Tolinin kpss calisma gunlugu:)

hepınıze iyi çalışmalar kızlar. şu sıra çok çıkmazdayım sanki yetişmicek gibi geliyor konularım :KK43: tarihte osmanlıyı bitiricem daha. coğrafyada nüfusa geldim. vatandaşlıktada yasamadayım. mat turkçe soru ustunden gdiyorm. sizce çok mu gerideyim ben yetişir mi bundan sonrası :KK43: yetişmicek diye çok sıkıntı yapıyorum.
Geride değilsin yetişir bence :KK51:

bugunku programımı yazıyorum;
vatandaslık 1 video ızlenecek soruları cozulecek
tarıhten 2 video ızlenecek dunden kalan sorular cozulecek
halım kalırsa yargının paragraf soruları kıtabından 1 bolum bbıtırıcem:KK49:

inşallah dediğin gibi olur tolin. göruyorum 3. 5. tekrardayım diyenleri böyle olunca ciddi manada yetişmez o zaman benim ki diyorum.
hayır ya sen kımseye bakma guzel bı program yapıp epeyde soru cozersen mutlaka yetısır :KK51:

bana vatandaslıga soyle calıstım cok faydasını gordum dıye akıl verebılecek kımse varmı ya?video not onerılerının hepsıne acıgım:KK51:

her şey insanın kendinde biter ama birinden bunları duymak gerçekten çok rahatlatıyor insanı :KK66: teşekkür ederim Tolin. senin günlüğünü takip ediyorum ve çalışma isteği uyandırıyosun gerçekten. iyi çalışmalar kolay gelsin :)

her şey insanın kendinde biter ama birinden bunları duymak gerçekten çok rahatlatıyor insanı :KK66: teşekkür ederim Tolin. senin günlüğünü takip ediyorum ve çalışma isteği uyandırıyosun gerçekten. iyi çalışmalar kolay gelsin :)
ay cok mutlu oldummm yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana hep uğra buraya:KK19:

Screenshot_2016-01-25-23-20-56.png

Arkadaslar kimse gerideyim diye üzülmesin ya hu burda ben varken daha hic bişe yapmadım sadece tarihteyim : D gerisi full duruyor

Uzuuun zamandır giremedim kolay gelsin herkese :KK54:
Bugün Antrenmanlarla Matematik 72 soru çözüldü.
(Nasıl olacak bilmiyorum ama) Tarihten 5 video izlenecek soruları çözülecek
Türkçeden soru çözülecek umarım yetiştiririm :KK51:

gunun kapanisi : 5 tarih videosu dinleme ozet calisim ve tarih 302 soru ile pekistirme
tatlim masallah sana yanlis hatirlamiyosam senin iki kucuk cocugun vardi nasil bu kdr guzel calisabiliyosun. bana da biraz taktik ver bu ara saldim kendimi bi cocugum olmasina ragmen yetistiremiyorum hic biseyi

tatlim masallah sana yanlis hatirlamiyosam senin iki kucuk cocugun vardi nasil bu kdr guzel calisabiliyosun. bana da biraz taktik ver bu ara saldim kendimi bi cocugum olmasina ragmen yetistiremiyorum hic biseyi

ayagimda besik salliyorum suan ve ozet calisimimi yapip soru cozuyorum mecburen cok coookk istiyorum atanmayi konular bitse daha da iyi olacak ..benim programim oglen uyurlarken 2 saatte 2 video dinleme ...gece 21.30 dan 02.00 a kadar da videolara devam ve soru cozumuyle dinledigim konuya dair soru cozumu .....yine de yeterli degil cok cok calismak lazim cunku ben sayisalciyim sozel kafam yok zorlanuyorum gercekten ama olacak

İnşallah, ihtiyaç tg lerde 70 küsürlerde kalıyorum :KK51:
ihtiyac gy kolay sorarsa gk dan zorluyor gk dan kolay sorarsa gy den zorluyor bu sınavda oyleydı gene:KK48:

nasıl geçti canım iyi haberler bekliyorum tolinim. ..
Allah emeklerini boşa cikarmasin canım. ..
iyi gecti canım cok sukur gecen sınava gore 15 net arttırdım ama tabıkı yeterlı degıl sen napıosun nasılsın:KK51:

X