Missdance'ın Diyet Günlüğü

bu diyeti 3 haftadan uzun bir süre uygulanamaz mı?cevap için şimdiden teşekkürler:16:

istediğin kadar yapabilirsin sen diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun..istediğin kiloya geldiğinde aşırıya kacmadan istediklerini yersin...
herkes uyuyormu kurallara ekmek pilav makarna yok... 2 gün kaldı tartıya cıkmaya

istediğin kadar yapabilirsin sen diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun..istediğin kiloya geldiğinde aşırıya kacmadan istediklerini yersin...
herkes uyuyormu kurallara ekmek pilav makarna yok... 2 gün kaldı tartıya cıkmaya

anladım... pazartesiden itibaren düzenli bir şekilde sporda yapacağım inşAllah...kurallara uymaya zorlanmıyorum,zaten genelde bu diyete yakın besleniyorum,ama ben zor kilo veriyorum...şu an 80,5 kiloyum,79u gördüğümde kilo çizelgesi da yapacağım:34:

selam şekerler dün giremedim eşimin parmağı kırıldı onunla ugraştık. şimdide babannem var misafir pek giremiyorum. sabah normal kahvalti yaptım öğlen meyve yedim akşamda pırasa var :)

merhaba kızlar hafta sonu evde olunca bir türlü giremiyorum iş yerinden daha iyi bağlanıyorum buraya sanki :)

şaka bir yana bugün bildiğin abarttım baklava falan yedim eşşeğim ben :( ama şimdi sporumuda yaptım. yarın telafi ederim artık ben bugunu.

herkese iyi haftalar diliyorum arkadaşlar ben evdeeyim :) sabah domates salatalık peynir zeytin 2 dilim kızarmış ekmek yedim. arada taze sıkılmış havuç ve elma suyu içtim birde nescafe içtim öğlen yemeği yemedim dünün acısını çıkarmak lazım. akşam üstü gevrek yemeyi düşünüyoruz babannemle bakalım belki yemeyiz.

akşamda kıymalı patlıcan yemeği var.

ben tartıldım 71.3 geldim bu sabah

kahvaltıda 2 ince krepler domates salatalık peynir zeytin şekersiz çay

öğlen yemeği yemedim

akşam 5 te 1simit portakal suyu yarım domates salatalık zeytin birazda peynir yedim. insanity mi yaptım

ama birazda kabak çekirdeği yedim söylemeden geçmiimm :) kilomdan şimdilik memnunum çünkü hafta içi 72 falandı ama adet dönemim yeni bitti belki ondan azalmışımdır.
bu insanity sayesinde inceldiğimi hissediyorum baya baya midem kocaman gezerdim şimdi midem düz en azından

bu arada hala izindeyim ondan gündüz uğrayamıyorum işe cuma başlıcam. hepinizin kilolarını bekliyorum

bu arada isveçle midem baya bir küçülmüş hemen doyuyorum doyunca da hemen duruyorum devam etmiyorum yemeğe ki büyümesin işkembe :)):54:

merhaba missdance,ben farklı bir diyete yola devam edeceğim.topiğine kabul ettiğin için,destek oldun için teşekkürler:16::16::16:
sana başarılar dilerim,inşAllah istediğin kiloya inersin:21:

Başarılar arkadaşım, günlük olayıyla iyi yapmışsın bende günlük açtım. Bu şekilde daha motive oluyor insan. Bende 20 sinden beri işi sıkı tutuyorum, dün biraz kaçamağım oldu buna ragmen 1.6 kg verdim. Sanada başarılar umarım istediğin kiloya inersin

Başarılar arkadaşım, günlük olayıyla iyi yapmışsın bende günlük açtım. Bu şekilde daha motive oluyor insan. Bende 20 sinden beri işi sıkı tutuyorum, dün biraz kaçamağım oldu buna ragmen 1.6 kg verdim. Sanada başarılar umarım istediğin kiloya inersin

inşallah hepimiz ineriz. sen ne yapıyorsun diyet olarak

merhaba missdance,ben farklı bir diyete yola devam edeceğim.topiğine kabul ettiğin için,destek oldun için teşekkürler:16::16::16:
sana başarılar dilerim,inşAllah istediğin kiloya inersin:21:

dallida ne diyeti yapacaksın merak ettim.

tabi benim diyet 1000 kalorinin altına bayağı düşüyor yoksa hiç spor yapmadan 6 günde 2 kilo vermenin başka bir nedeni olamaz

dallida ne diyeti yapacaksın merak ettim.[/QUOTE]

ben alkali diyeti yapmaya başladım.Dr.AYŞEGÜL ÇORUHLU nun kitabı.sevgiler...

bende bugunlerde diyet falan yapamıyorum ama kaçamakta yapmıyorum. yıllık izindeyim ya düzünim kaçtı iyice.

yarın işe başlıyorum eski düzenime dönerim artık.

Meraba arkadaşlar birlikte destek olduğumuz arkadaşlarım diyim:31:
Ben bu diyetten ayrılıyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Ama hiç bişey umduğum gibi gitmiyo herkezin bünyesi farklıdır tabi
Size başarılar diliyorum:16:

günaydın. bence de dahay etkili bir diyet bulmak lazım. benim kilo vermem durdu gerçi sıkı bir diyette yapıyor değilim ama yinede durdu.ne yapsam bilemiyorum moralim çok bozuluyor.

Back
X