Missdance'ın Diyet Günlüğü

midem yanıyor acaba bana bulgur pilavı mı dokunuyor anlamadım ki? sizce bulgur böyle bir şey yapar mı hiç duydunuz mu?

pirinc pilavı rahatsız eder beni ama bulguru bilmiyorum.... benim safra kesem yok o yüzden pirinc pilavını az ve tek yemem gerek yanında ayran varsa perişan ediyor..... ama maden suyu tavsiye edebilirim bu durumlarda........

birde bulgur pilavını yeşil mercimekli yapıyorum ben... hem hafif ve yumuşak cok hoş tadı oluyor tavsiye ederim..........

ikinci öğünüm:sebze yemeği
akşam:tavuk
1 avuç kayısı çekirdeği....
üç saat dışarda gezdim,ama tempolu yürüyüşünün yeri tutmaz...yarın sabah 1,5saat yürürüm inşallah...öpüldünüz

günaydın kızlar nasılsınız? ben fena değilim midem ağrımaya devam ediyor ama düne göre daha iyiyim. sabah kahvaltımı yaptım
domates
salatalık
peynir
zeytin ve bir küçük poğaça.

günaydın:16:
ben iyiyim,inşallah sende iyisin.kendine dikkat et,olur mu?benim gastritim var,herşeyi yiyemem...ama gastrit'le yaşamayı öğrendim:34:
neyse,az önce kahvaltımı yaptım...
:56:yumurta,peynir,3 zeytin,yarım domates,çeyrek simit...
hepimize afiyet olsun...:34:

bizde dün akşam misafirliğe gittik akşam yemeği yemeden gittim orda birşeyler yemek için. düne göre bu sabah -500gr gördüm. adetliyim herhalde ondan kilom değişip duruyor.

dün sporumuda yapamadım bu akşam acısını çıkarırım artıık.

Dün yazamadım k.bakmayın okul falan derken insan yoruluyo dün akşam 3 dilim palamut yedim ve salata. Sabahta peynir yumurta domates yedim. Hepinize afiyet olsun:16:

Sabah:1 çatal peynir 2 zeytin 5 fındık yedim.
Ara:1 sade kahve
Öğle:tost cococola zero
Ara:1 maden suyu 1 şeftali 5 fındık
Akşam:yoğurtla kabak yemeği var

Sabah bayağı erken kalkmaya çalışıyorum ama limonlu su hep kaynıyo pek vaktim olmuyo evden hemen çıkıyorum çünkü gün içinde pek su içmesemde akşama tamamlıyorum.

merhabalar:12:
bugün işim çıktı,ancak girebildim.
öğlen:1 avuç fındık
akşam:tavuk,yarım domates...
ben hennüz tartılmadım,pazartesi tartılacağım...
sevgiler:16:

bizimde iş yerinde sorun vardı giremedim internete şimdi eve geldim ilk iş pc başına oturdum

öğlen barbunya yedim aralarda gün kurusu elma ve ceviz yedim akşamda ızgara köfte ve yoğurt var.midem hala kötü ya üşüttüm ya gaz sancısı çözemedim.bunun dışında bu akşam sporumuda yapıcam :)

ızgaramı yedim sporumu da yaptım. biraz daha sıkarsam bir tur daha yapıcam sporu hadi bana maşallah :)

maşallah sizler başlamıssınız bende isveç sonrası açılan iştahımın kilo olmaması için çırpınıyorum artık şok diyete elvede onca zorlan sonra tekrar başa dön sizlere bol başarılar

maşallah sizler başlamıssınız bende isveç sonrası açılan iştahımın kilo olmaması için çırpınıyorum artık şok diyete elvede onca zorlan sonra tekrar başa dön sizlere bol başarılar

sende bize takıl hem sağlıklı besleniyoruz hemde inşallah kilo vericez :)

merhabalar..bugün herkes yöğun herhalde...bende ev işi,yemek yaptım..
sabah:yumurta,peynir,zeytin,domates
öğlen:tavuk
akşam:yine tavuk...bugün kendime yemek pişiremedim...
bugün spor yok,vaktim olmadı...
sevgiler:16:

günaydın kızlar:16:
birazdan kahvaltı yapacağım:
:56:yumurta,zeytin,peynir,domates,çeyrek simit....pazartesiden itibaren çok daha sıkı uygulayacağım bu diyeti:simit yok,çok spor olacak:32:
herkese afiyet olsun,iyi hafta sonları...

Son düzenleme:
arkadaşlar diyeti yeni dikkatlice inceledimde bana da diyetisyen buna benzer hatta biraz daha azaltilmiş diyet vermişti 15 günde 3 kilo vermiştim sonra tekrar geri aldım tabi bu benim bünye meselem olabilir. inş doktor ayçanın haftada 3.5 kilo yada sitede bir arkadaş 70 den 43 düştüğü bir diyet var 5 gün yapılıyor iki gün ara veriliyor artık ikisinden birini tercih edecem sizlere kolay gelsin Allah iradenizi kavileştirsin

Back
X