Tombiş Hamilelerin Günlüğü

calisiyosun uyku donemi biraz zor Allah yardimcin olsun insallah cnm
ben iyiyim sukur bebek hep hareket halinde :) sik wc ler beni deli ediyo wc den tam cikiyorum bir yenisi geliyo cok gicik bir durum :)
Kendi şirketimzde çalıştığım için sorun olmuyor canım uyku :) patronum kocam olunca istediğim zaman uyuyorum:KK66:

OH OH topigiimiz bereketleniyo Allah saglikla kucagina almani nasip etsin cnm kendinî tanit bakalim kimsin kimlerdensin nerden gelir nereye gidersin :))

Merhaba :KK66:
Adım Aynur ,31 yaşındayım,ingilizce öğretmeniyim,Allahtan bi mani çıkmazsa ilk bebemi kucağıma almayı bekliyorum :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Hamilelik kilo açısından şimdilik iyi gidiyor,İnşAllah en az kilo ile bitirmeyi umuyorum :KK66: :KK66:

yaa gencken boyleydık :)
AY SUNUN SURASINDA KAC YIL GECTI KI EMINIM HALA OYLESINDIR CNM :))
oy allahım totosunu yerım ya allahım esırgesın :nazar:
ismini ne dusundun fıstıgın :)
ADI RANYA OLACAK INSALLAH SON ANDA BI DEGISIKLIK OLMAZSA
BIZ ARTIK ONA BEBEK DEMIYORUZ RANYA DIYORUZ OGLUM DA ESIMDE HEP RANYA DIYE CAGIRIYORUZ DOGMAMIS KIZIMIZI :)):emir_bebek::anneadayı:
ISMIN ANLAMINI DA EKLIM MERAK EDENLERE :)
Ranya isminin anlamı:

1. Sakin, düşünceleri derin olan kimse (Arapça)
2. İnce bakış (Kürtçe)
3. Kraliçe, kraliçem, ışık

aslında utuyu cok severdım oda bu yaz a kadar :KK70:
artık sanırım hep nefretle hatırlıcam
vantılatoru calıstırıyorum sıcak hava vuruyor
napsam bılemedım cok kotu sıcak ya
kendımı suya batırıp cıkarıyorum sureklı valla
sanada allah kolaylık versınn canım :)
AY YOK BEN PEK SEVMEM UTU HOS BEN HICBIR EV ISINI SEVMIYORUM YA NEYSE:KK48:
YEMEK YAPMAYI SEVERIM MESELA
UTU DE ANCA BI DIZI FILM ACICAM OYLE SEVERIM :)
HAKIKATEN SIZIN ORA BAYA SICAK YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN
AMA DIKKAT ET HASTA OLMA CNM :KK15:
Kendi şirketimzde çalıştığım için sorun olmuyor canım uyku :) patronum kocam olunca istediğim zaman uyuyorum:KK66:
OO NE GUZEL IYI YAA HAMILEYKEN CALISMAK ZOR CUNKU GERCI HER HAMILELIKTE FARKLI OLYUO AMA OLSUN :anneadayı:
Adım Aynur ,31 yaşındayım,ingilizce öğretmeniyim,Allahtan bi mani çıkmazsa ilk bebemi kucağıma almayı bekliyorum :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Hamilelik kilo açısından şimdilik iyi gidiyor,İnşAllah en az kilo ile bitirmeyi umuyorum :KK66: :KK66:
AA IKINCI BI INGILIZCE OGRETMENIMIZ DAHA OLDU NE GUZEL:KK19:
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASIP ETSIN:KK200:

EE NASIL GIDIYO BAKALIM KIZLAR PEK SAKIN BURASI
BENDE INSALLAH 25 AGUSTOSTA TATILE GITCEM 20 AGUSTOSTA DA DOKTOR RANDEVUM VAR TEKRAR TATIL ONCESI
SIZDE NE VAR NE YOK

RUYAMDA KIZIMI GORDUM SANIRIM BASKETBOLCU OLACAK :KK45:
57 CM DOGMUS GUYA HATTA ESIME DIYORUM KI IYI KI COK ELBISE ALMADIM CUNKU ALDIGIM ELBISE 56 CM GIDIP YENILERINI ALMAMIZ GEREK:KK48:
BEN UYKUDAN BI UYANIYORUM BEBEK DOGMUS TEMIZLENMIS USTU GIYILMIS BI SEKILDE GETIRMISLER YANIMA AMA COK UZUN BOYU, SACLAR SIYAH AYNI OGLUMUN BEBEKLIGI SADECE DAHA UZUN MELEK GIBI UYUYO
DIYOORUM KI DOGUMUM NE KADAR DA RAHAT GECTI HIC AGRIM SANCIM DIKISIM YOK
KARNIM HALA SIS AMA BIRAZDAN KANAMAM BASLAR FALAN DENILIYO
BIZ AILECEK COK MUTLUYUZ ESIM OGLUM ANNEMLER BILE VAR OYLE COK MUTLU UYANDIM SABAH HAYIR OLSUN INSALLAH :)):KK68::KK68:

ayyy maşallah ya ismi cok guzelmıs adıyla yasasın cok degısık bı ısım :)
allah esırgesın
bende kız olursa ahsen (arapca kökenlı en mukemmel , en guzel demek )
erkek olursa ali koymayı dusunuyorum ( tanıdıgımız tum aliler iyi diye ) aklımıza baska ısım gelmedı :KK70:
ruyanda coookk cookk cok guzel hayırlara vesıle canım :KK68:

Merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınız bende kilolu hamile kaldım öncesinde vermek istedim ama olmadı. 25 yaşında ikincide hamleyi m 81.5 le hamile kaldım bugün 83 geldim kızıma çok kilo almıştım bunda aynı hatayi yapmak istemiyorum

bendeee geldim aranizaa bir tombis olarakkk :anneadayı: 7 haftalik hamileyimmm..fazla kilo almadan dogun yapari insallah:KK200::nazar:

Gizemli tombiş hoşgeldiniz :KK60:
Tombiş var tombiş var tabii, biraz daha açılsanız sizi ve bebişinizi yakından tanısak daha güzel olur.

Dombik bir hamiş olarak bende buradayım :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK45::KK45::KK45::KK45:

Hoş geldin bacım, kapımız dombiklere hep açık ama hep sıskalar geliyor yahu.
Bu sene ne bilinçli hamile yaptı buralar yahu :KK53:
Şöyle göbeği göbeğime, totosu totoma denk bir dombik bulamadan doğuracam ya yanarım yanarım ona yanarım :KK53:

Dün gece evi turladım durdum saat 3 gibi. Yandım resmen. 3 kez kafamı suya soktum, yok da yok.
Bir de kedim var koyun postlu, o da geldi totosunu göbeğime dayadı mı :mad:
İçerden kız tepikliyor, arkamdan eşim sarılıyor, önümden kedi yapışmış.
Dedim komşulaaar, komşular yanıyorum kurtarın :KK45:
Nem acayip valla.
Ay sen çok alemsin güldürdün yine:-):-)[/QUOTE]

Alıntıyı eksik almışsın bacım.
Senin cümleler gibi geldi.
Ben de okurken "anaaa kedisi varmış, anaaa o da sıcaklıyormuş, anaaa kızı olacakmış" diye kendi cümlelerimi okudum ya :KK45::KK45:
Allah bu sıcaklarda bana akıl sağlığı versin ne diyeyim.
Jeton çok geç düştü bende :KK53:

3 fatıha bı ıhlas okuyarak utuye basladım :KK70:
45 derece ev utuyle sız dusunun nolmustur
sonra bı guzel yerlerı supurdum mutfagı cıfledım etrafı topladım
sanırım ruhumu teslım edıcem
daha fenası bıkacgundur buraya yazmıyorum :KK70: cunku sucluyum
pis kılo aldırıcı abur cuburlara karsı dayanılmaz bı tutkum olustu
hıc ayrıntıya gırmıyım
totoma terlık atarsınız o_O

Cücüktaş,
Ele avuca gelmeye başladınız demek. Yiyin yiyin, can boğazdan gelir :KK53:
Hanselle Grateldeki hain cadı gibiyim, hepinizi yedirip sonra sizi yiyeceğim uleyyyyn :KK53::KK53:
Ay temizlik lazım ya.
Ben sürekli buradaki erken doğumları okuyorum, len diyorum kendime Allah korusun bir şey olsa hastaneye gitsen kalsan köpekler işer suratına. :KK22:
Dolap içlerimi silip tekrar ütü yapıp düzenlemem lazım, mutfak dolap içlerim beni bekliyor, komple bir cam kapı lazım, 2 halım var makineye girip yıkanmalı...Bunları yapmaya da bi kadın lazım , o da şu an kk'da yazı yazıyor o kadar gamsız :KK49::KK49:

Nays tu mit yu Aynur. :KK60:
Sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini.
Ben Gizem.

Merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınız bende kilolu hamile kaldım öncesinde vermek istedim ama olmadı. 25 yaşında ikincide hamleyi m 81.5 le hamile kaldım bugün 83 geldim kızıma çok kilo almıştım bunda aynı hatayi yapmak istemiyorum

Merhaba hoşgeldiniz :KK60:
17. haftaya girmişsiniz maşallah, 1.5 kilo almışsınız sadece ne güzel :KK71:
Bir bilinçli hamile daha :nazar:
Ben camış gibi yedim, doğurur ayak akıl baliğ oldu bana :cool:

Merhabalar,
Bu ara sıcaklardan ayılıp bayıldığımdan çok gelemedim.
Son bir aydır kilomu korudum diyebilirim.
Her akşam 4.5km yürüyüş yapıyorum, protein ağırlıklı besleniyorum.
Başından beri bu kadar bilinçli olaydım şimdi "üfff üffff " diyen Ebru Şallı'nın Kadıköy şubesi olurdum.:KK45:

Bugün tetanoz aşımın 2. dozunu vurdurttum. 3. doz teee şubatta. İnşallah o gün kucağımda 4 aylık minnakımla gideceğim aşıya. :emir_bebek:

Bu sıcaklarda ve sıkıntılı zamanlarda Allah hepimizin yardımcısı olsun, öptüm bıngıl bıngıl yanaklarınızdan :KK60:

Ho
Gizemli tombiş hoşgeldiniz :KK60:
Tombiş var tombiş var tabii, biraz daha açılsanız sizi ve bebişinizi yakından tanısak daha güzel olur.

Şöyle göbeği göbeğime, totosu totoma denk bir dombik bulamadan doğuracam ya yanarım yanarım ona yanarım :KK53:

Ay sen çok alemsin güldürdün yine:-):-)

Alıntıyı eksik almışsın bacım.
Senin cümleler gibi geldi.
Ben de okurken "anaaa kedisi varmış, anaaa o da sıcaklıyormuş, anaaa kızı olacakmış" diye kendi cümlelerimi okudum ya :KK45::KK45:
Allah bu sıcaklarda bana akıl sağlığı versin ne diyeyim.
Jeton çok geç düştü bende :KK53:

Cücüktaş,
Ele avuca gelmeye başladınız demek. Yiyin yiyin, can boğazdan gelir :KK53:
Hanselle Grateldeki hain cadı gibiyim, hepinizi yedirip sonra sizi yiyeceğim uleyyyyn :KK53::KK53:
Ay temizlik lazım ya.
Ben sürekli buradaki erken doğumları okuyorum, len diyorum kendime Allah korusun bir şey olsa hastaneye gitsen kalsan köpekler işer suratına. :KK22:
Dolap içlerimi silip tekrar ütü yapıp düzenlemem lazım, mutfak dolap içlerim beni bekliyor, komple bir cam kapı lazım, 2 halım var makineye girip yıkanmalı...Bunları yapmaya da bi kadın lazım , o da şu an kk'da yazı yazıyor o kadar gamsız :KK49::KK49:

Ben Gizem.

Merhaba hoşgeldiniz :KK60:
17. haftaya girmişsiniz maşallah, 1.5 kilo almışsınız sadece ne güzel :KK71:
Bir bilinçli hamile daha :nazar:
Ben camış gibi yedim, doğurur ayak akıl baliğ oldu bana :cool:[/QUOTE]
Hos Bulduk canim sayfalar çok ilerlemiş takip edemedim bugün keşfettim bu sayfayı ilk bebeğin mi Kaçta başladın kaç kilo oldun.kizimda 75 le hamile kaldım 95le doğum yaptım o yüzden dikkat ettim baya :)

rmys4203 rmys4203 ,
@işareti yapıp nick yazınca da, o kişiye gidiyor, olmadı Gizem de bana, hişt, pişt de sorun değil :KK45:
Evet ilk bebeğim-kızım- olacak inşallah.
Ben 1.80 civarıyım. 78 civarı hamile kaldım şimdilerde 88-90 aralığındayım.
Aslında çok da yemedim ama üniversitede özellikle 2. öğretimlerde derslerim vardı, geç saatlere kadar çalıştım, yeme düzenim bozuldu, sabahları 6da evden çıkıyor ve çok yoruluyordum spora vaktim ve enerjim kalmadı vs vs...
Ha insan bilinçli olsa bunlar birer bahane elbet üstesinden gelir de, ne bileyim ben biraz gamsız ve rahat biriyim pek işi başından sıkı tutamadım.
Kızınız mı oluyor, oğlunuz mu?
İsim düşündünüz mü?

Ben yemeğe kaçar :KK60:

Teşekkür ederim gizem:) 14 haftalikken kız dedi bir dahaya daha net söylerim dedi allah izin verirse buda kız inşallah. Bende ilk kızımda dikkat edecem dedim ama pek üstüne basmadın herhalde birde bu kadar kilo alacağım aklıma gelmedi doğuma yuvarlanarak gidecektir nerdeyse hayirli olsun senin bebişin de canım şimdilik elif Liva düşünüyorum ama sonra ne olur bilmiyorum diğer kızımın adı gül sena sen ne düşünüyorsun eşim annesinin adını koymak istiyor ben daha karar veremedim :KK12:

evettt 78 kiloyla hamile kaldim 2 kilo almisim 2 ayda simdilik boyleee doguma kadar sadece 4 5 kilo almaliyim.ilk dogumumda 6 kilo aldim sadeceee hatta verdim simdide istahsizlik var 2 kilo nasil almisim anlamadim :110:

Habibte Süpersin nasıl bu kadar az kilo alabildin neler yedin yada yemedin yazabilir misin Bu arada kaç haftalik hamilesin

Ben Gizem.

Hosbuldum Gizemdim,tenks e lat,nays tu miit yu ,tuu :KK66:
o göbüsü göbüsüne ,totosu totosuna aradigin şahıs ben olabilirim ,sikletler çok uzak değil birbirine ,zaten seni daha önceden diyet topiklerinden hatırlıyorum :KK66:

Bende çok şükür 1,5-2 kilo arası aldım, oğlumda gayet sağlıklı ,asıl mesele şu son 3 ayı kazasız belasız atlatmakta :) :)

Seni anlıyorum canım ikinci öğretim insanın dengesini bozuyor ben uni.de kinci öğretimde okudum 10 11 de akşam yemek yerdik :KK53:

Hep bu 2. öğretimde okuyan veletler yüzünden zaten :KK53::KK53:
Yoksa ben dönyanın en gözel karısıydım, şimdi kamyon tekeri gibiyim :KK67:
Bebeklerimizi kucağımıza bir alalım da elbet kilolar gider ne diyeyim (fakir, şişko, umutsuz tesellisi :KK53:)

Ben pek isim düşünmedim desem yalan olmaz. Ben biraz gamsızım ya. Daha bebeme don bile almadım. Liste yapıyorum bugünlerde. İlk bebeğimi kaybettim belki onun bir etkisi var, kucağıma alayım bir kavuşayım eşya alınır diyorum ama hastanede yatarken kim gidip alacak o muamma işte :KK45:

Ah bu kayınvalideler :KK62: Siz de pek sevişmiyorsunuz sanırım, yoksa kayınvalideciğinin ismini aşkla koyardın bebeğine :KK45::KK45:

evettt 78 kiloyla hamile kaldim 2 kilo almisim 2 ayda simdilik boyleee doguma kadar sadece 4 5 kilo almaliyim.ilk dogumumda 6 kilo aldim sadeceee hatta verdim simdide istahsizlik var 2 kilo nasil almisim anlamadim :110:

Maşallah 2 ayda 2 kilo :nazar:
Vücut su tutuyordur, bebeğin kesesi gelişip şişiyordur öyle düşünün.
İnşallah her şey planladığınız gibi gider.

Teşekkür ederim canım,Rabbim hepimize evlatlarını sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşAllah :KK66:
1. İngilizce öğretmenimiz kimdir acaba :) :)

Benim gardaş :KK66:
Yarın öbür gün bu sıskalara kızarsak, aramızda İngilizce yazışırız, onlar anlamaz :cool:
Nalet olası federaller ve pis sıskalar falan gibi şeyler yazışırız :cool:

Hosbuldum Gizemdim,tenks e lat,nays tu miit yu ,tuu :KK66:
o göbüsü göbüsüne ,totosu totosuna aradigin şahıs ben olabilirim ,sikletler çok uzak değil birbirine ,zaten seni daha önceden diyet topiklerinden hatırlıyorum :KK66:

Bende çok şükür 1,5-2 kilo arası aldım, oğlumda gayet sağlıklı ,asıl mesele şu son 3 ayı kazasız belasız atlatmakta :) :)

Maşallah :nazar:
Bilinçli insanın hali başka tabii.
Diyet topiklerinde başlayan yolculuğum diyet topiklerinde devam edecek gibi daha çok beni oralarda görürsünüz :KK53:
Anam beni 4.600 doğurmuş bacılar ya, istesem de çıtı pıtı olamıyorum hep bir doğuştan gelen camışlık, hep bir poh boğazlılık. :KK62:
Dediğin gibi şu son 3 ayı, onunda 2 haftası ben sezeryan olacağım için kafadan düşsek diyorum, öyle böyle 2.5 ay kaldı aslanım diyorum kendime, kazasız belasız az yağla kapatsam/ kapatsak ohh ne güzel olacak .

X