- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
topıge herzaman ugra beklerızzzAnladım canım çok sağol cevapların için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topıge herzaman ugra beklerızzzAnladım canım çok sağol cevapların için
Gelirim gelirim tabiitopıge herzaman ugra beklerızzz
vayyyy cok ıyı dıkkat et alt komsundan fırca yeme110 sektim devami gelecek 5 dk da bitti iple sektim bide hayali diil di
cok ıyıBen de yazıyım barii 250 tane atladım bugün
vayyyy cok ıyı dıkkat et alt komsundan fırca yeme
İlk gune gore cok iyi ama dikkat et sakatlanma bide hamsan kas agrilarina falan dikkat et ben cektim sen cekme90 daha 300 bugunluk bu ka
İlk gune gore cok iyi ama dikkat et sakatlanma bide hamsan kas agrilarina falan dikkat et ben cektim sen cekme
eferimmm azcık cekeceksın yarında cok agrın olursa bır ıkı gun ara ver sonrasındada atlamaya baslamadan once ısınma hareketlerı yap yarın agrın varmı yokmu bıdaha yaz bakalım duruma ne yapabılırızGec kaldin hayatimda gobek atmaktan baska hic spor yapmayan biriyim kilolarimla barisik biriydim ama azcik sıkılasmam grrekiyordu diyet yaparak yapamadim ip atlamak daha uygun geldi ee bide ramazan az yiyorim die ama ilk günden cok yuklendim kaslarim bacaklarim agrio cok
eferimmm azcık cekeceksın yarında cok agrın olursa bır ıkı gun ara ver sonrasındada atlamaya baslamadan once ısınma hareketlerı yap yarın agrın varmı yokmu bıdaha yaz bakalım duruma ne yapabılırız
belin sakatsa dahada dikkat et ayagınada ayakkabı gıy mutlakaTmm cnm fazla yuklenmem bide kendimi cocuklugumda zannettim hızlı hızlı atladım kesinlikle dikkatli olmaliyim belim sakat cunku vala benm herif kafamin etini yer sonra gerekmi vardi kendine eziyet etmeye die
Ben şuan 62 kiloyum canım ama insan atladıkça alışıyor zaten. Ben pek zorlanmıyorum bu yüzdenkızlar sizin kilonuz fazla değil mi yani bu kadar ip atlayabiliyor olmanız vücutta fazla ağırlık yok demektir. ben atlarken dizlerim ve göğüslerim çok acıyor.
henüz yok yeni diye düşünüyorum orucum bugün yapablirmiyim bilemiyorum ama çok ii geldigi kesincanım ılla ıpe gerek yok ıp atlıyomus gıbı kollarını hareket ettırıp zıplayabılırsın ben oyle yapıyorum:)
cok ıyısınnn nasıl gıdıyo var mı ıncelme?
belin sakatsa dahada dikkat et ayagınada ayakkabı gıy mutlaka
Bende 51 kiloyum o yuzden pek sorun olmuyokızlar sizin kilonuz fazla değil mi yani bu kadar ip atlayabiliyor olmanız vücutta fazla ağırlık yok demektir. ben atlarken dizlerim ve göğüslerim çok acıyor.
E herhalde ayakkabi giymedigin bi spor ayakkabini falan yika giy yada 10 liralik ucuz bi ayakkabi alip giy ama ayakkabisiz atlama sakatlanirsin nasil bugun agrin varmiAyakkabimi
Bende 51 kiloyum o yuzden pek sorun olmuyo
E herhalde ayakkabi giymedigin bi spor ayakkabini falan yika giy yada 10 liralik ucuz bi ayakkabi alip giy ama ayakkabisiz atlama sakatlanirsin nasil bugun agrin varmi