Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş o kadar atlasa diğer işlerini de sen yaparsın artık.nevoşa günde 2000 tane atlatayımda gorsun gununu
olur kazene soyleyelım nevosun edılıgını bana versın bende ılk iş senı atayım sıtedenNevoş o kadar atlasa diğer işlerini de sen yaparsın artık.
canım etkısı kesınlıkle var ben gırmedıgım bı pantolonuma rahat gırıyorum zaten kendınde anlıyosun baya efor sarfettırıyo ben ıple atlayamıyorum malesef cunku evde yer yok onun yerıne ıp atlıyomus gıbı kollarımla beraber zıplıyorum lesliyle beraber daha cabuk faydasını gorurusuntolin tüm sayfalar okuyamadım. Etkileri nasıl oldu? Benim basenler aldı başını gidiyor. Leslie ile 3 mil programına başladım ek olarak da ip atlayayım diyorum ama işe yaramıyosa hiç bulaşmayayım. Bir de ip olarak sayaçlı olanlardan mı kullanıyosun?
canım etkısı kesınlıkle var ben gırmedıgım bı pantolonuma rahat gırıyorum zaten kendınde anlıyosun baya efor sarfettırıyo ben ıple atlayamıyorum malesef cunku evde yer yok onun yerıne ıp atlıyomus gıbı kollarımla beraber zıplıyorum lesliyle beraber daha cabuk faydasını gorurusun
Ben artık kadroluyum attıramazsın ki.olur kazene soyleyelım nevosun edılıgını bana versın bende ılk iş senı atayım sıteden
kesınlıkle sonuc alırsın zaten leslıde yapıyormussun yalnız dıkkat et sakatlanmaZaten 3 kilo fazlam var amaç kilo vermekten ziyade sıkılaşmak. Kilo almaya müsait yapıdayım çünkü. Leslie günlük yapılcak bi spor ip atlamak da öyle, yarından itibaren ben de 250 ile açılışı yapayım her gün 100 arttırırım. Basenlerde bir incelme olursa yazarım. Denemekten zarar çıkmaz
kım demişşşşBen artık kadroluyum attıramazsın ki.
canım etkısı kesınlıkle var ben gırmedıgım bı pantolonuma rahat gırıyorum zaten kendınde anlıyosun baya efor sarfettırıyo ben ıple atlayamıyorum malesef cunku evde yer yok onun yerıne ıp atlıyomus gıbı kollarımla beraber zıplıyorum lesliyle beraber daha cabuk faydasını gorurusun
canım ben malesefkı dıyet yapamıyorum kılo olarak ne kadar gıttı bılmıyorum ama gobek ve bacaklarda ıncelme oldu kesınlıkle gıyemedıgım pantolonlarım rahat oluyosevgili tolin kaç kg verdin ve diyet uyguladın mı
canım sanmıyorum koşmak ip atlamak bunlar kas yapmaz kas yapmak ıcın agırlıkla calısman lazım ve kadınlarda kas olusumu pek oyle kolay degılsen ne kadardır atlıyosun ve ne kadarlık degısım oldu?Tolin birşey sorucam da ip atlamak bacak kası yapıyor mu ? Ya da alt bacak iç basak vs. Ben de ip atlıyorum ama bazı yerlerde kas olur fln yazıyolardıı senin bir bilgin var mı ?
Ya ben kas olmasın istiyorum zaten daha bir rahatladım şimdii. Ben bir haftadır fln atlıyorum canım değişiyo açıkcası bazen 500 bazen 300 fln. Ne kadar değişim oldu bilmiyorum ama herkes inceldiğimi söylüyo. Yarın vücüt ölçülerimi yazıcam sabah ona göre değişimi daha kolay anlarım.canım sanmıyorum koşmak ip atlamak bunlar kas yapmaz kas yapmak ıcın agırlıkla calısman lazım ve kadınlarda kas olusumu pek oyle kolay degılsen ne kadardır atlıyosun ve ne kadarlık degısım oldu?
tamam canım bızede yazYa ben kas olmasın istiyorum zaten daha bir rahatladım şimdii. Ben bir haftadır fln atlıyorum canım değişiyo açıkcası bazen 500 bazen 300 fln. Ne kadar değişim oldu bilmiyorum ama herkes inceldiğimi söylüyo. Yarın vücüt ölçülerimi yazıcam sabah ona göre değişimi daha kolay anlarım.
Yazarım tabikii. Ben ip atlamanın yanında başka sporlarda yapıyorum ama canım. Sen nasıl bir periyod izliyosun ip atlamada ?tamam canım bızede yaz
canım ben sadece ıp atlıyorum baska yaptıgım spor yada diyet yok bugun 1500 atladım ter ıcınde kaldımYazarım tabikii. Ben ip atlamanın yanında başka sporlarda yapıyorum ama canım. Sen nasıl bir periyod izliyosun ip atlamada ?
1500 mu süpermiş valla. Hızlı mı yoksa yavaş mı atlıyosun canım ? Bir de set halinde fln mı yapıyosun Ay çok soru sordum kusura bakmacanım ben sadece ıp atlıyorum baska yaptıgım spor yada diyet yok bugun 1500 atladım ter ıcınde kaldım
onemlı degıl canım bazen hızlı bazen yavas atlıyorum set halınde atlamıyorum cok yorulursam yarım dakıka kadar ara verıp gene devam edıyorum1500 mu süpermiş valla. Hızlı mı yoksa yavaş mı atlıyosun canım ? Bir de set halinde fln mı yapıyosun Ay çok soru sordum kusura bakma
Anladım canım çok sağol cevapların içinonemlı degıl canım bazen hızlı bazen yavas atlıyorum set halınde atlamıyorum cok yorulursam yarım dakıka kadar ara verıp gene devam edıyorum