Tolinin kpss calisma gunlugu:)

Anladim ama tavsiyem eger kpss ye calisip atanacagim diyorsan sartlara alimlara kadrolara iyi bak cunku artik kimisi yds istiyor kimisi isg istiyor alimla cok az

haklisin haklisin isg belgesine rastlamadim ama yds isteniyor çoğunda

yds puanim var ama 70 değil malesef

önce bi kpss puanı alayım da digerlerini de tamamlarim zamanla

sen coğrafyayı kaç günde bitirdin

haklisin haklisin isg belgesine rastlamadim ama yds isteniyor çoğunda

yds puanim var ama 70 değil malesef

önce bi kpss puanı alayım da digerlerini de tamamlarim zamanla

sen coğrafyayı kaç günde bitirdin
İsg yeni yeni cikmaya basladi ama temmuzdan sonra alim daha fazla olacak cunku isg uzmanlarinin kamuya alim yonetmeligi temmuzda yururluge girecek.
Cografyayi ben 20 gunde bitirdim youtubda engin eraydinin videolari var onlari izledim sonrada soru cozdum cografya kolay halledersin:)

çok teşekkür ederim peki kitap olarak konu anlatımı için bişe kullandın mı

Ben konu anlatim olarak data aldim ama videolardan not tutunca konu anlatimli kitaba hic ihtiyac duymadim:)

çok teşekkür ederim cınım bu engin tecrübelerini benimle paylaştığın için

sorularimin sonuna geldim, kpss çalışmalarında başarılar diliyor ve yakandan düşüyorum ^^

çok teşekkür ederim cınım bu engin tecrübelerini benimle paylaştığın için

sorularimin sonuna geldim, kpss çalışmalarında başarılar diliyor ve yakandan düşüyorum ^^
Yoru git len dus artik yakamdan
Saka saka sorun varsa daha sor bide sana tavsiyem tarihle basla cografya kolay cabuk halledersin ama tarih bitmiyor dostum bitmiyor

Yoru git len dus artik yakamdan
Saka saka sorun varsa daha sor bide sana tavsiyem tarihle basla cografya kolay cabuk halledersin ama tarih bitmiyor dostum bitmiyor

aynen niyetim öyle benim de

ama tarih de unutulur hemencecik ya keske kafaya atıp sabitleyebilsek zalim kader : (

Bikac gunluk moral bozuklugundan sonra sahalara geri donuyorum bugun sadece 5 tane vatandaslik videosu izledim yarin kalanlarini dinleyip vatandasligin ilk unitesini tamamlayip cografya turkce ve matematikten soru cozecegim :)

Bikac gunluk moral bozuklugundan sonra sahalara geri donuyorum bugun sadece 5 tane vatandaslik videosu izledim yarin kalanlarini dinleyip vatandasligin ilk unitesini tamamlayip cografya turkce ve matematikten soru cozecegim :)
Vatandaşlıktan hangi videoları takip ediyorsun. Coğrafyayı senden örnek aldım hoşuma gitti.

Vatandaşlıktan hangi videoları takip ediyorsun. Coğrafyayı senden örnek aldım hoşuma gitti.
Vatandaslik icin 3 secenek var ben yazayim sen hangisini istersen onu sec:)
1- ozgur ozkinik var videolari guncel ancak ben begenmedim cok karisik anlatmis ve cok konusuyor biseyden ornek verecek cok uzatiyor en sonunda neyden ornek verdigini unutuyorsun o yuzden ben begenmedim
2-akif saribas var bu hoca cok guzel anlatiyor ama videolari yavas yukluyor sinava kadar yetisirmi bilmiyorun gec kalabilir
3-lider yayinlarinin vatandaslik videolari var guncel degil ama hoca cok guzel tane tane anlatiyor guncel bir kitaptan hocayi dinleyerek takip edebilirsin bunlar benim yorumlarim 3 unede bak hangisini begenirsen onunla devam et

Sağolasın akşam eve geçince inceleyeceğim.

Tolin'cim kolay gelsin. Basarilar dilerim. Rabbim zihin acikligi versin der seni opeerr kacar giderim

dünü 3 tarih videosu 460 soru ile kapattık darısı bugunun basına

Maşallah canım :) dikkatimi çekti geç saatlere kadar uyumuyorsun ya ben onu yapamadım bi türlü:/ sabah erken kalkabiliyor musun geç saatlere kalınca. Vitamin mi alsam ben ya
gece gec yatınca sabah malesef erken kalkamıyorum ama az uyumaya calısıyorum bu arada uykuyu açmak için gold kahve tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…