Tolinin kpss calisma gunlugu:)

basarılar tolin tolin cim :KK200:
ben de hazırlanıyorum .. allah hepımızın yardımcısı olsunn :nazar::nazar::nazar:
benım suan matematıgım sıkıntı :KK64:

2016 basım m
Seyi yanlis yazmisim ya cografya icin cografyanin pusulasi degik cografyanin doktrini yani su kitap Eki Görüntüle 1704674
Bu kitabi siddetle tavsiye ederim cok sey ogrendim antremanlarla matematik ben kullanmadim cunku matematigim iyi ama kullananlar cok memnun :)
2016 basım mı canım bu
ve ne kadar fıyatı

2016 basım m

2016 basım mı canım bu
ve ne kadar fıyatı
Evet canim 2016 basim 10 12 lira gibi bir fiyati var tarih soru bankasida cok kaliteli matematik icinde antremanlarla matematik kitabini cok ovuyor herkes :) konularda nerdesin?

Evet canim 2016 basim 10 12 lira gibi bir fiyati var tarih soru bankasida cok kaliteli matematik icinde antremanlarla matematik kitabini cok ovuyor herkes :) konularda nerdesin?
ben gerıden gelıyorum :KK70:
tarıhte osmanlıya gecıcem
turkce bıttı
daha ılk konulardayım dıgerlerındee cnmm sen
..
nasıl calsııyorsun
programın nasıl

ben gerıden gelıyorum :KK70:
tarıhte osmanlıya gecıcem
turkce bıttı
daha ılk konulardayım dıgerlerındee cnmm sen
..
nasıl calsııyorsun
programın nasıl
Ben ders ders gittim cografya mat geometri bitti turkceden sadece dil bilgisi kaldi tarihten 2. Unite bitti vatandasliktan bi tane kitap bekliyorum o gelsin basliycam genel olarak ders dera gittim canim ben :)

ben
Ben ders ders gittim cografya mat geometri bitti turkceden sadece dil bilgisi kaldi tarihten 2. Unite bitti vatandasliktan bi tane kitap bekliyorum o gelsin basliycam genel olarak ders dera gittim canim ben :)
ben bı gunde bı unıte bıtırıyormmbazen bır ıkı ders bı anda gırıyorum olaya .. ben gec basladımm .. bıraz elımı cabuk tutmalıyım sankıı .. :KK51::oops:

Bende de yok aslinda guzel bi programla ve iyi kaynaklarla calisirsan cok rahat yetistirirsin:)
kaynak tamamlıyorum hala .. amin canımm .. ınsallah yetıstırırızzz. bu konuu mayısa kadar takıbımdeee

haklisin da vaktim yok artık benim ya

bir de oyp bekliyorum

kafam karışık yani baya ^^
Anladim ama tavsiyem eger kpss ye calisip atanacagim diyorsan sartlara alimlara kadrolara iyi bak cunku artik kimisi yds istiyor kimisi isg istiyor alimla cok az:KK43:

X