- 10 Kasım 2013
- 475
- 512
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
merhaba canim sagol ama cok kilo verdigim soylenemezCanım merhaba nasılsın?Bir süredir menülerine bakıyorum çok iyi ,güzel bir düzen oturtmuşsun tebrikler ederim kilo vermişsindir bayağı kesin
afiyet olsun bebise yarasin insallah :))merhaba perşembe günü menüm;
sabah; yağsız peynirli tost,sebzeli omlet
öğlen;1 muz, 1 kase sütlü müsli
akşam,fırın patates,mor lahana salatası
Spor,30 dk yürüyüş
afiyet olsun bitanem :)cuma günü menüm;
Sabah; salatalık,1 patates haşlaması
Öğlen ;2 mor erik,1 mandalina,1 amut
Akşam;sebzeli bulgur pilavı,türlü,1 bardak ayran
Spor;40 dk egzersiz
merhaba canim sagol ama cok kilo verdigim soylenemez
88.9 dum bugun 88.3 ciktim bakalim haftaya cuma kac olcam :)
KESKE BU DUZENI ILK AYLARDA YAPABILSEYDIM CANIM COK DAHA IYI OLACAKTI AMA OLSUN ZARARIN NERESINDEN DONSEM KARDIR :)Günaydın tatlım olsun en azından almamışsın doğuma kadar sabit kalsa da o iyidir.
TABI KI CANIM HOSGELDIN ARAMIZAAAMrb kızlar bende tombiş anne adaylarındanım aranıza katılabilirmiyim?
Bi an kilom 173 yazan yeri okuyunca şoka girdim meğer buymuşbenım yasım 28
kılom 173
90 kıloyla hamıle kaldım suan 85 kıloyum
kendı kendıne gıttı ben ozellıkle bırsey yapmadım
Bi an kilom 173 yazan yeri okuyunca şoka girdim meğer buymuş
Oluyor öyle arada ya klavyenin azizliğine uğruyoruzay evet boyum yazması gereken yere kılom yazmısım
bu arada suan 78 kıloyum
elbıselerım bol gelıyor daraltmak zorunda kaldım
ılk 2 ay benım karnım oyle buyuktukı 6-7 aylık gıbıydıOluyor öyle arada ya klavyenin azizliğine uğruyoruzhadi ya oyy maşallah hadi darısı başima dicem de daha 3 aylığım ama göbeğim çıktı bile maalesef benim kiyafetlerim de dar geliyor hiç biri olmuyor bende baslicam spora step step tempo
Benimde öyleydi canım ya hormon ılaçları falan ben bildiğin balon gibi şişmiştim gazı zaten hiç sorma bildiğin mutfak tüpü gibiydimılk 2 ay benım karnım oyle buyuktukı 6-7 aylık gıbıydı
ılk aylar gaz oluyorgazman gıbı gezdım
hergun duzenlı yuruyus gaz ypmayan seyler yedım ıctım
kıloda verınce ;suan hıc karnım yok hamıle oldugum bellı degıl :)
5 aylık bıttı cok sukur cogu gıttı azı kaldıBenimde öyleydi canım ya hormon ılaçları falan ben bildiğin balon gibi şişmiştim gazı zaten hiç sorma bildiğin mutfak tüpü gibiydimHımm şuan kaç aylık sın peki aslında benim karnimdan pek şikayetçi değilim en çok göğüslerimden şikayetçiyim aşırı büyüdüler doğuma kadar ben yandım bu gidişle göbeğimden önde gidecek bunun bi çaresi yokmu ?
Ohhh maşallah canım ya inşallah saglikla kucağına al allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kız mi erkek mi ? Aynen canım ya valla kafayı yicem yakinda her türlü mahvoldum südyenimi cikartinca sanki 10 kilo bişey aşağı doğru baskı yapıyor sizliyor çok fena çıkartmasam göğsümün arası birbirine yapısmaktan yara oldu her türlü durumlar vahim yani5 aylık bıttı cok sukur cogu gıttı azı kaldı
ya o airbag mevzusu aynen bendede var hava yastıklarım patlıcak gıbı
zaten buyuk memişler vardı okadar buyudukı gogsum catladı sarktı nine memişi oldu valla
90 dan 110 beden oldu
son aylarda dusunemıyorum
ozel tasıyıcı gerecek heralde ben ıcat edıcem MEMESKOP
benımkısı kız :) ahsen hanım gelıyorOhhh maşallah canım ya inşallah saglikla kucağına al allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kız mi erkek mi ? Aynen canım ya valla kafayı yicem yakinda her türlü mahvoldum südyenimi cikartinca sanki 10 kilo bişey aşağı doğru baskı yapıyor sizliyor çok fena çıkartmasam göğsümün arası birbirine yapısmaktan yara oldu her türlü durumlar vahim yaniyap canım yap inan ilk alan ben olurum aynı canım benimde 100 e yaklaştı resmen çatlak falan yokta şuanlık ama bildiğin sanki kavun taşıyorum ik tane
Ayyy yerim ya darısı benim başıma inşallah bakalım ne olacak bizim kibenımkısı kız :) ahsen hanım gelıyor
ılk kız torun olucak anladı sanırım fazla nazlı zilloş
Ayyy yerim ya darısı benim başıma inşallah bakalım ne olacak bizim kineyse bizimkide erkek olursa sizin kızı alırız gelinimize iyi bakınl