- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gelen kutusundaki mesajları nasıl siliyoruz bulamadım
bilmiyorum kibu gelen kutusundaki mesajları nasıl siliyoruz bulamadım![]()
Şu an oturuyorum serinlemek için bir cereyan arıyorumvururumm napıyosunnn sen bakıyım![]()
bakmadım baksam bulurumbirde bana teknoloji özürlüsü diyosun![]()
bende camları açtım oturuyorum öyle ama etki etmiyor ya cok sıcak sen neler napıyosun evdemisin hepŞu an oturuyorum serinlemek için bir cereyan arıyorumsen napıyorsun bakayım..
Gelen kutusuna gel. Mesajların hepsini göster de.bu gelen kutusundaki mesajları nasıl siliyoruz bulamadım![]()
Hı hı evdeyim =) Pek girmiyorum eskisi gibi sarmıyor. Bazen net bazen netsiz zaman geçiyo işte.. =)bende camları açtım oturuyorum öyle ama etki etmiyor ya cok sıcak sen neler napıyosun evdemisin hep![]()
tamammGelen kutusuna gel. Mesajların hepsini göster de.
Kutuları tıkla .
Konuşmayı terket sil vs seçenekleri var kurcalaya kurcalaya bul
herkeste öylebende smıleyler az bide
![]()
Selam nicooo
bende sıkıntıdan patlıyorum ya bugün vakit geçirsen yarın yine aynıHı hı evdeyim =) Pek girmiyorum eskisi gibi sarmıyor. Bazen net bazen netsiz zaman geçiyo işte.. =)
Hava da bir sıcak ki sorma..
Balkon keyfi yapıyorum çok sarıyor beklerim..![]()
nicommmmmm
cok kötü demi yaSelam canım siteye giresim gelmiyor artık ya![]()
Çalışmıyorsun dimi sen.. ? En son bildiğimden bi farklılık yok herhalde..bende sıkıntıdan patlıyorum ya bugün vakit geçirsen yarın yine aynı![]()