Tolinin kpss calisma gunlugu:)

ya söyle tüm sorular da şaşırtıcı degol ki eleyici sorular var ki olmak zorunda bu eleyici soruları da şans eseri bi tanesi buluyor bence . Yoksa bunlar evveliyan bişe sormayalim deseler konu olarak çoğu seyi sormamalari lazım böyle bise niye yapsinlar ki /:

aman bacım bu osym garip valla çok kafa yormayalim . Bi de bence artık yayınlar osymnin çoook gerisinde osym tarz değiştirdi yaniartık hersey sınav anina kalıyor çok çalışan çok alır diye bişe yok çalışan iyi alır evet ama her çalısan da karşılığını alamaz. Eleyici oluyor sorular baya. Bak bi ales için yds ixin sıra önemli olmamasina rağmen Eleyici yapıyolar o yüzden kpss yi dusunemiyorum bile. Öyle olmasa bazı bölümlerde puanlar 95 e dayanirdi ama 90 alan genelde atanıyor
aynen cogu yayın gerısınde kaldı haklısın cnm hayırlısı hakkımızdaa :)

ben fevzi cakmak diye biliyorum hatta bursanin unlu caddesine ismi verilmis genelkirmay baskaniyken

Cumhuriyer döneminde genelkurmay başkanı Fevzi Çakmak doğru ama düzenli ordu kurulduğu zaman 1.tbmm dönemi o zamanda genelkurmal başkanı İsmet İnönü,milli savunma bakanı Fevzi Çakmak

Anlamadım ben o soruyu kafam karıştı

Cumhuriyer döneminde genelkurmay başkanı Fevzi Çakmak doğru ama düzenli ordu kurulduğu zaman 1.tbmm dönemi o zamanda genelkurmal başkanı İsmet İnönü,milli savunma bakanı Fevzi Çakmak

Anlamadım ben o soruyu kafam karıştı
hangı yayın o
cnmmm

calısma programın nasıl cnm bu arada
hangı derslerı hallettın
Aslında çalışma programım pek yok günlük yapıyorum ,tarihin bi inklaplar birde çağdaş kaldı,coğrafya bölgeler, vatandaşlık ilk konu bitti ,mat türkçe bitti soru çözüyorum onlardan

Tarih konu çalışıp soru çözmeye çalışıyorum birde deneme aldım tarih coğrafya çözmeyi düşünüyorum tekrar olsun eksiklerimi görüyüm diye sen naptın nasıl gidiyor

Aslında çalışma programım pek yok günlük yapıyorum ,tarihin bi inklaplar birde çağdaş kaldı,coğrafya bölgeler, vatandaşlık ilk konu bitti ,mat türkçe bitti soru çözüyorum onlardan

Tarih konu çalışıp soru çözmeye çalışıyorum birde deneme aldım tarih coğrafya çözmeyi düşünüyorum tekrar olsun eksiklerimi görüyüm diye sen naptın nasıl gidiyor
ders ders gıdıyorum canım ben .. ornegın bugun yasama bıttı yarın soru cozumunu yapıcam gıbı

Bende sali gununden itobaren anayasa calismaya basliyorum.
Ben 2014 e de hazirlandigim.icin biraz alt yapim var. İlk hazirlandigimda cok yabanci geliyordu ama bu daha kolay olacak gibi.
Tum deralerde de yapilmasi gerektigi gibi tekrar tekrar tekrarla oturuyor konular.

2014 te datanin.kitabini begenmistimbkonu anlatimli. Bu sene henuz yeni yayin almadim

Valla benim bugünkü denemem b.k gibi geldi gene tarihe calismaktan öteki derslerim hep düştü bu bi hafta çok siki program yaptim tarih ve coğrafya harici derslere çok yoğun yuklencem lanet olsun valla :KK62:

Bir tarafı doğrulturken diğer taraf kambur kalıyor, bende bu gün matematik parçaladım bir test türkçe bir test taban aritmetiği üslü sayılar filan bir test problem bir test üçgen bir test sayısal mantık koydum zımbaladım günlük bir tane çözmelik matematik denemesi gibi :KK53:

slm arkadaslar iki gundur vatandasligi tekrar ediyorum bende 500 kusur soru cozdum. hafta sonu baya bi kitap aldim vatandaslikda evveliyat cozuyorum cok begendim bilmedigim bir suru sey ogrendim daha oncede data cozmustum ikiside harika kitaplar kizlar tavsiye ederim.evveliyatin tarih cog. vat. kozmik odanin tarih cog. ihtiyacin turkce soru bankalarini aldim. doktrinleri alip almamakda kararsiz kaldim. bu arada bu dediklerimin fotokopisini aldim ankarada.baya bi kar ettim sonucta cozup atiyoruz cok pahali kitaplar napim :)

Valla benim bugünkü denemem b.k gibi geldi gene tarihe calismaktan öteki derslerim hep düştü bu bi hafta çok siki program yaptim tarih ve coğrafya harici derslere çok yoğun yuklencem lanet olsun valla :KK62:
tolinim benim de öyleydi son deneme. ..Bu ay anayasaya yogunlasmistim denemede türkçe netim bile düşmüş. ..
dün bütün gün kabustu. ..ama motivasyonu düşürmek yok...çalışmaktan başka çare yok. ..şimdi kamp yapacağım birkaç gün. ..tekrarlari ihmal ettim ona yogunlasacagim. ..daha iyi olcak inş. ..

X