ıyı sonuclar alırsın tatlımm :)) dukan amcayı bır arastırayım bende olmadı kıtabına bakayım :))

Lahana corbasi diyeti super bisey ama biktirdi tadi igreniom artik yiyemiyorum onunla 4 gunde 4 kilo verdim ve geri alinmiyi

Ikincisi hollywood diyeti bana uygun bi diyet ve kilo verdiriyo acda kalmiyosunuz..

Elma
Diyeti suan yapiyorum ama
Uzan zaman grcmesine ragmen daha 6 kilo verdim
Spor yapmadigim
Icin ve eskisi gibi kilo veremiyorum

Back
X