- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben muhendısım 88 le duz memurluga atanan bılıyorum atanan atanıyo valla sen kımseyı dınleme canım calıs bız elımızden gelenı yapalım allah buyukaranizda muhendis olan var mi ? alim az bolumumden ve duz memurluk sansi yok diyorlar cevremde 90 la acikta kalan var diyorlar ...cevrenizde boyle atanan oldu mu hic
Maşallahhhh 862 soru bi günde bana ne kadar uzak geliyorrrr862 soruyla gunu kapattım herkese gunaydınn
ben muhendısım 88 le duz memurluga atanan bılıyorum atanan atanıyo valla sen kımseyı dınleme canım calıs bız elımızden gelenı yapalım allah buyuk
sozel olunca cozuluyor sızın sınava daha var bızım sınav erkene alıdıgı ıcın hızlı gıtmek gerekıyorMaşallahhhh 862 soru bi günde bana ne kadar uzak geliyorrrr
sonucta oralara atanan 1 2 kişide olsa var değilmi onlar neden sen ben bız olmayalım?bazen hevesim kaciriyorlar ama neyse deyip onume bakacagim tesekkurler
sozel olunca cozuluyor sızın sınava daha var bızım sınav erkene alıdıgı ıcın hızlı gıtmek gerekıyor
sonucta oralara atanan 1 2 kişide olsa var değilmi onlar neden sen ben bız olmayalım?
tarih benımde 4 video kaldı bitiyor ya vatandaslıga bende bı cozum bulamadım isemin videolarını begenmedım malesef ama herkesten duydugum su oldu konuda bogulmayın bol soru cozun oyle oturuyor vatandaslık dedılerolmak zorundayiz...benim tarih cumartesi bitiyor ins..sen ne yaptin 10 tane kalmisti...vatandasligi nasil calisiyorsun akilda kalmasi icin
tarih benımde 4 video kaldı bitiyor ya vatandaslıga bende bı cozum bulamadım isemin videolarını begenmedım malesef ama herkesten duydugum su oldu konuda bogulmayın bol soru cozun oyle oturuyor vatandaslık dedıler
tamam senden haber beklıyorum ben vatandaslıgın ılk ıkı konusuna calıstım ama sonra ustune dusmeyınce unuttum tabı tekrar bastan baslıycam mecburpazar gunu vatandasliga baslayacagim ins tutarsa yapacagim yontem öneririm
Pardon lisans ti sizin demi :) normal ozaman ya bizim de 9 aycigimiz kaldı işte :)sozel olunca cozuluyor sızın sınava daha var bızım sınav erkene alıdıgı ıcın hızlı gıtmek gerekıyor
sonucta oralara atanan 1 2 kişide olsa var değilmi onlar neden sen ben bız olmayalım?
ee cogu bıtmıs benceeehepınıze iyi çalışmalar kızlar. şu sıra çok çıkmazdayım sanki yetişmicek gibi geliyor konularım tarihte osmanlıyı bitiricem daha. coğrafyada nüfusa geldim. vatandaşlıktada yasamadayım. mat turkçe soru ustunden gdiyorm. sizce çok mu gerideyim ben yetişir mi bundan sonrası yetişmicek diye çok sıkıntı yapıyorum.
hızlı bıtmıs canımmm sankitarih benımde 4 video kaldı bitiyor ya vatandaslıga bende bı cozum bulamadım isemin videolarını begenmedım malesef ama herkesten duydugum su oldu konuda bogulmayın bol soru cozun oyle oturuyor vatandaslık dedıler
hızlı bıttı cunku zaman daralıyorrrhızlı bıtmıs canımmm sanki
benımde suan cografyada eksıgım varrr yetısmıcek gııbı gelıyooo
evt cnmm yaahızlı bıttı cunku zaman daralıyorrr