hımmmmmmmm çakallıksa bende ona bazı çakallıklar dusunıyım o zaman bulusacagımız zaman agac edıyımde gorsun gununu
illa temas şart değil ses tonuna bile yapıştırdın mı şefkati görürsün farkı
anlayışlı sevecen masum bir kız ol yeri geldiğinde cazgırlığınıda yap bak nasıl tatlı gelir o cazgırlık ona.her zaman yaparsan of bu ne yaa çekemem der gider. içten içe senin karakterini muhasebe eder anlamazsın
çakal görünümlü ama içinde kedi yatar bunların bi sacını okşa tolin gör nasıl mırıl mırıl olur
kadında şefkat önemli tecrubeyle sabit kulak verin derim
hahaha çivi çiviyi söker, et bebişim hak eder
kankı sılıyorum zatende gene arıyo sonra sapık sanıyorum o yuzden sılmıyorum artıkta ama cok canım sıkılıyo azcık eglensem ne olur sankı
ay evet dediğiniz gibi olur, dedim ya sevdiğini nasıl sever, kraliçeler gibi, bu çocun huyları bana ex manitamı hatırlattı kulakları çınlasın uyuyamasın bu gece, işh sabaha kadar aklına ben gelirim
amin
bu gıtmıyokı ıste cok sevıyomus benı beyfendı tabı ben ınanmıyorum
haa silme ozaman valla insanda huydur tabi ilk başda gelen şimdi benim kocamda bi bred pit deil ama bende ancelik deilim şimdi güzel kızsın tabi hoşlanma vs olur tabi normal ha şuda olur çocuk öyle iyi karakterdedir ki aman tipide böle olsun dersin bazısı vardırki sevdirir kendini şirindir işte resimden anca bukadar olur ama şunu söliyim yalanı yoksa netse yani dedem hastalandı diye aramaması olabilirde mesela arar derki dedem rahatsızlandı gelemiyorum o an işte gelmesinden çok hora geçer o durumda es geçmeyip araması ilgilidir olgundur zekidir yani olur tabi işin şakasındayım ben
niye inanmıyorsun elle tutulur gözle görülür bi sebep sun bakalım hadi cabuk cabuk
senınkıdemı husoş gıbıydı?:44::44:
işte dedesının rahatsızlanması sorun degıl olabılır ama adam dıyokı unuttum dıyo eee ıkı haftadırmı aklına gelmedı be adam ıste sorumsuz bu yuzden ıstemıyorum yoksa ıyı cocuk yanı
işte dedesının rahatsızlanması sorun degıl olabılır ama adam dıyokı unuttum dıyo eee ıkı haftadırmı aklına gelmedı be adam ıste sorumsuz bu yuzden ıstemıyorum yoksa ıyı cocuk yanı
işte o yuzden olmaz dıyorumya bende aksamdan berıhmm burda haklısın haber vermek önemli. unutmakta neymiş tuvalete gider yne bi mesajcık olsun yazarsın haber vermek adına. şimdi kendime b dur dedim bu çakal karlos adına
bu tiple birde ilgisizmi bir gün var 5 gün yokmu kız salla ozaman iki ye üçe böl stres topu yapsen bunu
ılgısız cunku bır gun ılgılenıyosa bes gun arazı beyfendı
şimdi olmadı işte ilgisizliğe hiç gelemem senide getirtmem
şuan yorumsuz kaldım bi işler var bu cocukta çözemediğim. ya kendini çekiyor saçma bi taktikle yada böyle hoşlanıyor gizemli adam gibi bi var bi yok. olmaz öyle oyuna gelme varsa varsın yoksan yok mesajını ver üstüne düşme hatta gunler sonra ararsa daha dun aradın gibi davran güya hiiiç farkında değilsin gibi
şimdi olmadı işte ilgisizliğe hiç gelemem senide getirtmem
şuan yorumsuz kaldım bi işler var bu cocukta çözemediğim. ya kendini çekiyor saçma bi taktikle yada böyle hoşlanıyor gizemli adam gibi bi var bi yok. olmaz öyle oyuna gelme varsa varsın yoksan yok mesajını ver üstüne düşme hatta gunler sonra ararsa daha dun aradın gibi davran güya hiiiç farkında değilsin gibi
işte can sıkıntısı çerez yapıyım kendıme dıyorum
yo yo yo beybihoşlandıgın için öyle düşünüyorsun tamamen yok olmasını istemiyorsun cunku. bu şekilde seni kolay görür aradığımda var aramazsam ooh rahatım sıkan yok der. eğer sevgili gibi davranıyorsa kusura bakmasın elini taşın altına (o telefona) koyacak yanii haberleşmek esastır sevgililikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?