- 19 Ağustos 2013
- 273
- 6
Benimkinde uyku filan kalmıyor hadi dediğim zaman aslan kesiliyor maaşallah, bide bu işe yarayınca daha da bi aşka geldi
Gaza geldim bak simdi aksam denicem mutlaka ins biseye yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinde uyku filan kalmıyor hadi dediğim zaman aslan kesiliyor maaşallah, bide bu işe yarayınca daha da bi aşka geldi
Gaza geldim bak simdi aksam denicem mutlaka ins biseye yarar
6 yıllık evliyim ve normal dogum yaptıgım için baya genişleme var ve ben hiç bişey hissetmiyoru tabiki eşimde eskisi kadar dar olmadıgının farkında uygun bi şekilde nerden alabilirim kargo gelirken içinde ürünün içeriği ne diye yazıyor kargocu anlamaz demi :)
Canım gittigidiyordan alabilrsin, güzel hediyelik pakette geliyor, ne olduğunu kimse bilemez içerisinde ne olduğunu. Aklında kalan bir soru varsa satıcıya sor gittigiyordaki o cevap verir zaten sana.
gittigigidiyordan baktım ama bulamadım link varsa atabilirmisin ücreti ne kadardı sen ne zamandır kullanıyorsun baya fark varmı
canım özel mesaj olarak attım sana.
özelden msj atma hakkım olmadıgı için burdan yazıyorum cok tsk ederim birazdan ürünü alacagım inş bende memnun kalırım :)
Akşam işe yaradı yine bizde, inşallah sizde de yaramıştır.
Daha denemek kismet olmadi bu seferde ben hasta oldum bir sansizlik var ama bakalim belki bu aksam denerim kac dakka tutuyorsun ve ne zaman once kullaniyorsun acaba ?
Ben ilişkiden yarım saat önce, 1 dakika kadar tutuyorum içimde.
Demin yaklasik 1 dakika kadar icimde tuttum ve yarim saat 1 saat sonra beraber olduk evet darlik hissi vardi epey kuru oldu hic zevk mevk yoktu yani onsuz daha iyidi adamda irite oldu buduruma geri yollicam parami aliyim bali
Aynen katiliyorum bende amaliyat olucam su ikinci cocuguda yapimdaben bebek yagi kullaniyorum ozaman hem yumusuyor hemde kayganlasiyor
ama ameliyat olacam ben tongkat mongkat gecici daraltiyor
ben bebek yagi kullaniyorum ozaman hem yumusuyor hemde kayganlasiyor
ama ameliyat olacam ben tongkat mongkat gecici daraltiyor