TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Düşünsene kızın teki bir ay önce kişisel iletisine Can seni çok seviyorum yazmıştır..
Şimdi normal üyeler değişemiyor ya , kız da sevgilisinden ayrıldığı halde hala rütbesin de '' can seni seviyorum ' yazısı kalmıştır..
aboğğğğğ çok kötü bir durum :KK70:
bende onu düşündüm şimdi ya
iyiki benimkiyle ilgili birşey yazmamışım

pff böyle kalmasın bari yaa

Keşke canım :(
Düşünsene kızın teki bir ay önce kişisel iletisine Can seni çok seviyorum yazmıştır..
Şimdi normal üyeler değişemiyor ya , kız da sevgilisinden ayrıldığı halde hala rütbesin de '' can seni seviyorum ' yazısı kalmıştır..
aboğğğğğ çok kötü bir durum :KK70:

Aynen yalnız senin dediğin o rütbe değiştirme yeri sadece prolarda var tatlım bizde yok

daha ne olsun belki konumu okumussundur sevgilim itiraf etti evliymiş 2 kızı varmış doğal olarak ayrıldık dün de aradı sana harcadığım çocukların sadakası olsun dedi aldığıda 2 çay 1 pizza
ettiği küfürlerde cabası gururum çok kırıldı çok mutsuz ve üzgünüm onca lafa cevap veremediğim için:mad::mad:

bende onu düşündüm şimdi ya
iyiki benimkiyle ilgili birşey yazmamışım
Çok fena olurdu ya bir de düşünsene kız yeni sevgili yapmıştır. Sevgilisi kızın burda takıldğını bilir. bi bakar can seni seviyorum yazısı..
Hangi can lan bu diye kükrer durur herhalde..

Siz barışırsınız kızım :KK39:

daha ne olsun belki konumu okumussundur sevgilim itiraf etti evliymiş 2 kızı varmış doğal olarak ayrıldık dün de aradı sana harcadığım çocukların sadakası olsun dedi aldığıda 2 çay 1 pizza
ettiği küfürlerde cabası gururum çok kırıldı çok mutsuz ve üzgünüm onca lafa cevap veremediğim için:mad::mad:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ciddi misin sen yuh valla!

Back