of aynen ama alışmak lazım çünkü kksız çok sıkıcıSelam canım siteye giresim gelmiyor artık ya
Telefonum dondu da..Margam napıyorsun
cok kötü demi ya
He yavrummmm marga diyince niconun bana karga diyişi aklıma geliyomargaaa
değiştiremiyor muyuz :SEvet hemde nasıl :KK63: Pro üyelerin rütbe değiştirip bizim değiştirememize ayar oldum
Ben ne kadar mutlu bir kadınım ya diyenine daha hiç rastlamadım yaben nekadar mutszuz bir kadınım yaa
ne oldu sanaben nekadar mutszuz bir kadınım yaa
Ben sana dedim eylülden sıkılırsın telefondan grup açtınız boşuna whatsuppdan konuş konuş bunalıcan dediydim bak özledin beniiiii ne anlıyorsanız oradan konuşuncaaaaAyrımcılığa karşıyım. Bu nedir ?
Marga seni özlemişim
fazla bir farklılık yok işte canm hemen hemen aynı herşey.. eylülde okulum derslerim kurslar felan başlar onlara devam ederim su an cok bunalıyorum vallaha.Çalışmıyorsun dimi sen.. ? En son bildiğimden bi farklılık yok herhalde..
=)
değiştiremiyor muyuz :S
nasıl yani bende all izz well yazıyor böyle mi kalacak
Eylüle bir şey kalmadı az sabret geçer sıkıntıların ..fazla bir farklılık yok işte canm hemen hemen aynı herşey.. eylülde okulum derslerim kurslar felan başlar onlara devam ederim su an cok bunalıyorum vallaha.
Ben sana dedim eylülden sıkılırsın telefondan grup açtınız boşuna whatsuppdan konuş konuş bunalıcan dediydim bak özledin beniiiii ne anlıyorsanız oradan konuşuncaaaa
Canım ya kişisel bilgilere girdim ama avatar değiştirme bilgiler falan çıkıyo bir de en altta kendin hakkında bişeyler yaz var o kısım mı acepSağ tarafta nickiniz olduğu kısma gelin kişisel bilgilerinize tıklatın görürsünüz..
Yeni üye kısmı oradan değişiyor..
pff böyle kalmasın bari yaaEvet şu an sadece prolar değiştiriyor
Düşünsene kızın teki bir ay önce kişisel iletisine Can seni çok seviyorum yazmıştır..Evet şu an sadece prolar değiştiriyor
fazla bir farklılık yok işte canm hemen hemen aynı herşey.. eylülde okulum derslerim kurslar felan başlar onlara devam ederim su an cok bunalıyorum vallaha.
Sizde yokmuş canım o ya , bende yeni öğrendim . Prolar değişiyormuş..Canım ya kişisel bilgilere girdim ama avatar değiştirme bilgiler falan çıkıyo bir de en altta kendin hakkında bişeyler yaz var o kısım mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?