Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

6 yıllık evliyim ve normal dogum yaptıgım için baya genişleme var ve ben hiç bişey hissetmiyoru :KK43: tabiki eşimde eskisi kadar dar olmadıgının farkında uygun bi şekilde nerden alabilirim kargo gelirken içinde ürünün içeriği ne diye yazıyor kargocu anlamaz demi :)

6 yıllık evliyim ve normal dogum yaptıgım için baya genişleme var ve ben hiç bişey hissetmiyoru :KK43: tabiki eşimde eskisi kadar dar olmadıgının farkında uygun bi şekilde nerden alabilirim kargo gelirken içinde ürünün içeriği ne diye yazıyor kargocu anlamaz demi :)

Canım gittigidiyordan alabilrsin, güzel hediyelik pakette geliyor, ne olduğunu kimse bilemez içerisinde ne olduğunu. Aklında kalan bir soru varsa satıcıya sor gittigiyordaki o cevap verir zaten sana.

Son düzenleme:
Canım gittigidiyordan alabilrsin, güzel hediyelik pakette geliyor, ne olduğunu kimse bilemez içerisinde ne olduğunu. Aklında kalan bir soru varsa satıcıya sor gittigiyordaki o cevap verir zaten sana.

gittigigidiyordan baktım ama bulamadım link varsa atabilirmisin ücreti ne kadardı sen ne zamandır kullanıyorsun baya fark varmı

Ben ilişkiden yarım saat önce, 1 dakika kadar tutuyorum içimde.

Demin yaklasik 1 dakika kadar icimde tuttum ve yarim saat 1 saat sonra beraber olduk evet darlik hissi vardi epey kuru oldu hic zevk mevk yoktu yani :KK43: onsuz daha iyidi adamda irite oldu buduruma :KK43: geri yollicam parami aliyim bali :KK43:

Demin yaklasik 1 dakika kadar icimde tuttum ve yarim saat 1 saat sonra beraber olduk evet darlik hissi vardi epey kuru oldu hic zevk mevk yoktu yani :KK43: onsuz daha iyidi adamda irite oldu buduruma :KK43: geri yollicam parami aliyim bali :KK43:

Canım madem daraldı, azcık kaydırıcı kullanıver sende öyle dene.

ben bebek yagi kullaniyorum ozaman hem yumusuyor hemde kayganlasiyor
ama ameliyat olacam ben tongkat mongkat gecici daraltiyor

Bizde ilişkiye girmeden önce durexin kayganlaştırıcı jeli var marketlerde bulunuyor ondan biraz sürüyoruz, gayet iyi ve zevkli oluyor. Ameyat yerine ben tongkat madurayı tavsiye ederim, kurutuyorsa azcık kayganlaştırıcı sür olsun bitsin.

Bende aldım inş yarın elime ulaşır heyecanla bekliyorum :KK70: kayganlaştırıcıda vardı :) iyi bari lazım oluyormuş

Uzun zamandır siteye girmiyordum. İlk denemem farklı hissettirmişti, ondan sonrakiler sanki değişen bir şey yok gibi geldiğinden soğudum ve bir köşeye attım. Belki bana uygun değildi. Çok köklü bir değişimde beklemiyordum açıkcası. İşine yarayanlar olması güzel.

Ben şu tongkat madurayı icat eden Endonezyalılara Allah razı olsun diyorum, bir çok ilişkiyi, yuvayı yıkılmaktan kurtardıkları için. KUllanmaya başladıktan sonra eşimle aramızdaki cinsel anlamdaki buzlar eridi çok şükür, şimdi hem zevk alıyor hemde veriyorum.

resmen para tuzağı arkadaşlar sakın almayın bende burda yazanlara inandım iltihap yaptı doktora gittim doktor bile kızdı içimden bir sürüde parçası cıktı 2 kere kullandım bir isede yaramadı

X