Missdance'ın Diyet Günlüğü

günaydın:16::16:
alkali diyeti bir araştır istersen....bende yeni kitabını aldım,çok zor buldum diyebilirim....google dan araştır istersen,aklına yatarsa yaparsın:34:

Son düzenleme:
hamur işi ve şekere çok bağlı değilsen sana önerdiğim diyetle çok rahat kilo verebilirsin... Ben gayet rahat gidiyorum.

bende bugunlerde diyet falan yapamıyorum ama kaçamakta yapmıyorum. yıllık izindeyim ya düzünim kaçtı iyice.

yarın işe başlıyorum eski düzenime dönerim artık.

canım yazdıklarına baktım az yemişsin ama ne kadar az yesende karbonhidrat fazla almışsın... Buda kilo vermemene neden olur. arkadaşın günlüğünde uzun uzun bundan bahsedip günlüğü doldurmak istemiyorum. İlgilenirsen günlüğümün son sayfalarında açıklamalar mevcut. Bu arada kilo veremiyorum diye sakın bırakma. Çünkü verememek diye birşey yoktur

evet haklısın ne yapsam beceremiyorum ama sporda yapıyorum kafayı yicem en sonunda. ama bırakmıyorumda.şimdi bakıcam günlüğüne.

nhayet normal beslenme düzenme geri döndüm.

sabah domates salatalık peynir yumurta ve minik bir poğaça yedim ardından azıcık ceviz ve şekersiz çay içtim. çok mutluyum evde diyet yapmak çok zormuş.çalışınca en azından erken kalkmak zorunda kalıyorum ve herşeyi zamanında yiyebiliyorum.

bu sabah tartıldım 71.2 hala ama çok dikkat edemedim bugun kendime kızdım ve sabah yeniden düzene soktum kendimi

domates,salatalık, peynir ve bir haşlanmış yumurta minicik bir poğaça şekersiz çay ile kahvaltımı yaptım. kararlıyım arkadaş gidecek o kilolar :)

Back
X