- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Canım ama danışman onayı yaptırman gerekmeyecek miYedi temmuzda basliyomus ama ben onikisi gibi anca gelirim
Evet yuppiiiii![]()
Anadoludan mı alacaksın osmangaziden mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ama danışman onayı yaptırman gerekmeyecek miYedi temmuzda basliyomus ama ben onikisi gibi anca gelirim
Evet yuppiiiii![]()
Canım ama danışman onayı yaptırman gerekmeyecek mi
Anadoludan mı alacaksın osmangaziden mi ?
Kayıtlar birinde basliyomus zaten kaydimi yaptirip geri donerim![]()
Ya sen bi de hele anadoludan mı osmangaziden mi ona göre bir şey söyleyeceğim![]()
Her osmangaziden aliyoruz![]()
Canım ders kayıtları 1 inde olabilir evet ama 7'sinde danışmana gidip ders kaydını yaptırman lazım malesef
Ben de bir Osmangaziliyim
Görüşürüz artıkın![]()
Neyse ya arkadaşlara yaptittiriz artikin napalim sendemi kaldin yaz okuluna?
of tek dersten dd ile geçmişim![]()
defol git pislik![]()
Eee napıcaksın şimdi:26:
ya dd dc sorumlu geçme notu oluyor değil mi
Senin bölümün neydi?tamam ya o kisimlar kolay yeterli denklik ciksindaBak sen ne yap biliyormusun okulu ara durumunu anlat arkadaşlara yaptırıp yaptıramayacağını sor garanti olsun kimileri sorun çıkartabiliyor bir de oranın öğrencisi değilsin ya iyice uyuzluk yapıp kendi gelsin diyebilirler belli olmaz
Ben yaz okuluna kalmadım gönüllü olarak yaz okuluna gideceğim üstten falan alırım artık napim![]()
Gitcem ama eskişehire gitcem
defol git pislik![]()
Senin bölümün neydi?tamam ya o kisimlar kolay yeterli denklik ciksinda![]()
Mune kızmaz mı böyle yorumlara dikkat edin ama hem sen hemde tolin ban yersiniz valla dikkat .
Denklik verildi de kesin yazi yarin yayinlanicak tamam onlar için haber ederim sizeEkonomi
(iktisatta havalı olsun diye ekonomi diyorum )
Eee az önce çıktı çıktı çıktı diye bağırıyordun ya canım
Mühendislikte kampüsün eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen dibindedir he
Tam bi belli olsun haber ver kalacak yer falan filan ıvır zıvır![]()
Eğer ortalaman 2.00 ın altındaysa alman lazım değilse almana gerek yok ama yaz okulunda alıp yükselteyim dersen keyfin bilir![]()