Tolinin kpss calisma gunlugu:)

Kızlar kpss tarihle ygs tarih arasında fark var mı? Kpss ye hiç girmedim de. Ygs tarihi full çekmek istiyorum kpssden hazırlansam olur mu yoksa ygs basit kaldığı için kasmaya gerek yok diyenlerden misiniz?

Tolişim tebrikler bu arada süper performans:nazar::KK49:

Kızlar kpss tarihle ygs tarih arasında fark var mı? Kpss ye hiç girmedim de. Ygs tarihi full çekmek istiyorum kpssden hazırlansam olur mu yoksa ygs basit kaldığı için kasmaya gerek yok diyenlerden misiniz?

Tolişim tebrikler bu arada süper performans:nazar::KK49:
Tesekkur ederim agnesicigim bak bu sorularinin cevabi nerde var biliyormusun youtuba benim hocam yaz orda tarih videolari var ramazan hoca anlatiyor lys ygs tarih konularinin nasil.oldugunu ilk videosunda soyluyor:)

Maşallah kaç saat calisiosn günde, soru sayın video dan sonra baya iyi, bnm de tarihe ağırlık vermm lazım...
Ben bu ara tarihi bitirmeye calistigim icin biraz yogun geciyor ama hemen ustune soru cozunce dersi baya ogrenmis oluyorum tesekkur ederim:)

uffff cok pıs tarih zehirlenmesi yaşıyorum bitmedı gıttı videolar:mad:

Seyi yanlis yazmisim ya cografya icin cografyanin pusulasi degik cografyanin doktrini yani su kitap Eki Görüntüle 1704674
Bu kitabi siddetle tavsiye ederim cok sey ogrendim antremanlarla matematik ben kullanmadim cunku matematigim iyi ama kullananlar cok memnun :)
Antrenmanlarla Matematik kitabını aldım iyi gidiyor şimdilik çok başlardayım eğlenceli gerçekten sıkılmadan çözüyorum soruları ama dediğim gibi çok başlardayım ilerde ne olacak bakalım göreceğiz :KK66:

Antrenmanlarla Matematik kitabını aldım iyi gidiyor şimdilik çok başlardayım eğlenceli gerçekten sıkılmadan çözüyorum soruları ama dediğim gibi çok başlardayım ilerde ne olacak bakalım göreceğiz :KK66:
ben daha o kitabı cozdumde netlerım artmadı dıyen duymadım canım sonuclarını yaz mutlaka:KK66:

ben daha o kitabı cozdumde netlerım artmadı dıyen duymadım canım sonuclarını yaz mutlaka:KK66:

Henüz deneme çözmeye başlamadım ama başlarım yakında o zaman belli olur hele bi ilk kitap bitsin de yazarım canım :)

turkce mat cografya?

ya daha 2 haftadır calisiyorum malesef /: sadece tarihteyim
matematik bakmayı dusunmüyorum şimdilik ama bir soru bankasi en azindan bitirmek istiyroum cografya vatandaşlık hiç baslamadim
türkçe icin soru çözmek lazım aslında

şimdi tarih çalışırken bir yandan cografya mi başlasam mat sorusu mu çozsem diye düşünüyorum

sen bitirmissindir tabi saydiklarini hayat sana güzel : )

ya daha 2 haftadır calisiyorum malesef /: sadece tarihteyim
matematik bakmayı dusunmüyorum şimdilik ama bir soru bankasi en azindan bitirmek istiyroum cografya vatandaşlık hiç baslamadim
türkçe icin soru çözmek lazım aslında

şimdi tarih çalışırken bir yandan cografya mi başlasam mat sorusu mu çozsem diye düşünüyorum

sen bitirmissindir tabi saydiklarini hayat sana güzel : )
başlayınca göreceksinki kpss bitmiyor sen ne kadar şu dersi bitirdim desende mutlaka o dersle alakalı bılmedıgın bısey cıkıyor:confused:ama işte genel olarak mat cografya bitti tarih videolarınında 30a kadar izlemiştim 30 dan sonra bunalma gırıp bıraktım sonra tekrar bastan basladım akılsız kafam:KK53:yanı oyle cok onde değilim yetişir halledersin merak etme:KK66:

başlayınca göreceksinki kpss bitmiyor sen ne kadar şu dersi bitirdim desende mutlaka o dersle alakalı bılmedıgın bısey cıkıyor:confused:ama işte genel olarak mat cografya bitti tarih videolarınında 30a kadar izlemiştim 30 dan sonra bunalma gırıp bıraktım sonra tekrar bastan basladım akılsız kafam:KK53:yanı oyle cok onde değilim yetişir halledersin merak etme:KK66:

haklisin sürekli tekrar lazim inşallah hallolur. Matematik için ne yaptın yani matematikte konu calismaya gerek yok ama hız kazanmak da lazım biraz sence soru bankasi falan alıp baslayayim mi ?

haklisin sürekli tekrar lazim inşallah hallolur. Matematik için ne yaptın yani matematikte konu calismaya gerek yok ama hız kazanmak da lazım biraz sence soru bankasi falan alıp baslayayim mi ?
evet başlarsan iyi olur 2 ders birden götürmeye calıs daha cabuk halledersin:KK51:

tolin kaç saat calisabiliyosun benim hep uykum geliyor ya da İsim çıkıyor ya /:
iş cıkma durumu bende de oluyor oyle zamanlarda deli oluyorum ama son bikaç gündür sabah altıda kalkıp oyle calısıyorum cok verimli oluyor işin olsa bile 6dan 9 a 10 a kadar calısmak bile yetiyor o yuzden sabah erken kalkmaya calıs canım:KK51:

iş cıkma durumu bende de oluyor oyle zamanlarda deli oluyorum ama son bikaç gündür sabah altıda kalkıp oyle calısıyorum cok verimli oluyor işin olsa bile 6dan 9 a 10 a kadar calısmak bile yetiyor o yuzden sabah erken kalkmaya calıs canım:KK51:

haklisin ...
hahah sağolasın benim kpss danışmanım oldun : )

X