Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Canim pek takılamiyorum kk da sonra bir geliyorum konular almış basini gitmiş oluyor muhabbete dahil olmasam da okuyorum çoğu zaman takipteyim ben
Saglikli gelsinlerdeeeee bebeisler kilo milo umrumda degil verirrizz evelallah..simdiye kadar 3 kilo almisim ama almamam lazimm diyete basladimm..zaten ne ysem.kusmaya devam

Merhaba canım, hoşgeldin topiğe Ben de tombiş hamile kaldım, @gel_pcpc arkadaşım bu topiği açtı sağolsun ama ne zamandır katılamıyorduk. Ben de 85.5 ile hamile kaldım geçen haftaya kadar 87.5 tim bu hafta 2 kilo almışım nerdeyse 89.3 oldum Çok cozutuk bir hafta geçirdim ondan oldu sanırım dikkat edicem artık. İnsülin direncim var benim de inşallah çok kilo almadan alırız bebişlerimizi kucağımıza
Hoşgeldin canım inşallah fazla kilo almayacağız

Merhaba
bende malesef kilolu hamile kaldım 88 le hamile kaldım şimdi 28 haftalığız. En son kontrolde 94 tüm 20 ekimde yani. Boyum 165 miş ☺ crohn hastasıyım bu yüzden yemek yemiyorum gibi bişey. Kortizon kullanıyordum 25 kilo aldırdı hiç su içmiyordum yemek yemiyordum. Şimdilerde oğluma sebep biraz bişeyler yemeye çalışıyorum ama zor. Şekerim düşük olduğu için diyetisyene göndermişlerdi oda bana ilk önce yemek yemeyi öğretmemiz lazım sana dedi. Çünkü yemek yemediğim için vücut kendini kıtlıkta sanıyormuş ve aldığım serumları yada yediğim en ufak şeyleri lazım olmasada tutuyormuş bu yüzden kilo veremiyorum. sürekli serumla vitamin alıyorum hamile kalana kdr haftada 1 di şimdi ayda bir ☺
Yemek olayım olmadığı için menü veremem ama gün içinde yediğim bi iki şeyi yazarım artık.

hoşbulduk
yaa yinede çok az almışsınız, inşallah bende öyle olurum

ay kızlarrrr bende hamileyim hemde baya baya kiloluuu hamile :) napacağık bu kiloları diyet yapıcam ben sizler gibi 80 90 da deilim ki 108 kilo ile hamile kaldım. vucudum toparlarnık sıkı ondan 44 beden giyiyorum hala kilomu göstermiyorum pek gören en fazla 85 90 dio iyi bişeyde napacağık bölede olmazki hepten kilo alırsam yandım ben :) ne yiyem ne içem bana yardım kızlarrrr

ay gozlerim doldu demek sonunda yeni kisiler geldi bendesayfayi kapatmayi dusunuyodum kimseler gelmiyo artik die hatta ben bile girmemeye basladim hevesim kalmamisti
gelen arkadaslar hosgeldiniz diyorum hepinize

canim allahim saglikla kucagina almani nasip etsinnn
eger imkanin varsa git bence diyetisyene cidden guzel kilo verenler var yalniz basima zor olur dersen
bende ilk hamileligimde 2 aylik hamileyken 64 kiloydum 85 le girdim doguma sonra oglum 4 yasinda simdi bu hamilelikte de 82.300 le hamile kaldim guncel kilom 90.3 :) az almaya gayret ediyorum ama ben ilk zamanlar hic dikkat etmedim
sonra basladim :)
aynen katiliyorum cnm
aman dikkat et cnm imkanin varsa git tabi bence :)
demek ki ben normal kilo almisim :))
hg cnm imkanin varsa diyetisyene git derimyalniz basima zor olur dersen :)
malesef bu emzirme suecinde hepimiz ayni hataya dusuyoruz ama akillandik artik dimi :)

daaha ne olsun cnm :) masallah sana simdiden dikkat ediyosun peki kac kilo ile hamile kaldin guncel kilon nedir :)
Allah saglikla kucagina almani nasip etsin cnm kizini da bagislasin rabbim :)
oo ama senin ne guzel boyun var cnm masallah Allah saglikla kucagina almani nasip etsin bebisini
olan olmus zararin neresinden donsen kardir cnm
dikkat et azicik inan kilonu korusan bile iyidir :))
evet 10 kilo kesin gidiyor, aslında birçok kadın emzirirken de kilo veriyor da bir ben veremedim
ben niye dogumda 10 kilo veremedim ki acaba :))
ben oglumda dguma 85 le girdim 82 mi 83 mu ne oyle ciktim normal dogum yaptim
ondan 1 ay 1 bucuk ay sonra da hic dikkat etmedigim halde 78 gordum yani tas catlasin 4 kilo vermisim
insallah bu hamilelikte veririrm 10 kilo :)
Ben de korkuyorum çünkü çevremde emzirirken hamileligin de aldığı kilodan daha çok kilo alan kadınlar fazlalikta...
ay evet cok var oyle kisi cnm fakat unutmamak lazimmm emzirmek icin bol sut icin tek gerekli sey bol su ve salata yesillik
Tatli matli hikaye :))
hem insan emzirince cok efor sarfediyo sadece su ve yesillik yersekte citir olmamak elde degil dimi:)
4-
Saglikli gelsinlerdeeeee bebeisler kilo milo umrumda degil verirrizz evelallah..simdiye kadar 3 kilo almisim ama almamam lazimm diyete basladimm..zaten ne ysem.kusmaya devam
ayy bu kusma cok fena bisey cnm yaa bende bikac kere kustum ama cok kotu bi duygu
aynen saglikli gelsinlerde bebisler gerisi bizim azmimize kalmis bisey
ayrica 3 kilo gayet iyi masallah:)

Evet kusmadan dolayi ilk haftalar almadim her son 2 ay 3 kilo aldigimi ogrendim..kendimi frenledim..simdi herseyi kestim.bakalim.ne kadar alacam..

canim oncelikle hayirlisi ile allahim saglikla kucagina almani nasip etsin :)
kilo icin ilk basta ekmek seker hamur islerinden uzak durmak lazimm :)
birde aksam yemeklerini erken yemek cok onemli ben 5-6 dan sonra yedigimde hem midem cok kotu oluyo Hemde kilo olarak donuyo bana :) sana da tavsiye ederim birde hafif bir yuruyus oldu bitti
baktin ki olmuyo eger imkanin varsa diyetisyene gitmeni oneririm cidden diyetisyenle hem saglikli kilo verip zayiflayip saglikla bebeklerini kucagina alanlar var :)

ben bir şey sormak istiyorum benim 3 haftadır kalçam belim çok ağrıyor afedersiniz klozetten zor kalkıyorum biz kilolu hamile kalanlarda bel daha çok zorlanıyormuş sizde de böyle bir durum var mı?

Benim il haftalarda o konuda sıkıntım olmadı ama bu hafta gerçekten zorlanmaya başladım artık.
ama ben daha 10+4 üm daha bebek bana baskı yapmaz diye düşünüyorum bel fıtığı başlangıcı vardı belki de o yüzden oluyor ben napıcam ileriki aylarda çok kötü kas gevşetici falan da kullanılmaz acaba krem olabilir mi bi dr. sorayım kontrolde

bel fıtığı başlangıcı varsa zorlanırsınız, mutlaka danışın doktora

Kahvaltı olarak bugün 1 ptts haşlama yedim 3 zeytin birde çay ☺
aa yazalım dimi yediklerimizi motivasyon olur
ben de sabah 1,5 dilim beyaz ekmek ve kaşarlı omlet yedim
öğlen ezogelin ve bir porsiyon pilav üstü barbunya yedim
biraz önce de acıktım ara öğün olarak 1 mandalina yedim
yazınca çok göründü yaa oysa ki az yedim diye mutluydum , biraz daha azaltmam lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…