- 25 Şubat 2009
- 9
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm tsk cvbın için tam alma fikrindede degildim ama aklımdaydıı bugun kegel egzersizlerine basladım hadi hayırlısıKullanmamanızı tavsiye ederim. İki adet satın aldım. Evde hâlâ var ama bir yıldır kullanmıyorum. Kullandığınız zaman aşırı bir vajinal kaşıntı yapıyor.
Daraltma gibi bir özellik değil aslında yaptığı. Vajinayı kurutuyor, zaten vajinal sabun deniyor ama sabun gibi de değil.
Vajinayı fazlasıyla kurutup, vajinanın kayganlık özelliğini aldığı için vajina daralmış hissi veriyor.
Aşırı kaşınmaya razı olan varsa kullansın.
Ayrıca tadı da berbat.. Oral seks vs düşünmeyin..
Merhaba,
Ben iki gün önce tongkat madura stick aldım ve kullandım. Ama o kadar daralttı ki bırakın ilişkiyi 1 parmaklık bile yer kalmadı ve hala bu şekilde. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
Cnm tsk cvbın için tam alma fikrindede degildim ama aklımdaydıı bugun kegel egzersizlerine basladım hadi hayırlısı
Merhaba canım bende aldım kullanmaya başladım Fakat çok Kagır gibi parçalar söz konusu oluyor bu daha Sonra Bitiyrormu Bilgi verirmisin biraz tedirgin etti beni sürekli olan birşeyAma ben sürekli kullanıyorum. İlk aldığımda o beyaz pütürlü şeylerden benden de geldi, vajinanın içini temizliyor. Siz genişlik için almadığınızı söylüyorsunuz. Islaklığın giderilmesine yarayan birşey değil ki bu. Bu kadar endişeli iseniz o kadar hassas bir bölge için nasıl deneme amacıyla bunu aldınız. Benim içimde falan da kalmadı. Kırkyılda bir işe yarar bir ürün bulduk bunu da beğenmeyenler çıkacaktır ama berbat birşey falan demeye gerek yok. En azından ben ve bir arkadaşımın sürekli kullanıp işimize çok yaraması gerçeğini hiçbirşey değiştirmiyor. Neyse sizin ihtiyacınız yokmuş ama ben ve benim gibi ihtiyacı olanlar kullanabilir. İçerde fazla tutmaz ve yarısından azını içeri sokarsanız hiçbirşey olmaz. Ben tongkatmadura net den alıyorum bu arada. Size de kegel egzersizleriniz ve yüzlerce liraya malolacak sözümona kanserojen olmayan lazer tedavilerinizle mutluluklar dilerim ihtiyacınız olduğu zaman.
Mrb tum yorumları okuyamadım ama hangi siteden alıyosunuz ve ne kadara acaba acil ihtyiacım vardaFacebookta başka isimle satılanı var. Fiyatı daha yüksek wonder stick adında birşey. Benim her zaman aldığım yerde standart olanı (99 TLlik) kalmamıştı bari bu facebookta satılandan alayım dedim. Belki daha iyidir diye, hani fiyatı daha yüksek ya. Yanılmışım. Tamamen aynı ürün sadece kendileri başka kutu yaptırmışlar. Asıl distribütöründen daha pahalıya satıyorlar. Dikkatli olmak gerek. O paranın da gideceği varmış. (( Ben yine her zaman aldığım isminde Türkiye olan siteden almaya devam ediyorum. Yılda 2 kez yetiyor zaten.