tolinin ip atlayarak kilo verme günlüğü:P

Bende 51 kiloyum o yuzden pek sorun olmuyo :KK51::KK51:

E herhalde ayakkabi giymedigin bi spor ayakkabini falan yika giy yada 10 liralik ucuz bi ayakkabi alip giy ama ayakkabisiz atlama sakatlanirsin :KK51: nasil bugun agrin varmi:KK53:

51 mi bende görecek miyim o kiloyu bende istiyorumm :KK61::KK61:

Kızlar ip atladıktan sonra kalp çarpıntınız oluyo mu ? Ben bazen çok hızlı atlıyorum kalbimi yormaktan korkuyorum

kolay gelsin arkadasim motivasyon olsun sana ben 24.gunumdeyim ve 77 kilodan 68 kiloya indim gobek azicik kaldi.yaklasik 4bin atliyorum 25 yada 30 dkikaya ysyarak sonrasinda 15 yarim mekik 3 set tmmadir.bunlari yaparken vucuduma buyuk cop poseti giyyorum acaip terletiyo ayni zamanda gobegime lahana yagi surup sitrecliyorum 1 saat durduruyorum.birazda bogazini tuttunmu yaninada yedil cay gunde iki uc kupa sahane kilo veriliyo
siteden bı arkadasımızın yazısı:KK51:

Kızlar ip atladıktan sonra kalp çarpıntınız oluyo mu ? Ben bazen çok hızlı atlıyorum kalbimi yormaktan korkuyorum
cok degıl oluyo bıraz eger cok rahatsız edıyorsa sayıyı düşür canım:KK51:

kilo bazında bakmadım canım ama gobekte ve basenlerde cıddı ıncelme oldu gıremedıgım pantolonlarıma gorebılıyorum:KK51:

Kızlar selam :KK70:d biraz geç gördüm burayi Benimde 4.gunum ve 4 gündür 1500 atliyorum sizce kilo verirmiyim 1 ayda ve tahminen kaç verebilirim

Kizlar ip atlarken kaçta bir ara veriyosunuz ve kac dk dinleniyosunuz?
ben atlayabıldıgım kadar atlayıp yarım dakka kadar ara verıp devam edıyorum:KK51:

Kilo verdirdiği kesin mi? Ben sadece sıkılaşmak istiyorum.kg verdiriyorsa kötü :/
az atlarsan sadece sıkılasırsın kılo vermezsın:KK51:

Kızlar selam :KK70:d biraz geç gördüm burayi Benimde 4.gunum ve 4 gündür 1500 atliyorum sizce kilo verirmiyim 1 ayda ve tahminen kaç verebilirim
oooo 1500 atlıyossan 1 ayda cok guzel kılo verırsın bende en son 1500 leri goruyodum:KK51:

tolin tolin kız nerde buldum seni :KK19:
Kendi topiğimi araken :KK45:
hosgeldınnnn:KK200:

hoşbuldum
bende ip almıştım ama atlayamadım, videolarım vardı benim.
jillian michaels ve insanity.
onları yaptım bi ara düzenli.
şimdi iyiyim de göbeem var hala. gitmiyo nalet. :mad:

X