- 23 Ekim 2011
- 19.403
- 23.872
Hemen takibe alıyorum:) Ben daha çalışmaya başlayamadım, umarım bana da motivasyon olur...
Eee o zaman iyi çalışmalar
Cok tesekkur ederim kizlar hosgeldinizzzzzHadi bakalım hedefine ulaşırsın inşallah..Başarılar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen takibe alıyorum:) Ben daha çalışmaya başlayamadım, umarım bana da motivasyon olur...
Eee o zaman iyi çalışmalar
Cok tesekkur ederim kizlar hosgeldinizzzzzHadi bakalım hedefine ulaşırsın inşallah..Başarılar..
2016 basım mı canım buSeyi yanlis yazmisim ya cografya icin cografyanin pusulasi degik cografyanin doktrini yani su kitap Eki Görüntüle 1704674
Bu kitabi siddetle tavsiye ederim cok sey ogrendim antremanlarla matematik ben kullanmadim cunku matematigim iyi ama kullananlar cok memnun :)
Evet canim 2016 basim 10 12 lira gibi bir fiyati var tarih soru bankasida cok kaliteli matematik icinde antremanlarla matematik kitabini cok ovuyor herkes :) konularda nerdesin?2016 basım m
2016 basım mı canım bu
ve ne kadar fıyatı
ben gerıden gelıyorumEvet canim 2016 basim 10 12 lira gibi bir fiyati var tarih soru bankasida cok kaliteli matematik icinde antremanlarla matematik kitabini cok ovuyor herkes :) konularda nerdesin?
Ben ders ders gittim cografya mat geometri bitti turkceden sadece dil bilgisi kaldi tarihten 2. Unite bitti vatandasliktan bi tane kitap bekliyorum o gelsin basliycam genel olarak ders dera gittim canim ben :)ben gerıden gelıyorum
tarıhte osmanlıya gecıcem
turkce bıttı
daha ılk konulardayım dıgerlerındee cnmm sen
..
nasıl calsııyorsun
programın nasıl
ben bı gunde bı unıte bıtırıyormmbazen bır ıkı ders bı anda gırıyorum olaya .. ben gec basladımm .. bıraz elımı cabuk tutmalıyım sankıı ..Ben ders ders gittim cografya mat geometri bitti turkceden sadece dil bilgisi kaldi tarihten 2. Unite bitti vatandasliktan bi tane kitap bekliyorum o gelsin basliycam genel olarak ders dera gittim canim ben :)
Alan varmi yoksa sadece gy gk mi?:)ben
ben bı gunde bı unıte bıtırıyormmbazen bır ıkı ders bı anda gırıyorum olaya .. ben gec basladımm .. bıraz elımı cabuk tutmalıyım sankıı ..
alancıyım normaldee ama yetıstırebılırsem .. yanı yok suanlıkAlan varmi yoksa sadece gy gk mi?:)
Bende de yok aslinda guzel bi programla ve iyi kaynaklarla calisirsan cok rahat yetistirirsin:)alancıyım normaldee ama yetıstırebılırsem .. yanı yok suanlık
sende canım ?
kaynak tamamlıyorum hala .. amin canımm .. ınsallah yetıstırırızzz. bu konuu mayısa kadar takıbımdeeeBende de yok aslinda guzel bi programla ve iyi kaynaklarla calisirsan cok rahat yetistirirsin:)
Tamam ugra hergun mutlaka neler yaptigini yazkaynak tamamlıyorum hala .. amin canımm .. ınsallah yetıstırırızzz. bu konuu mayısa kadar takıbımdeee
90 ustu :) sen hazirlaniyormusun?tolin kaç alman lazim
işte alese hazırlanıyordum en son 10 gün falan ara verdim haftaya başlamayı dusunuyroum bakalım ; )90 ustu :) sen hazirlaniyormusun?
İsg ye gircekmisin yarin?işte alese hazırlanıyordum en son 10 gün falan ara verdim haftaya başlamayı dusunuyroum bakalım ; )
Himm anladim ama kpss de muhendis kadrolarinda isg belgesi istemeye basladilar eger bolumunun atamasi azsa orayada bak bence:)yok yahu hiç bulasmadim ona
Himm anladim ama kpss de muhendis kadrolarinda isg belgesi istemeye basladilar eger bolumunun atamasi azsa orayada bak bence:)
Anladim ama tavsiyem eger kpss ye calisip atanacagim diyorsan sartlara alimlara kadrolara iyi bak cunku artik kimisi yds istiyor kimisi isg istiyor alimla cok azhaklisin da vaktim yok artık benim ya
bir de oyp bekliyorum
kafam karışık yani baya ^^