Top 3 Favori Diyet Listeniz.. Buyrun kızlar, buyruun ! :)

Roxalanne

Once Upon A Time..
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
912
29
68
Merhabalaar.. Öncelikle konuma hoşgeldiniz canlar..

Kim bu yahu diyeceksiniz.. Ben Roxalanne.. Eski üyelerdenim diyebilirim, saç ve diyet konuları en büyük favorim ve baş belalarımdır..

Şimdi güzelinden bir konu açayım dedim şöyle ki ;

Herkes iyice düşünüp hayatında yaptığı diyetler arasında en memnun kaldığı favori 3 diyetinin ismini isteyen de extradan kaç kilo verdiğini yazsın.

--

Başlıyorum..

1-İsveç diyeti: Bundan iki sene önce uygulayıp her gün yarım saat yürüyüşle birlikte 13 günde 10 kg verdimdi, memnun mesuttum ancak homini gırtlak geri aldım.:26:

2-5 günde 5 kilo: Bir gün patates bir gün sebze diye giden diyetimiz.. 3 gün yaptım 2 kg verdim ama patatese abandığım icin ve aclık kriziyle gözüm dönüp cikolataya daldığım icin 3.günü zor bitirdim..

3-Hollywood diyeti:Yarın hadi Bismillah ! diyip start veriyorum, hoşlandım ama henüz yapmadım, dediğim gibi yarın başlıyorum ve durumları da başlık altında şeyettireceğim..

--

Hepinize kocaman sevgilerle, değerli yorumlarınızı dört gözle bekliyorum sevgili hanımlar.. !

Son düzenleme:

diyet uzmanı olmussun canım sen gelısmelerı yazarsan bende takıp edeyım bıkac kılo fazlaıklarımı verırırımmm belkı :))

diyet uzmanı olmussun canım sen gelısmelerı yazarsan bende takıp edeyım bıkac kılo fazlaıklarımı verırırımmm belkı :))

Yok tatlım yaa nerdee.. Her hatun kişisi gibi deneyerek öğreniyorum nedir ne değildir..

Güzel gelişmeleri burdan takip edelim beraber..Ben yarın hollywood'a kolları sıvıyorum.. Bakalım göreceğiz burda da paylasacağım diyet günlüğümü..

merakla takıp edıcem senın bu evrensel dıyetlerını isvec holywood hadı bakalım bol sanslar sekerım :)) ne yedıgını ne yemedıgını yazda bızde yaza guzel gırelım

merakla takıp edıcem senın bu evrensel dıyetlerını isvec holywood hadı bakalım bol sanslar sekerım :)) ne yedıgını ne yemedıgını yazda bızde yaza guzel gırelım

Hahahah evrensel diyet iyimiş Bi de Dukan'ı kaktırayım araya midem Fransa da görsün !

ay onu herkesten duydum cok meshur bır dıyet ama ben bırsey anlamadım yahu

Vallahi ben de anlayamadım şeker , üstelik kitabı da var okuyamadım diğer kitaplarım yüzünden :26:
Biraz karışık ve uzun yolu ama zannedersem bayaa da iyi bir şey, dünya çapında best seller oldu mutlaka vakit ayırıp okumalıyım ama önce tüm dikkatimi Hollywood diyetine vericem yarın !

hadi bakalım bol şANS ınsallah ıyı sonuclar alırsın tatlımm :)) dukan amcayı bır arastırayım bende olmadı kıtabına bakayım :))

Lahana corbasi diyeti super bisey ama biktirdi tadi igreniom artik yiyemiyorum onunla 4 gunde 4 kilo verdim ve geri alinmiyi

Ikincisi hollywood diyeti bana uygun bi diyet ve kilo verdiriyo acda kalmiyosunuz..

Elma
Diyeti suan yapiyorum ama
Uzan zaman grcmesine ragmen daha 6 kilo verdim
Spor yapmadigim
Icin ve eskisi gibi kilo veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…