Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Merhaba bayanlar bugün ikili test yaptırdım maşallah herşeyine normal dedi tam sonuçları 1 hafta sonra alcaz ayrıca doktor cinsiyeti erkek dedi ama daha kesin bir sonuç için 2-3 hafta daha geçmeliymiş bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda:)

Gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah.
İlk bebeğin miydi? Kız mı erkek mi hissediyordun?

Merhaba bayanlar bugün ikili test yaptırdım maşallah herşeyine normal dedi tam sonuçları 1 hafta sonra alcaz ayrıca doktor cinsiyeti erkek dedi ama daha kesin bir sonuç için 2-3 hafta daha geçmeliymiş bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda:)
banada erkek dedı
kesın olarak ayın 11ınde bellı olcakmıs artık pipimi kukusmu cekıcek verıcek resmını
kız beklıyodum kız ıstıyoduk bı tuhaf oldum huzunlendım
elım hep kız cıcılerıne gıdıyodu halbukı
bıde annemın bebekken gıydıklerı ben gıymısım benden de kızıma kaldı
artık esım bundan sonra kromozomlarını ıyı ayarlasın !
sıcaktan bayılıcam antep alev alev yanıyo
karsıya bakarken yerden dalgalanmalar buharlasmalar goruyorum

Dün gece evi turladım durdum saat 3 gibi. Yandım resmen. 3 kez kafamı suya soktum, yok da yok.
Bir de kedim var koyun postlu, o da geldi totosunu göbeğime dayadı mı :mad:
İçerden kız tepikliyor, arkamdan eşim sarılıyor, önümden kedi yapışmış.
Dedim komşulaaar, komşular yanıyorum kurtarın :KK45:
Nem acayip valla.[/QUOTE]
Ay sen çok alemsin güldürdün yine:-):-)

3 fatıha bı ıhlas okuyarak utuye basladım :KK70:
45 derece ev utuyle sız dusunun nolmustur
sonra bı guzel yerlerı supurdum mutfagı cıfledım etrafı topladım
sanırım ruhumu teslım edıcem
daha fenası bıkacgundur buraya yazmıyorum :KK70: cunku sucluyum
pis kılo aldırıcı abur cuburlara karsı dayanılmaz bı tutkum olustu
hıc ayrıntıya gırmıyım
totoma terlık atarsınız o_O

sağol canım.şükür iyim bulantım geçti sayılır uyku başladı:)sen nasılsın nasıl gidiyor
calisiyosun uyku donemi biraz zor Allah yardimcin olsun insallah cnm
ben iyiyim sukur bebek hep hareket halinde :) sik wc ler beni deli ediyo wc den tam cikiyorum bir yenisi geliyo cok gicik bir durum :)
antep kavruluyor dun gece depremde oldu ıyı sallandık
bende ufak bı ıstah acılması oldu kılomda aynı
degısıklık yok aynıyım :)
ayy gecmis olsun cnm Allah hepinizi korusun insallah insallah kilon degismez bu istah acilmasi ile :))
İştahının açılmasına sevindim canım benim ki de açıldı ama hala sütlü tatlıları, bamya ve ciğer görmeye tahammülüm yok.Bu arada geçmiş olsun Allah daha kötü depremlerden sakınsın .
ayy bamyaa benim askimmm:)) inanilmaz cok seviyorum ama bende bu hamilelikte nohut ve kuru fasulye nin adi bile bulnatiya sebebp oluyo ki 5 bucuk aylik oldumhala pisirmiyorum dusun
insallah sendekiler Cabuk gecer :)
Ah buralardan aldığım iltifatları gerçek hayatta erkeklerden alaydım şimdi havam 1500 olur idi :KK53:
Teşekkür ederim kardeşcağazım :KK60:
Meyve uyarın için sağ ol, şeker yüklemesine gitmeden de yiyordum, anam bir gün aradı telefonda dedi "şap şap ne yiyon sen manda gibi?" :KK45: Dedim şeftali. "Niye bebekte şeker çıksın diye mi? " diye azarladı :KK53: Akşamına da üzüm yediydim , ona da çemkirdi :KK53:
Valla oldum olası elma, portakal, ayva falan böyle kaynanam gibi yavan meyveleri sevmem, yemem de. Ama kirazdı, şeftali, üzüm, kavun, karpuz off off... Şimdi her yer bunlardan kaynıyor, bari günde 2 meyve yiyeyim onlar da bunlardan olsun diyorum ama haklısın bazen kahvaltıyla gözümü açıyorum akşama kadar 4 şeftali oluyor :KK17:
Aramıza katılmak için tombiş olmayı bekleme, ne zaman istersen yazabilirsin :KK60:
Bu sene buralar pek tombiş yapmadı zaten, her yer sıska :KK62:

Selam :KK60:
Dün gece evi turladım durdum saat 3 gibi. Yandım resmen. 3 kez kafamı suya soktum, yok da yok.
Bir de kedim var koyun postlu, o da geldi totosunu göbeğime dayadı mı :mad:
İçerden kız tepikliyor, arkamdan eşim sarılıyor, önümden kedi yapışmış.
Dedim komşulaaar, komşular yanıyorum kurtarın :KK45:
Nem acayip valla.
off su meyve konusu bende de ayni bugun artik yaz bitsede meyveleri olmasa diyodum
cumartesi yine bol uzum,nektari kiraz ve 1 minik Karpuz aldik (Karpuz cidden kucuk Plastik top buyuklugunde )
karpuzu henuz kesmedim ama uzum nektari kiraz yiye yiye patlicammm
hadi hayirli olsun cnm bu yilin ilk erkek bebegi senin ki oldu sanirim :))masallah hersey normal cikmis ne guzel darisi saglikla kucagina alacagin gunlere insallah :)
İlk canım hatta plansız ir bebek tek isteğim sağlıklı olmasıydı benim değil ama eşim oğlum olacak diye içime doğuyor demişti Allah 'ta gönlüne göre verdi kocacığımın:)
ay nerdeyse tum kocalarin ilk istegidir erkek bebek bende ogluma hamileyken esim erkek istiyodu :))
banada erkek dedı
kesın olarak ayın 11ınde bellı olcakmıs artık pipimi kukusmu cekıcek verıcek resmını
kız beklıyodum kız ıstıyoduk bı tuhaf oldum huzunlendım
elım hep kız cıcılerıne gıdıyodu halbukı
bıde annemın bebekken gıydıklerı ben gıymısım benden de kızıma kaldı
artık esım bundan sonra kromozomlarını ıyı ayarlasın !
sıcaktan bayılıcam antep alev alev yanıyo
karsıya bakarken yerden dalgalanmalar buharlasmalar goruyorum
hayirlisii cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin erkek bebekte cok guzel hmde anneye olan bagliligi aski daha biguzel :)
hakikaten magazalarda kiz reyonlari buyulu gibi hepsi birbriinden goz alici ve guzel :)
bendeee geldim aranizaa bir tombis olarakkk :anneadayı: 7 haftalik hamileyimmm..fazla kilo almadan dogun yapari insallah:KK200::nazar:
hosgeldin cnm bi kendini tanit yasin kilon boyun falan Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Dombik bir hamiş olarak bende buradayım :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK45::KK45::KK45::KK45:
OH OH topigiimiz bereketleniyo Allah saglikla kucagina almani nasip etsin cnm kendinî tanit bakalim kimsin kimlerdensin nerden gelir nereye gidersin :))

hıc ayrıntıya gırmıyım
oh oh masallah hamaratim benim
ben Sabah uyandim 10 da kahvalti ederken annemle lafladik skypten onu kapattik buraya baktim alinti yaptim daha yeni kalkicam islerin basina :))
aah hem yaz gunleri hem abur cubuur cok normal
sende utu sevmiyosun dimi oyy ki ne oyyy benim de kenarda 1 sepetim kaldi utu bugun onlari halletcem
Klima yada vamtilator yok mu cnm kaynamissindir utu yaparken yaa

hıc ayrıntıya gırmıyım
bu arada Profil resmin cok hos masalah cnm

bu arada cumartesi cikmisken 1 paket yeni dogan prima bebek bezi aldim (ilk 2 yada 3 ay prima kullanip sonra da ucuz bildigim marketten bebek bezi alcam daha da Uygun ogluma da aynisini yapmistik ilk 2-3 ay prima sonra normali aldik)
birde 4 paket sensitive islak mendil aldim
esim de kizina ilk hediyesi Tatli pembe bir zibin aldi
oyle disari ciktikca kucuk kucuk aliyorum ihtiyaclari boylece bir kere de 300 500 harcamaktan iyidir diyorum :)

bu arada cumartesi cikmisken 1 paket yeni dogan prima bebek bezi aldim (ilk 2 yada 3 ay prima kullanip sonra da ucuz bildigim marketten bebek bezi alcam daha da Uygun ogluma da aynisini yapmistik ilk 2-3 ay prima sonra normali aldik)
birde 4 paket sensitive islak mendil aldim
esim de kizina ilk hediyesi Tatli pembe bir zibin aldi
oyle disari ciktikca kucuk kucuk aliyorum ihtiyaclari boylece bir kere de 300 500 harcamaktan iyidir diyorum :)
oy allahım totosunu yerım ya allahım esırgesın :nazar:
ismini ne dusundun fıstıgın :)

oh oh masallah hamaratim benim
ben Sabah uyandim 10 da kahvalti ederken annemle lafladik skypten onu kapattik buraya baktim alinti yaptim daha yeni kalkicam islerin basina :))
aah hem yaz gunleri hem abur cubuur cok normal
sende utu sevmiyosun dimi oyy ki ne oyyy benim de kenarda 1 sepetim kaldi utu bugun onlari halletcem
Klima yada vamtilator yok mu cnm kaynamissindir utu yaparken yaa
aslında utuyu cok severdım oda bu yaz a kadar :KK70:
artık sanırım hep nefretle hatırlıcam
vantılatoru calıstırıyorum sıcak hava vuruyor
napsam bılemedım cok kotu sıcak ya
kendımı suya batırıp cıkarıyorum sureklı valla
sanada allah kolaylık versınn canım :)

X