- 23 Ekim 2011
- 19.403
- 23.872
engın eraydın ızledım ben cok memnun kaldımKolay gelsin kızlaar
Ya coğrafyada video izliyor musunuz, izliyosanız hangisi daha iyi sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
engın eraydın ızledım ben cok memnun kaldımKolay gelsin kızlaar
Bence kesin faydasını görürsün çok iyi etmişsin canım. anayasaya başlamadım demişsin onda da not alarak ilerle derim.Ben hızlı hızlı bitirdim her şey uçtu gitti şimdi başa döndüm paşa paşa not alıyorumAynen öyle bende mesela teste baslayinca çok yanlisim cikiyor sonlara doğru doğrular artiyor ve baştaki yanlislara geri döndüğümde doğruyu bulmaya basliyirum bide ben tarihte cozemedigim sorulari mutlaka not aliyorum inşallah onunda faydasini görürüm
Bende Engin Eraydının bazı videolarını izledim baya faydasını gördüm tavsiye ederimKolay gelsin kızlaar
engın eraydın ızledım ben cok memnun kaldım
Bende Engin Eraydının bazı videolarını izledim baya faydasını gördüm tavsiye ederim
gunaydın herkeseeee sabah 8 de yatınca anca uyanabıldım
baskası degıl baskalarıda vargecen ınstagramda bır gunluk soru cozme etkınlıgı yapmıslar bırısı tam 2000 soru cozmusgunde 1 soru bankası bıtırenler falanda var o yuzden acılen gaza gelmelıyız conem
konular bıtmedı canım ama az kaldı vatandaslık duruyor bırde tukceden dılbılgısı kaldı
offf yaren son on kaldı ama bıktım vıdeo ızlemekten valla ne bıtmez vıdeolarmıs ya sen naptın kactasın
ben dun nasıl yuklendıysem bugun sac dıplerım bıle agrıyo valla daha calısmaya baslamadımanayasa ıcın enderun vatandaslık kıtabını ovuyolar ona baksan hatırlarsın bence kıtaptanda tekrar edersinBence kesin faydasını görürsün çok iyi etmişsin canım. anayasaya başlamadım demişsin onda da not alarak ilerle derim.Ben hızlı hızlı bitirdim her şey uçtu gitti şimdi başa döndüm paşa paşa not alıyorum
valla ya tarih sakız gıbı uzadıara vermistim videolara ..programi birazda yogunlastirip 31 ocakta ya bitecek ya bitecek bu yuk kalksin ki tarih bitti diyeyim
Uzman kariyer var elimde 2015 ondan bakıyorum artı bi konu anlatım daha alır mıyım bilmiyorum :/ben dun nasıl yuklendıysem bugun sac dıplerım bıle agrıyo valla daha calısmaya baslamadımanayasa ıcın enderun vatandaslık kıtabını ovuyolar ona baksan hatırlarsın bence kıtaptanda tekrar edersin
valla ya tarih sakız gıbı uzadı
yok bu benım dedıgım enderun anayasa soru bankası herkes cok begenmıs bende ondan alıcam12 de başlasam gene sabah 8 de yatarımUzman kariyer var elimde 2015 ondan bakıyorum artı bi konu anlatım daha alır mıyım bilmiyorum :/
Yahu dünü süper geçirmişken bugün de tam gaz devam etmelisin niye hala başlamadın
evveliyat coğrafya videolarını izledim arkadaşım, çok faydalı ve akılda kalıcı bir anlatımı var Engin hocanın. 2016 kpss maratonu 'yokuş çıkmak zordur ama manzara yukarıdan seyredilir'' takip edersen paylaşımlarda bulunuyorum genel olarak her konuda, sizlerde paylaşırsanız çok sevinirim. Mesela eğitim bilimleri videosu sordum ben oradan dün ama o kadar okuyan oldu bir arkadaşımda dönmedi ki aydınlanayım:)Kolay gelsin kızlaar
Gececiyim diyosun :)yok bu benım dedıgım enderun anayasa soru bankası herkes cok begenmıs bende ondan alıcam12 de başlasam gene sabah 8 de yatarım
evveliyat coğrafya videolarını izledim arkadaşım, çok faydalı ve akılda kalıcı bir anlatımı var Engin hocanın. 2016 kpss maratonu 'yokuş çıkmak zordur ama manzara yukarıdan seyredilir'' takip edersen paylaşımlarda bulunuyorum genel olarak her konuda, sizlerde paylaşırsanız çok sevinirim. Mesela eğitim bilimleri videosu sordum ben oradan dün ama o kadar okuyan oldu bir arkadaşımda dönmedi ki aydınlanayım:)
Tolin geometriye video izleyerek mi çalıştın, var mı önerdiğin video? Geometri çalışayım diyorum 3 soru kalem oynatamadan gidiyorbugun bende 200 soru cozebıldım sadece coook uykum var yatıyorum yarın erken kalkıp calısıcam
ben sadece analıtık geometrı ıcın video ızledım ondada şenol hocaya baktım ve begendım adam guzel anlattı diger konular ıcın vıdeo ızlemedım geometrıden temelım var cunku bence geometrı mutlaka calıs cunku kımse akmıyor dıye soruları kolay soruyolarTolin geometriye video izleyerek mi çalıştın, var mı önerdiğin video? Geometri çalışayım diyorum 3 soru kalem oynatamadan gidiyor
Aynen kolay gelirse kaçırmayım en azından :) tamam canım sağol Şenol hocayı dinleyeyim.ben sadece analıtık geometrı ıcın video ızledım ondada şenol hocaya baktım ve begendım adam guzel anlattı diger konular ıcın vıdeo ızlemedım geometrıden temelım var cunku bence geometrı mutlaka calıs cunku kımse akmıyor dıye soruları kolay soruyolar