Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

aylin hanim adetiniz yeni bitmis hemen arkasindan kullandiniz
bu ürün aslinda daraltmakdan cok vajina sabunu yani temizliyor akinti bu yüzden geliyor
vajina duvarlarina yapismis kan pihtisini temizleyip disari atiyor
ilk kullanimlarda olmasi normalmis
bendede öyle oldu ilk zamanlar simdi hic akinti yok
ben saticiya sordum öyle dedi
onlada yetinmedim baska sitelerdende okudum.

kullanan diger arkadaslarda yorum yazarsa aydinlasmis oluruz

Bugun yine denicem bu sefer fazla tutucam gecen 30 sn tutmustum ins kuruluk yaparda biraz bir sey hissederim 😔

Dün denedim ama bence pek o kadar etkili bir sey degil diye dusunuyorum pek daralma yok girerken pardon evet biraz ama sonra gebe ayni cuval gibi :KK43: bir kac kez daha denicem belki ise yarar

aylin sana taysiyem süresini uzun tut ve yaklasik 1-2 saat iliskiden önce kullan..birde öyle dene bakalim.

ürünün satış fiyatı ne kadar aylin

Bn almanyadan aldim 50€ verdim birde bir kere daha deneyeyim olmassa geri yollicam cunki 100%100 garanti veriyorlardi olmassa yolla diye :KK43: off pisikolojim bozuk olmassa estetikle daralttircam artik ama snra gene hamile kalirsam nasil olcak :KK43:

vajinayı kurutuyor ve kuru olduğu için girmede bile zorlanıyor..daraltmış gibi his veriyor oda.ama sadece kurutuyor..benim yaşadıklarım bu :KK17:

Bu urunu turkiyedeki sitesinden getirtim bir gunde elimdeydi beyaz .malesef buradaki bazi arkadaslarim gibi bende istedigim sonucu alamadim sadece girisi kurutuyor darlik hissedemedim icerisi ayni genis bence bu problemi ciddi olanlara bu cozum degil .simdi lazeri arastiriyorum pendikte hulys sydogmusla gorustum fiyat bazi yerlerden daha uygun ama bu sefer temkinli davrsnip acele etmiycem.moralim bozuk oldugu icin sonucu hemen yazamadim.lazeri baska arastiran varsa paylasimlarini bekliyorum

Bu urunu turkiyedeki sitesinden getirtim bir gunde elimdeydi beyaz .malesef buradaki bazi arkadaslarim gibi bende istedigim sonucu alamadim sadece girisi kurutuyor darlik hissedemedim icerisi ayni genis bence bu problemi ciddi olanlara bu cozum degil .simdi lazeri arastiriyorum pendikte hulys sydogmusla gorustum fiyat bazi yerlerden daha uygun ama bu sefer temkinli davrsnip acele etmiycem.moralim bozuk oldugu icin sonucu hemen yazamadim.lazeri baska arastiran varsa paylasimlarini bekliyorum

Valla kadin olmak cok zor is :KK43: ameliyati bende arastiriyorum ama lazer dikisi olanlara yapilmiyormus :KK43: birde ikinciyi dogurduktan sonra yapsam daha mantikli olur sanki

Simdi yine denedim biraz fazla soktum iceri ve iki dakkaya yakin tuttum sanki kasinti yapti simdide sanki ya :KK43: birde boyle tuhaf agri degilde bir tuhaflik hissediyorum hayirdir ins bakalim ise yararmi simdi iki saat once yaptim sonucu iki saat sonra gorcem artik :KK17: bide boyle deneyelim :))

Simdi yine denedim biraz fazla soktum iceri ve iki dakkaya yakin tuttum sanki kasinti yapti simdide sanki ya :KK43: birde boyle tuhaf agri degilde bir tuhaflik hissediyorum hayirdir ins bakalim ise yararmi simdi iki saat once yaptim sonucu iki saat sonra gorcem artik :KK17: bide boyle deneyelim :))

ya canım ilişki esnasında ığğ şeyler çıktımı içinden :KK17: yaa bi bendemi oldu bu :26:

ya canım ilişki esnasında ığğ şeyler çıktımı içinden :KK17: yaa bi bendemi oldu bu :26:

Birsey cikmadi ama ilk denedgimde biraz kahve leke ve kan gibi seyler geldi, dun Zaten bosu bosuna yaptim bizim odun uyuya kaldi :26: biraz kasinti gibi agri gibi bir sey oldu dun ama bilmem neden :KK17:

Valla kadin olmak cok zor is :KK43: ameliyati bende arastiriyorum ama lazer dikisi olanlara yapilmiyormus :KK43: birde ikinciyi dogurduktan sonra yapsam daha mantikli olur sanki

Sevgili arkadasim lazerin dikisi olanlara yapilmadigini ilk senden duydum hulya hanimda birsey demedi aksine hic bir yan etkisinin olmadigini soylemisti.simdi tedirgin oldum lutfen bildiklerini paylasirsan sevinirim.

bizi bilgilendirmenizi bekliyoruz Aylin

Merhaba Aylin hanım geçmiş tarihlerde yazmıştım bir kez daha yazıyotum. Beyaz ürünü kesinlikle önermiyorum, koyu kave olanı tercih edin. Birde ebay mebay uğraşmayın. alın size adres vereyim kozmetikce.com ben buradan alıyorum. Konunun uzmanıda var oradan sorabiliyorsunuz.

Merhaba Aylin hanım geçmiş tarihlerde yazmıştım bir kez daha yazıyotum. Beyaz ürünü kesinlikle önermiyorum, koyu kave olanı tercih edin. Birde ebay mebay uğraşmayın. alın size adres vereyim kozmetikce.com ben buradan alıyorum. Konunun uzmanıda var oradan sorabiliyorsunuz.

Ben almanyadayim yurtdisina kargo varmiki? Bu beyazi baya kurutuyo haliyle girerken zor darlik hissi veriyo ama gerisi gene ayni yani :KK43:

Canım ben gittigidiyordan aldım kahverengisini 70 liraya, sizlerinde söylediği gibi ilk bir kaç kullanımda içimizden bir şeyler çıktı çünkü içimizi temizledi sabun görevi görerek, şimdi eşim oral yaptığı zamanlarda bile hiç mi hiç sorun yaşamıyorum. İlk üç dört kullanımdan sonra içimiz tam temizlendikten sonra eşlerimizin yanına sokulsak daha iyi olmaz mı?

Canım ben gittigidiyordan aldım kahverengisini 70 liraya, sizlerinde söylediği gibi ilk bir kaç kullanımda içimizden bir şeyler çıktı çünkü içimizi temizledi sabun görevi görerek, şimdi eşim oral yaptığı zamanlarda bile hiç mi hiç sorun yaşamıyorum. İlk üç dört kullanımdan sonra içimiz tam temizlendikten sonra eşlerimizin yanına sokulsak daha iyi olmaz mı?

Zaten ne zaman denediysem adamin uykusu tuttu :KK17: bosu bosuna denemis oldum.. İlk sefer 30 saniye tuttum ise yaramadi sonra 2 dakkaya yakin tuttum bu seferde adam uyuya kaldi :KK47: bakalim bidakine ins :))

Zaten ne zaman denediysem adamin uykusu tuttu :KK17: bosu bosuna denemis oldum.. İlk sefer 30 saniye tuttum ise yaramadi sonra 2 dakkaya yakin tuttum bu seferde adam uyuya kaldi :KK47: bakalim bidakine ins :))

Benimkinde uyku filan kalmıyor hadi dediğim zaman aslan kesiliyor maaşallah, bide bu işe yarayınca daha da bi aşka geldi :KK1:

X