- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
olacak insallah cnm bnm uzme kendini :))ayy inşallh canım benim sorunsuz başlayıp bi 10.haftaları geçseydik içim rahatlayacaktı
Canim bahsettigin kordeyi muhakkak paylas bekliyorumdun sevgili @winstonlight ile dogum sonrasi toparlanmak icin korse yada carsaf ile bel baglama yontemlerini konustuk tartistk ve ben sonunda karar verdim hangi korseyi alacagima netten biraz arastirma yapcam kullananlarin yorumlarina bakcam cunku cok hosuma gitmisti o korse bikac hafta once gordumm kesin karar verdimm yorumlari okuyup siye fotosunu paylasrim fiyatini
karar verdim kesin alcam cnm dr.fitto adi 130 lira kargo dahilCanim bahsettigin kordeyi muhakkak paylas bekliyorum
afiyet olsun cnmmSabah2 yumurta domatesli biberli kahvaltılık sos
Akşam tavuk ppilav mercimek çorbası salatası
Dip köşe ev temizliği yaptım ondan spor yapmadım
Sen yazdıktan sonra bend arastırdım anlatıldığı gibiyse süper bir ürünmüş.kesinlikle bende almayı düşünüyorum.ama birde vedette var biraz daha pahalı dr fittodan. Benim simit bölgem cok fazla senın eklediğin resimlerde alttan fırlama olurmu acaba diz kapagından gogüse kadar olanlarmı daha iyi olur. Neyse bakalım bende arastırıyım bu konuyu sizlerdnde alan olursa dogum sonrası mutlaka tecrübelerini paylaşsın bizlerle.karar verdim kesin alcam cnm dr.fitto adi 130 lira kargo dahil
biraz pahali ama ise yararsa super olacak ki benim daha ilk dpgumda kalmis gobegim varalip takarsam size yorumlarimi yazarim nette ki yorumlara pek guven olmuyo cunku tabi beraberinde spor diyette sart Cabuk toparlanmak adina bi bayan dogumdan sonra takmis 1 bucuk ayda 100 kusur cm den 80 e inmis ne kadar Dogru bilemem kendimiz deneyip ogrencez artik
Eki Görüntüle 1619137
selam cnm benimde zaten elma tipim gobek falan kotu, ister simit de ister borek alanlar da bunu sormus ama boyu tam oluyomusSen yazdıktan sonra bend arastırdım anlatıldığı gibiyse süper bir ürünmüş.kesinlikle bende almayı düşünüyorum.ama birde vedette var biraz daha pahalı dr fittodan. Benim simit bölgem cok fazla senın eklediğin resimlerde alttan fırlama olurmu acaba diz kapagından gogüse kadar olanlarmı daha iyi olur. Neyse bakalım bende arastırıyım bu konuyu sizlerdnde alan olursa dogum sonrası mutlaka tecrübelerini paylaşsın bizlerle.
uzme kendini bitanemmm bugun yarin hafif besken dengelenir afiyet olsun olur arada oyleMerhaba kızlar haftasonu çok kötü beslendim çok abarttım tatlıya abandım vicdan azabı duyuyorum yediklerimi yazmayacağım o yüzden
sağol canımcımmmmmmmmmm:))uzme kendini bitanemmm bugun yarin hafif besken dengelenir afiyet olsun olur arada oyle
afiyet olsun cnm bu ne zamanin menusu yazmamissin da basina :)Sabah;peynirli yumurta ,1 dilim kepek ekmek(ama yemeğimi bitirmeden kustum midem bulandı)
Öğlen; 1 kase mercimek çorbası,çeyrek kepek ekmeği
Akşam,tavuk haşlama ve salata
Spor ;30dk yürüyüş yaptım;akşam 20 dk egzersiz yapcam
afiyet olsun cnm bu hangi guunun menusubende yazayım menümü
sabah: 2 dilim ekmek omlet kıvırcık kuzukulağı peynir 2 adet zeytin domate salatalık
ara:3 adet mandalina(aşeriyorumda)1 adet ceviz
öğlen:4 kasık ıspanak yemeği + 1 kasık yoğurt
ara: ufacık bir dilim bisküvili pudingli pasta
akşam:tarhana corbası+ıspanak yemegi
gece yatarkende süt içerim bir bardak. ve bol bol su içiyorum
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
1.Ahbirkingcharlesimolsa | . | . | . | . | . | . | . |
2.Berdushh | . | . | . | . | . | . | . |
3.Gel_pcpc | . | . | . | . | . | . | . |
4.Rmys | . | . | . | . | . | . | . |
5.Winstonlight | . | . | . | . | . | . | . |
7. | . | . | . | . | . | . | . |