Tombiş Hamilelerin Günlüğü

ayyy maşallah ya ismi cok guzelmıs adıyla yasasın cok degısık bı ısım :)
allah esırgesın
bende kız olursa ahsen (arapca kökenlı en mukemmel , en guzel demek )
erkek olursa ali koymayı dusunuyorum ( tanıdıgımız tum aliler iyi diye ) aklımıza baska ısım gelmedı :KK70:
ruyanda coookk cookk cok guzel hayırlara vesıle canım :KK68:
AYY ALI MI
BENIM OGLUMUN DA ADI ALI
COK SEVEREK KOYDUM HEM KISA HEM DINI HEM HIC ESKIMIYO

Slm hanımlar ayy sizi bulduğuma nasıl sevindim anlatamam. 6 Haftalık hamileyim 3.bebeğim olacak inş.iki gebeliğimdede 67 ile başlayıp 93 e kadar cıktım.bu gebeliğimde okadar almak istemiyorum bilinçli beslenmem lazım. Yaş:26 boy:163 kilo:68

Hep bu 2. öğretimde okuyan veletler yüzünden zaten :KK53::KK53:
Yoksa ben dönyanın en gözel karısıydım, şimdi kamyon tekeri gibiyim :KK67:
Bebeklerimizi kucağımıza bir alalım da elbet kilolar gider ne diyeyim (fakir, şişko, umutsuz tesellisi :KK53:)

Ben pek isim düşünmedim desem yalan olmaz. Ben biraz gamsızım ya. Daha bebeme don bile almadım. Liste yapıyorum bugünlerde. İlk bebeğimi kaybettim belki onun bir etkisi var, kucağıma alayım bir kavuşayım eşya alınır diyorum ama hastanede yatarken kim gidip alacak o muamma işte :KK45:

Ah bu kayınvalideler :KK62: Siz de pek sevişmiyorsunuz sanırım, yoksa kayınvalideciğinin ismini aşkla koyardın bebeğine :KK45::KK45:

Maşallah 2 ayda 2 kilo :nazar:
Vücut su tutuyordur, bebeğin kesesi gelişip şişiyordur öyle düşünün.
İnşallah her şey planladığınız gibi gider.

Benim gardaş :KK66:
Yarın öbür gün bu sıskalara kızarsak, aramızda İngilizce yazışırız, onlar anlamaz :cool:
Nalet olası federaller ve pis sıskalar falan gibi şeyler yazışırız :cool:

Maşallah :nazar:
Bilinçli insanın hali başka tabii.
Diyet topiklerinde başlayan yolculuğum diyet topiklerinde devam edecek gibi daha çok beni oralarda görürsünüz :KK53:
Anam beni 4.600 doğurmuş bacılar ya, istesem de çıtı pıtı olamıyorum hep bir doğuştan gelen camışlık, hep bir poh boğazlılık. :KK62:
Dediğin gibi şu son 3 ayı, onunda 2 haftası ben sezeryan olacağım için kafadan düşsek diyorum, öyle böyle 2.5 ay kaldı aslanım diyorum kendime, kazasız belasız az yağla kapatsam/ kapatsak ohh ne güzel olacak .
AY MASALLAH DAHA DUN GIBIYDI SANKI YAA 2 BUCUK AYIN MI KALDI CANOMM
ALLAH SAGLIKLA TAMAMINI ERDIRSIN INSALLAH
BENDE ALI DE SEN GIBI YAPTIM SON AY ALDIM HERSEYI
2.BEBEKTE DE DEDIM ARTIK VALLA HERSEY ALLAHIN ELINDE BN YAPSAM DA YAPMASAMDA ALLAH NE YAZDIYSA O OLACAK YAVASTAN BISEYLER ALMAYA BASLADIM

Slm hanımlar ayy sizi bulduğuma nasıl sevindim anlatamam. 6 Haftalık hamileyim 3.bebeğim olacak inş.iki gebeliğimdede 67 ile başlayıp 93 e kadar cıktım.bu gebeliğimde okadar almak istemiyorum bilinçli beslenmem lazım. Yaş:26 boy:163 kilo:68
HOSGELDIN ARKADASIM ARAMIZAA
NE GUZEL 68 KILO ILE HAMILE KALMISSIN
ALLAH COCUKLARINI BAGISLASIN BEBISINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
BIDE KAC YASINDA EVLENDIN BACIM MASALLAH YAS 26 3 COCUK :))
BENDE 90 LIYIM 25 YASINDAYIM 2. BEBEGE HAMILEYIM 1 OGLUM VAR IKINCISI KIZ
82.300 LE HAMILE KALDIM SUAN 86 CIVARLARINDAYIM BOY 1.60

HOSGELDIN ARKADASIM ARAMIZAA
NE GUZEL 68 KILO ILE HAMILE KALMISSIN
ALLAH COCUKLARINI BAGISLASIN BEBISINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
BIDE KAC YASINDA EVLENDIN BACIM MASALLAH YAS 26 3 COCUK :))
BENDE 90 LIYIM 25 YASINDAYIM 2. BEBEGE HAMILEYIM 1 OGLUM VAR IKINCISI KIZ
82.300 LE HAMILE KALDIM SUAN 86 CIVARLARINDAYIM BOY 1.60
Amin canım. 19 Yaşında evlendim 20 yaşımda kızımı kucağıma aldım.. hoşbulduk bu arada. Niyetim ilk 3ay hiç kilo almamak.aslında benim son3ayadikkat etmem lazım neoluyosa ozmn oluyo çünkü.

Amin canım. 19 Yaşında evlendim 20 yaşımda kızımı kucağıma aldım.. hoşbulduk bu arada. Niyetim ilk 3ay hiç kilo almamak.aslında benim son3ayadikkat etmem lazım neoluyosa ozmn oluyo çünkü.
bende 20 yasimda evlendim 21 de oglumu dogurdum :)
Amin insallah istedgiin gibi hic Kilo almazsin cnm
bakalim onumuzdeki aylarda belli olacak aslinda dikkat edersen olur da hayirlisi :))

peki 93 ten 68 e inmek cok zor oldu mu neler yaptin ne Kadar surede verdin kilolari cocuklarin kac yasinda

peki 93 ten 68 e inmek cok zor oldu mu neler yaptin ne Kadar surede verdin kilolari cocuklarin kac yasinda
Yemek yemeyi çk ama çok seven biriyim oyuzdn evet zor oldu benim için çok uzun sürede indim.ilk 6 ay diyet yapmadım sütüm azalmasın diye hem emzirme uykusuzluk doğumda gidnler falan 80 e düştüm.sonrasındada diyet + sporla verdim.yani 12-15 kg ile hamileliği tamamlarsak emzirirkende kilo almazsak ilk bi sene içinde eski kilonuza dönmüş olunuyor.bu arada Kızım 5buçuk oğlum 2buçuk yaşında.

Yemek yemeyi çk ama çok seven biriyim oyuzdn evet zor oldu benim için çok uzun sürede indim.ilk 6 ay diyet yapmadım sütüm azalmasın diye hem emzirme uykusuzluk doğumda gidnler falan 80 e düştüm.sonrasındada diyet + sporla verdim.yani 12-15 kg ile hamileliği tamamlarsak emzirirkende kilo almazsak ilk bi sene içinde eski kilonuza dönmüş olunuyor.bu arada Kızım 5buçuk oğlum 2buçuk yaşında.
ay masallah hadi darisi basimiza insallah cnm
ne guzel hem kizin hem oglun var bakalim 3. nolcak hayirlisi insallah

Hep bu 2. öğretimde okuyan veletler yüzünden zaten :KK53::KK53:
Yoksa ben dönyanın en gözel karısıydım, şimdi kamyon tekeri gibiyim :KK67:
Bebeklerimizi kucağımıza bir alalım da elbet kilolar gider ne diyeyim (fakir, şişko, umutsuz tesellisi :KK53:)

Ben pek isim düşünmedim desem yalan olmaz. Ben biraz gamsızım ya. Daha bebeme don bile almadım. Liste yapıyorum bugünlerde. İlk bebeğimi kaybettim belki onun bir etkisi var, kucağıma alayım bir kavuşayım eşya alınır diyorum ama hastanede yatarken kim gidip alacak o muamma işte :KK45:

Ah bu kayınvalideler :KK62: Siz de pek sevişmiyorsunuz sanırım, yoksa kayınvalideciğinin ismini aşkla koyardın bebeğine :KK45::KK45:

Maşallah 2 ayda 2 kilo :nazar:
Vücut su tutuyordur, bebeğin kesesi gelişip şişiyordur öyle düşünün.
İnşallah her şey planladığınız gibi gider.

Yarın öbür gün bu sıskalara kızarsak, aramızda İngilizce yazışırız, onlar anlamaz :cool:

Diyet topiklerinde başlayan yolculuğum diyet topiklerinde devam edecek gibi daha çok beni oralarda görürsünüz :KK53:
Anam beni 4.600 doğurmuş bacılar ya, istesem de çıtı pıtı olamıyorum hep bir doğuştan gelen camışlık, hep bir poh boğazlılık. :KK62:
Dediğin gibi şu son 3 ayı, onunda 2 haftası ben sezeryan olacağım için kafadan düşsek diyorum, öyle böyle 2.5 ay kaldı aslanım diyorum kendime, kazasız belasız az yağla kapatsam/ kapatsak ohh ne güzel olacak .
Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar aynn canım hiç sorma pek yok aramiz:) Rabbim sağ sağlık kucağıma almayi nasip etsin inşallah

Aha bi sıska daha :KK22:
Hoş geldin sıska bacı, Allah evlatlarını sana bağışlasın, ne güzel 3. bebeğini kucağına alacaksın inşallah.
Ben hem şişman hem yaşlıyım, hem de daha ilk bebeğim olacak kısmetse :KK45:
İnşallah planladığın gibi gider.
Günlük bize neler yediğini ve yapıyorsan yürüyüştür falan uydur kaydır günlük egzersizlerin varsa paylaşırsan seviniriz, biz şişkolar da bakar biraz feyz alırız :KK60:

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar uyku bastırdı yazdığımı okuyamiyorum allahım sag saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah canım demek istemistim:KK53: allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin evlat hiç birşeye benzemiyor
Amin amin :KK60:
Benim de kaynanam var, nasıl seviyorum, nasıl seviliyorum sorma :KK20::KK20:
Sıcak günde çalışan fırına kafa sokmak gibi, yeni yıkanmış ıslak halıya çorapla basmak gibi, bozulmuş sütü yanlışlıkla içmek gibi, ah benimki böylesine bi kaynana sevdası :KK45::KK45:

AY MASALLAH DAHA DUN GIBIYDI SANKI YAA 2 BUCUK AYIN MI KALDI CANOMM
ALLAH SAGLIKLA TAMAMINI ERDIRSIN INSALLAH
BENDE ALI DE SEN GIBI YAPTIM SON AY ALDIM HERSEYI
2.BEBEKTE DE DEDIM ARTIK VALLA HERSEY ALLAHIN ELINDE BN YAPSAM DA YAPMASAMDA ALLAH NE YAZDIYSA O OLACAK YAVASTAN BISEYLER ALMAYA BASLADIM

Amin cümlemizinkini.
Valla şaka maka doğuracam.
Ben ki bekledim önce bulantım olacak diye yok olmadı sonra baş dönmem, iştahsızlığım yok onlar da olmadı.
Dur gebelik şekerim çıkacaktı, bu olacaktı, daha karpuz kesecektik derken şaka maka bugünlere geldik çok şükür.
Darısı bekleyen, isteyen herkese inşallah diyelim.
Ben yavaştan duşa girip zıbarayım.
Öpüldünüz cümleten :KK60:

canimmm daha 7 haftaligiZZ daha cok yeniyiz yaniii ikinci gebeligim...kizim.da sadexe 6 kilo aldim beben 3 kilo dogdu..yaniii bundada diyet yapacammm.
.seker yuklemem degrinden biraz yuksek cikmisti karpuzu bile bir iki dilim yiyordum agzima pirinc koymadim dondurma yemedim..yanu hamilelik.biraz zor gecti cok sukur 2 yasinda oldu bakalim bu bebekte bizi neler bekliyor:KK45: allah hepimize saglikli.hamulelikler nasip etsin.normal dogurdum.bu arada:KK200::KK9::KK9::KK9:

ay masallah hadi darisi basimiza insallah cnm
ne guzel hem kizin hem oglun var bakalim 3. nolcak hayirlisi insallah
3.Kız olursa cok güzel olur çünkü kızımın yanına bir kızkardesolsun istiyorum. ama çkta önemli değil sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun akıllı fikirli olsun hayırlı evlat olsun:21:
Z zeyas Merhaba canım hayırlı olsun ne kadar güzel genç yaşta 3 çocuk sağ saglim kavusursun inşallah bebisine
Amin inşallah teşkkür ederim.
Aha bi sıska daha :KK22:
Hoş geldin sıska bacı, Allah evlatlarını sana bağışlasın, ne güzel 3. bebeğini kucağına alacaksın inşallah.
Ben hem şişman hem yaşlıyım, hem de daha ilk bebeğim olacak kısmetse :KK45:
İnşallah planladığın gibi gider.
Günlük bize neler yediğini ve yapıyorsan yürüyüştür falan uydur kaydır günlük egzersizlerin varsa paylaşırsan seviniriz, biz şişkolar da bakar biraz feyz alırız :KK60:

Amin amin :KK60:
Benim de kaynanam var, nasıl seviyorum, nasıl seviliyorum sorma :KK20::KK20:
Sıcak günde çalışan fırına kafa sokmak gibi, yeni yıkanmış ıslak halıya çorapla basmak gibi, bozulmuş sütü yanlışlıkla içmek gibi, ah benimki böylesine bi kaynana sevdası :KK45::KK45:
:-)ayy teşşkkürederim aslnda pekte sıska saylmam ama hoşuma gitti böyleduymak.kocama göre aşırı ölümcül obezim kendime göre balık et.Hoppagünlük yediklerimi paylaşırım inş spor olarakta çocukları akşamları dışarı ckarıyorum hafif tempoda yürüyş yapıuoruz parkta peşlerindn koşturuyorum. Evde koşu bandım var emektarım çok kahrımı çekti kendisi :KK30:onda hafif tempoda yürüyüşler yapmayı planlıyorum ilerleyen haftalarda.çünkü hem havalar çok sıcak hemde aşırı yorgun hissediyorum bu aralarkendimi.bu arada nekadar pozitif ve eğlencelisiniz maşallah sabah sabh güldürdünüz beni.bu aralar etrafımda keşke hep sizin gibi insanlar olsa enerjimi düşüren insanlar beni çok yoruyor.
canimmm daha 7 haftaligiZZ daha cok yeniyiz yaniii ikinci gebeligim...kizim.da sadexe 6 kilo aldim beben 3 kilo dogdu..yaniii bundada diyet yapacammm.
.seker yuklemem degrinden biraz yuksek cikmisti karpuzu bile bir iki dilim yiyordum agzima pirinc koymadim dondurma yemedim..yanu hamilelik.biraz zor gecti cok sukur 2 yasinda oldu bakalim bu bebekte bizi neler bekliyor:KK45: allah hepimize saglikli.hamulelikler nasip etsin.normal dogurdum.bu arada:KK200::KK9::KK9::KK9:
Benim ilk gbeliimdede şeker çıkmıştı bende diyet yapmak zorunda kalmıştım çok zorlanmıştım.bide tam yaz mevsimiydibütün meyveler şekerli karpuz yasak . Ama ikinci gebeliimde çıkmadı çk şükür her gebelik aynı olmuyor.inş sizindebu gebeliğinizde çkmaz. ben çok kilo aldm diye çıktı demiştim ama siz 6 kilo almışsınız demekki kiloyla alakası yok şekerin.

Ooo sevgili zümrem çok memnun oldum gerçekten,arada 2. Frekansa geçeriz sen kafanı yorma,pis sıskalara hadlerini bildirir ,gerekeni söyleriz :p:p:p:p
İnşAllah senle çok yakin zamanlarda alıcaz bebelerimizi kucaklarimiza,Allahım sağlıcakla o günleri görmeyi de nasip etsin canım:KK36::KK36::KK36:
İlk kaybın için çok üzüldüm,İnşAllah bebenin mis kokusunu içine çektiğinde herşey unutulacaktir HoppaHoppaHoppa

Bende daha hiç birşey almadim,ayni senin kada bendede var,bi doğsun hele,alırız sonra :KK45::KK45::KK45:

oo masallah insallah bu gebeliginde de sadece 6 Kilo alirsin bende normal dogum yaptim alah bebegine de saglik versin
3.Kız olursa cok güzel olur çünkü kızımın yanına bir kızkardesolsun istiyorum. ama çkta önemli değil sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun akıllı fikirli olsun hayırlı evlat olsun:21:

Amin inşallah teşkkür ederim.

:-)ayy teşşkkürederim aslnda pekte sıska saylmam ama hoşuma gitti böyleduymak.kocama göre aşırı ölümcül obezim kendime göre balık et.Hoppagünlük yediklerimi paylaşırım inş spor olarakta çocukları akşamları dışarı ckarıyorum hafif tempoda yürüyş yapıuoruz parkta peşlerindn koşturuyorum. Evde koşu bandım var emektarım çok kahrımı çekti kendisi :KK30:onda hafif tempoda yürüyüşler yapmayı planlıyorum ilerleyen haftalarda.çünkü hem havalar çok sıcak hemde aşırı yorgun hissediyorum bu aralarkendimi.bu arada nekadar pozitif ve eğlencelisiniz maşallah sabah sabh güldürdünüz beni.bu aralar etrafımda keşke hep sizin gibi insanlar olsa enerjimi düşüren insanlar beni çok yoruyor.

Benim ilk gbeliimdede şeker çıkmıştı bende diyet yapmak zorunda kalmıştım çok zorlanmıştım.bide tam yaz mevsimiydibütün meyveler şekerli karpuz yasak . Ama ikinci gebeliimde çıkmadı çk şükür her gebelik aynı olmuyor.inş sizindebu gebeliğinizde çkmaz. ben çok kilo aldm diye çıktı demiştim ama siz 6 kilo almışsınız demekki kiloyla alakası yok şekerin.
insallah gonlunden gecen olur cnm
aminn hayirli evlat saglikli olmasi en onemlileri

X