TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Google playa gir discovery radyo de elite 'de calisacakmi bakalim dene. Normallerinde calisiyor hemde internetsiz :)
Denedimde olmadi calismadi yaz neyse telefon yeni belki yaninda yüklenir aplikasyon:26:

Son düzenleme:
Ya interneti olanları indirdin ama begenmedim onlari ya

Okeyy

Naptinda kacirdin cocugu

Ben sucsuzum tolis ..
Aradi bni bak acik acik konuşalım bnm seninle olmaya niyetim var cok istiyorum ama babanla aramz cok iyi yarn obur gun ogrenirse hic hoş şeyler olmaz o yüzden olamaz yoksa bnmde niyetim var işte baban bozuyor dedi..peki dedim...

Sen niyevpeki dedinki israr etseydin
Hmmm ben indirdim calisti elite dede calissaydi keskee
Maalesef calismiyo bizde

Sen niyevpeki dedinki israr etseydin

Maalesef calismiyo bizde

Teli kapattktan sonra bi mesaj attım ..
O mesaja istiyosan ara babm ile sorun yasamak istemyrsan mesaji sil unut yazdm..dönmedi ..
Aileme deger veriyor fazlasyla .. bnse her an onu düşünüyorum napicam bilmiyorum

Teli kapattktan sonra bi mesaj attım ..
O mesaja istiyosan ara babm ile sorun yasamak istemyrsan mesaji sil unut yazdm..dönmedi ..
Aileme deger veriyor fazlasyla .. bnse her an onu düşünüyorum napicam bilmiyorum
Ayvayi yedin periiiii

Ayvayi yedin periiiii

Arkadaşım istiyosan ara diyor ama ısrarcı ve yüzsüz olmak istemiyorum,gerçekten napıcam bilmiyorum ne doktorlar ne mühendisler geldi pff dedim gittim kasiyere açıldım istiyorum aile dedi şaka gibi ya ahlar tutuyor sanırım

Uff bende az önce exime vaktim vatsaptan sevgilisiyle resmini koymuş geldiler bana gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…