Tombiş Hamilelerin Günlüğü

merhaba canlarim bayramdan sonra kendimi toparlayamadim cumartesi pazar evde degildim tum gun disardaydim
bayya yoruldum pazartesi sali sadece dinlendim
carsamba camasir ev isi ile gecti
persembe randevum vardi sonra da carsiya gittim yine cok yorulup eve dondum ama cok mutluydum
bebisiin cinsiyetini ogrendim vee Allah gonlumden geceni Kabul etmis sukur bebisim kiz olacak insallah
1 oglum 1 kizim olacak cok sukur rabbime herkese nasip etsin insallah gittim carsidan bir tane kislik kadife pijama takimi aldim tulum degil onu hastane cikisi giydiririm diye dusundum cok sey almicam ama bebege yeni carsaf yorgan kilifi alcam insallah oglumun ki 1 takim mavi 1 takim da fistik yesili ve cesitli renklerdi annecigim almisti ama kizima da farkli bisey alayim diyorum :)) bendekihaberler Boyle iste hersey yolunda cok sukur sagligi da iyiymis 300 gr olmus gayet normal dedi kk da ki cizelge de 320 gr diyo 20 gr daha citir benim kiz :)) aman anasina cekmesin kilolu olmasin zaten :)

merhaba canlarim bayramdan sonra kendimi toparlayamadim cumartesi pazar evde degildim tum gun disardaydim
bayya yoruldum pazartesi sali sadece dinlendim
carsamba camasir ev isi ile gecti
persembe randevum vardi sonra da carsiya gittim yine cok yorulup eve dondum ama cok mutluydum
bebisiin cinsiyetini ogrendim vee Allah gonlumden geceni Kabul etmis sukur bebisim kiz olacak insallah
1 oglum 1 kizim olacak cok sukur rabbime herkese nasip etsin insallah gittim carsidan bir tane kislik kadife pijama takimi aldim tulum degil onu hastane cikisi giydiririm diye dusundum cok sey almicam ama bebege yeni carsaf yorgan kilifi alcam insallah oglumun ki 1 takim mavi 1 takim da fistik yesili ve cesitli renklerdi annecigim almisti ama kizima da farkli bisey alayim diyorum :)) bendekihaberler Boyle iste hersey yolunda cok sukur sagligi da iyiymis 300 gr olmus gayet normal dedi kk da ki cizelge de 320 gr diyo 20 gr daha citir benim kiz :)) aman anasina cekmesin kilolu olmasin zaten :)
Canımm çok sevindim, senin gibi yüzü güzel huyu güzel bir kızın olsun inşallah, Allah kucağına almayı nasip etsin :KK60::KK68:

Slm hamiş meleklerimmmmm:KK36::KK36::KK36: Fırsat bulmuşken bir uğrayayım deidm ponçiğim kahve zararlıymış demek sayende bir şey daha öğrenmiş oldum :KK60:Barbimm bir kız bir oğlan ne güzel rabbim güzel kalbine göre verdi bitanemm ohh leydim de gelmişşş takımı komple buraya taşıyacağız anlaşılan sıra nurumda inşallah:21:Cici bakın kendinize de yeğenlerime de:emir_bebek::emir_bebek::KK36::KK36:

Slm hamiş meleklerimmmmm:KK36::KK36::KK36: Fırsat bulmuşken bir uğrayayım deidm ponçiğim kahve zararlıymış demek sayende bir şey daha öğrenmiş oldum :KK60:Barbimm bir kız bir oğlan ne güzel rabbim güzel kalbine göre verdi bitanemm ohh leydim de gelmişşş takımı komple buraya taşıyacağız anlaşılan sıra nurumda inşallah:21:Cici bakın kendinize de yeğenlerime de:emir_bebek::emir_bebek::KK36::KK36:
Hoşgeldin kaptancığıımm :KK3::KK3: Evet kahve zararlıymış kaptanım, içemiyorum o yüzden.. :KK51: Barbimin duaları kabul oldu çok şükür :KK68:

Takımı taşıyoruz gerçekten de buraya, inşallah Nurumu da transfer edeceğiz :cool: Teşekkür ederiiz kaptancığım :KK60:

Canımm çok sevindim, senin gibi yüzü güzel huyu güzel bir kızın olsun inşallah, Allah kucağına almayı nasip etsin :KK60::KK68:
sagol canim benim darisi basina insallah
senin Hamis takvimini yesinler :KK15::KK15:
kaptanim hosgëldin canim benim :KK15::KK15:
evet cok sukur rabbime gonlumden geceni nasip etti insallah darisi diger canlarima
bu yil hakikaten bereketli oldu bizim takim icin :))

benim aklima bisey takildi Doktor bebege bakarken bebegin basi gobek deligimin hemen sol taraf altindaydi bacaklar da gobek deliginin ustunde acaba normal mi normalde bebegin basinin yukarda olmasi gerekmez miydi ki
dogum yaklasinca da asagi inmiyo muydu icime kurt dustu iki gundur ya erken dogum olursa diye
hos Doktor hersey yolunda dedi ama sonradan aklima takildi iki gundur

Tünaydınlar,
Bugün 2. dersime gittim hastanede. Bebek beslenmesi ve doğum sonrasını konuştuk. Kocaman oyuncak bebekleri emzirme pratiği bile yaptık :KK45:Önümüzdeki pazartesi bebek banyosu için 3. derse gideceğim :KK16:
Akşam sporum ve toptan menümle burada olacağım inşallah, öptüm sizi :KK60:
kızlar merhaba bir süredir sizi takip ediyorum ve paylaşımlarınız beni gülümsetiyor, henüz tombiş değilim ortalama durumdayım ama gizli şeker hastası olduğum için fazla kilo almam söz konusu:KK43: aranızdan winstonlight senin durum paylaşımların beni çok gülümsetiyor çok yakın arkadaşım gibi durum paylaşımları yaptığın için seni kendime yakın hissediyorum bunu belirtmek isterim ayrıca sana söylemek istediğim şu var dikkat ettiğim kadarıyla hemen hemen her gün şeftali yiyosun ancak şeftali kan şekerini ve karaciğer yağlanmasını kolaylaştıran çok lezzetli ancak sakıncalı bir mevye kilo kontrolü sağlama amacında olan herkes için meyveler özellikle de şeftali, üzüm, kavun gibi yüksek glisemik indeksli meyvelerin sakıncalı olduğunu okuduğum bilimsel kaynaklardan biliyorum ve bunu paylaşmak istedim aklınızda bulunsun çok şekersiniz:KK36:

kızlar merhaba bir süredir sizi takip ediyorum ve paylaşımlarınız beni gülümsetiyor, henüz tombiş değilim ortalama durumdayım ama gizli şeker hastası olduğum için fazla kilo almam söz konusu:KK43: aranızdan winstonlight senin durum paylaşımların beni çok gülümsetiyor çok yakın arkadaşım gibi durum paylaşımları yaptığın için seni kendime yakın hissediyorum bunu belirtmek isterim ayrıca sana söylemek istediğim şu var dikkat ettiğim kadarıyla hemen hemen her gün şeftali yiyosun ancak şeftali kan şekerini ve karaciğer yağlanmasını kolaylaştıran çok lezzetli ancak sakıncalı bir mevye kilo kontrolü sağlama amacında olan herkes için meyveler özellikle de şeftali, üzüm, kavun gibi yüksek glisemik indeksli meyvelerin sakıncalı olduğunu okuduğum bilimsel kaynaklardan biliyorum ve bunu paylaşmak istedim aklınızda bulunsun çok şekersiniz:KK36:
aramiza hosgeldin canim bebisini saglikla kucagina al insallah
verdigin bilgiler icin tesekkurler valla benim icinde yaz demek nektari seftali Karpuz kiraz demek :))
sevgili Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar bitanemizdir o suan esiyle is gezisine gitti bikac gune doner aramizaa
kac kilosun acaba madem gizli Seker var cidden dikkat etmek gerek Allah saglik versin cnm bnm

günaydın kızlarr
kahvaltım domates-salatalık-biber
peynirli yumurta
çeyrek lavaş
kilom 68 :)))
afiyet olsun cnm nasilsin iyi misin

gel_pcpc canım hoşbulduk teşekkür ederim şimdilik kilomu söylemeyeyim zira çok çabuk ve birden kilo alıyorum şöyle bir beş ayı devirdikten sonra sizinle paylaşırım ve umarım çok kilo almadan geçer hamileliğim-hamileliğimiz:) Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin:KK68:

gel_pcpc canım hoşbulduk teşekkür ederim şimdilik kilomu söylemeyeyim zira çok çabuk ve birden kilo alıyorum şöyle bir beş ayı devirdikten sonra sizinle paylaşırım ve umarım çok kilo almadan geçer hamileliğim-hamileliğimiz:) Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin:KK68:
ay soyle soyle canimm nolcak biz evet tombul hamile istiyoruz diyoruz hep Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar ile sakasinafalan o yuzden degildir insallah
yoksa 45 Kilo falan misin :))
Amin insallah fitt bir hamilelik gecirirsin canim benim

aramiza hosgeldin canim bebisini saglikla kucagina al insallah
verdigin bilgiler icin tesekkurler valla benim icinde yaz demek nektari seftali Karpuz kiraz demek :))
sevgili Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar bitanemizdir o suan esiyle is gezisine gitti bikac gune doner aramizaa
kac kilosun acaba madem gizli Seker var cidden dikkat etmek gerek Allah saglik versin cnm bnm

afiyet olsun cnm nasilsin iyi misin
sağol canım.şükür iyim bulantım geçti sayılır uyku başladı:)sen nasılsın nasıl gidiyor

antep kavruluyor dun gece depremde oldu ıyı sallandık
bende ufak bı ıstah acılması oldu kılomda aynı
degısıklık yok aynıyım :)

antep kavruluyor dun gece depremde oldu ıyı sallandık
bende ufak bı ıstah acılması oldu kılomda aynı
degısıklık yok aynıyım :)
İştahının açılmasına sevindim canım benim ki de açıldı ama hala sütlü tatlıları, bamya ve ciğer görmeye tahammülüm yok.Bu arada geçmiş olsun Allah daha kötü depremlerden sakınsın .

Ah buralardan aldığım iltifatları gerçek hayatta erkeklerden alaydım şimdi havam 1500 olur idi :KK53:
Teşekkür ederim kardeşcağazım :KK60:
Meyve uyarın için sağ ol, şeker yüklemesine gitmeden de yiyordum, anam bir gün aradı telefonda dedi "şap şap ne yiyon sen manda gibi?" :KK45: Dedim şeftali. "Niye bebekte şeker çıksın diye mi? " diye azarladı :KK53: Akşamına da üzüm yediydim , ona da çemkirdi :KK53:
Valla oldum olası elma, portakal, ayva falan böyle kaynanam gibi yavan meyveleri sevmem, yemem de. Ama kirazdı, şeftali, üzüm, kavun, karpuz off off... Şimdi her yer bunlardan kaynıyor, bari günde 2 meyve yiyeyim onlar da bunlardan olsun diyorum ama haklısın bazen kahvaltıyla gözümü açıyorum akşama kadar 4 şeftali oluyor :KK17:
Aramıza katılmak için tombiş olmayı bekleme, ne zaman istersen yazabilirsin :KK60:
Bu sene buralar pek tombiş yapmadı zaten, her yer sıska :KK62:

Merhaba kızlar nasılsınız?İstanbul çok sıcak yanıyoruz ya nem de cabası:KK57: siz nasılsınız kimsecikler yok yine

Selam :KK60:
Dün gece evi turladım durdum saat 3 gibi. Yandım resmen. 3 kez kafamı suya soktum, yok da yok.
Bir de kedim var koyun postlu, o da geldi totosunu göbeğime dayadı mı :mad:
İçerden kız tepikliyor, arkamdan eşim sarılıyor, önümden kedi yapışmış.
Dedim komşulaaar, komşular yanıyorum kurtarın :KK45:
Nem acayip valla.

Merhaba bayanlar bugün ikili test yaptırdım maşallah herşeyine normal dedi tam sonuçları 1 hafta sonra alcaz ayrıca doktor cinsiyeti erkek dedi ama daha kesin bir sonuç için 2-3 hafta daha geçmeliymiş bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda:)

X