- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulustuk ama ben begenmedım yaaaa![]()
nie ki kız yine mi öküzlük yaptı?:26:
bız ankammalde bulustuk yarım saat falan oturduk ben beraber ıftar yapalım yemek yıyelım falan demesını bekledım bunun ıcınde agzını aradım dedım sen ıftara gec kalma ben oruclu degılım falan dedım o da yok yetısırım falan dedı ben bekledımkı beraber yıyelım demesını sonra yarım saat sonra kalktı dedım ben senı duraga kadar bırakıyım hayır falan demedı duraga bıraktım sonrada gıttı elımı falan tutmaya calıstı musade etmedım işte ben senınle cıddı dusunuyorum falan dedı oyle yanı ne bılıyım begenmedım![]()
belki başkalarına söz vermiştir iftar için, ya da parası olmayabilir sonuçta o da öğrenci:)
elinden tutsa ne olcak cicim, senin beklentilerin fazla yüksek bu çocukta o kadar dilinde var bişey diyosun göstersin istiyosun, ama ben sana diyim, bu çocuk senden bişeyler görmeden sana ilgilisini sevgisini o kadar yoğun göstermez
bende aynını düşündüm..belki başkalarına söz vermiştir iftar için, ya da parası olmayabilir sonuçta o da öğrenci:)
elinden tutsa ne olcak cicim, senin beklentilerin fazla yüksek bu çocukta o kadar dilinde var bişey diyosun göstersin istiyosun, ama ben sana diyim, bu çocuk senden bişeyler görmeden sana ilgilisini sevgisini o kadar yoğun göstermez
brndr aynını düşündüm..![]()
:26::26::26::26::26::26::26:
bakmadan yazdığım içinbende aynını düşündüm tolinim..
![]()
giz ogrencı ama calısıyo ya ne bıılım soyleyebılırdı o zaman baskasına sozum var ona yetısıcem dıye duraga bırakıyım dedıgımde ya hayır olurmu oyle sey bıle demedı:26::26:
normalmı yanı onun davranısları sencede?:26:
gizz sevmıyorum ama ya gecen sene hoslanıyodum ama bu sene yok:26::26::26:çalışsada ne kadar alıyodur, açıkca söyleyince de hödük diyosun ama tolin; senle daha çok vakit geçirmek istemiştir, bence son dediğinde bişey yok, böyle çok sorgulamadan oluruna bırakarak devam et daha iyi olur sende sıkılmazsın
hoşlanma var büyük bir aşk yok..sende hoşlanıyorsun ama deli gibi aşık değilsin..sen aşıksan bile o hoşlanıyor..:44:![]()
gizz sevmıyorum ama ya gecen sene hoslanıyodum ama bu sene yok:26::26::26:
![]()
hoşlanma var büyük bir aşk yok..sende hoşlanıyorsun ama deli gibi aşık değilsin..sen aşıksan bile o hoşlanıyor..:44:![]()
aynen, duygularınız çok yoğun değil, sen el üstünde fazla tutulmak istiyosun nazlı kısmı yoğunlaştrmak diyeyim,
zamanla yakınlaştıkça, tanıdıkça değiştiğini görüceksin sende
aşık olduğunu nasıl anlarsın tolin bana bi tairf et tatlımkendince
aşık olduğunu nasıl anlarsın tolin bana bi tairf et tatlımkendince
valla onu gorecegım zaman kalbım gum gum atar![]()
neyse gorucez bakalım
gizz zehra olayına ne dıyosun reklammı sence?