Tolinin kpss calisma gunlugu:)

Merhaba kizlar ben daha yeni başladım çalışmaya siz baya ilerlemişsiniz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :) kpss için whatspp grubu falan kurdunuz mu ay öyle bi şeyler yaparsanız beni de aranıza alın :KK70:

Aynen öyle bende mesela teste baslayinca çok yanlisim cikiyor sonlara doğru doğrular artiyor ve baştaki yanlislara geri döndüğümde doğruyu bulmaya basliyirum bide ben tarihte cozemedigim sorulari mutlaka not aliyorum inşallah onunda faydasini görürüm:KK51:
Bence kesin faydasını görürsün çok iyi etmişsin canım. anayasaya başlamadım demişsin onda da not alarak ilerle derim.Ben hızlı hızlı bitirdim her şey uçtu gitti şimdi başa döndüm paşa paşa not alıyorum :KK53::KK70:

gunaydın herkeseeee sabah 8 de yatınca anca uyanabıldım:KK30:
baskası degıl baskalarıda var:KK48:gecen ınstagramda bır gunluk soru cozme etkınlıgı yapmıslar bırısı tam 2000 soru cozmus:KK57:gunde 1 soru bankası bıtırenler falanda var o yuzden acılen gaza gelmelıyız conem:KK53::KK50:

konular bıtmedı canım ama az kaldı vatandaslık duruyor bırde tukceden dılbılgısı kaldı:KK19:

offf yaren son on kaldı ama bıktım vıdeo ızlemekten valla ne bıtmez vıdeolarmıs ya sen naptın kactasın:KK19:

ara vermistim videolara ..programi birazda yogunlastirip 31 ocakta ya bitecek ya bitecek bu yuk kalksin ki tarih bitti diyeyim

Bence kesin faydasını görürsün çok iyi etmişsin canım. anayasaya başlamadım demişsin onda da not alarak ilerle derim.Ben hızlı hızlı bitirdim her şey uçtu gitti şimdi başa döndüm paşa paşa not alıyorum :KK53::KK70:
ben dun nasıl yuklendıysem bugun sac dıplerım bıle agrıyo valla daha calısmaya baslamadım:KK53:anayasa ıcın enderun vatandaslık kıtabını ovuyolar ona baksan hatırlarsın bence kıtaptanda tekrar edersin:KK51:

ara vermistim videolara ..programi birazda yogunlastirip 31 ocakta ya bitecek ya bitecek bu yuk kalksin ki tarih bitti diyeyim
valla ya tarih sakız gıbı uzadı:mad::KK53:

ben dun nasıl yuklendıysem bugun sac dıplerım bıle agrıyo valla daha calısmaya baslamadım:KK53:anayasa ıcın enderun vatandaslık kıtabını ovuyolar ona baksan hatırlarsın bence kıtaptanda tekrar edersin:KK51:

valla ya tarih sakız gıbı uzadı:mad::KK53:
Uzman kariyer var elimde 2015 ondan bakıyorum artı bi konu anlatım daha alır mıyım bilmiyorum :/
Yahu dünü süper geçirmişken bugün de tam gaz devam etmelisin niye hala başlamadın:KK12::KK53:

Uzman kariyer var elimde 2015 ondan bakıyorum artı bi konu anlatım daha alır mıyım bilmiyorum :/
Yahu dünü süper geçirmişken bugün de tam gaz devam etmelisin niye hala başlamadın:KK12::KK53:
yok bu benım dedıgım enderun anayasa soru bankası herkes cok begenmıs bende ondan alıcam:KK51:12 de başlasam gene sabah 8 de yatarım:KK53::KK53:

Kolay gelsin kızlaar
Ya coğrafyada video izliyor musunuz, izliyosanız hangisi daha iyi sizce?
evveliyat coğrafya videolarını izledim arkadaşım, çok faydalı ve akılda kalıcı bir anlatımı var Engin hocanın. 2016 kpss maratonu 'yokuş çıkmak zordur ama manzara yukarıdan seyredilir'' takip edersen paylaşımlarda bulunuyorum genel olarak her konuda, sizlerde paylaşırsanız çok sevinirim. Mesela eğitim bilimleri videosu sordum ben oradan dün ama o kadar okuyan oldu bir arkadaşımda dönmedi ki aydınlanayım:)

bu surecte misafir bile gozume gelmeye basladi ayy kotu biri mi oluyorum nee :KK43: cok yormuslar beni kapanis : 3 video ve ozet calisimi 200 soru

bugun bende 200 soru cozebıldım sadece coook uykum var yatıyorum yarın erken kalkıp calısıcam:KK52:

evveliyat coğrafya videolarını izledim arkadaşım, çok faydalı ve akılda kalıcı bir anlatımı var Engin hocanın. 2016 kpss maratonu 'yokuş çıkmak zordur ama manzara yukarıdan seyredilir'' takip edersen paylaşımlarda bulunuyorum genel olarak her konuda, sizlerde paylaşırsanız çok sevinirim. Mesela eğitim bilimleri videosu sordum ben oradan dün ama o kadar okuyan oldu bir arkadaşımda dönmedi ki aydınlanayım:)

Tamam bakıyorum sağolun :)

benım bugun trıh konu tekrarı yapmam lazımm osmanlı bıtsın :KK47:

bugun bende 200 soru cozebıldım sadece coook uykum var yatıyorum yarın erken kalkıp calısıcam:KK52:
Tolin geometriye video izleyerek mi çalıştın, var mı önerdiğin video? Geometri çalışayım diyorum 3 soru kalem oynatamadan gidiyor

Tolin geometriye video izleyerek mi çalıştın, var mı önerdiğin video? Geometri çalışayım diyorum 3 soru kalem oynatamadan gidiyor
ben sadece analıtık geometrı ıcın video ızledım ondada şenol hocaya baktım ve begendım adam guzel anlattı diger konular ıcın vıdeo ızlemedım geometrıden temelım var cunku bence geometrı mutlaka calıs cunku kımse akmıyor dıye soruları kolay soruyolar:KK51:

ben sadece analıtık geometrı ıcın video ızledım ondada şenol hocaya baktım ve begendım adam guzel anlattı diger konular ıcın vıdeo ızlemedım geometrıden temelım var cunku bence geometrı mutlaka calıs cunku kımse akmıyor dıye soruları kolay soruyolar:KK51:
Aynen kolay gelirse kaçırmayım en azından :) tamam canım sağol Şenol hocayı dinleyeyim.

hepınıze iyi çalışmalar kızlar. şu sıra çok çıkmazdayım sanki yetişmicek gibi geliyor konularım :KK43: tarihte osmanlıyı bitiricem daha. coğrafyada nüfusa geldim. vatandaşlıktada yasamadayım. mat turkçe soru ustunden gdiyorm. sizce çok mu gerideyim ben yetişir mi bundan sonrası :KK43: yetişmicek diye çok sıkıntı yapıyorum.

X