tolinin ip atlayarak kilo verme günlüğü:P

Bugün de 500 ip, yine aynı 2 video. Artık 100'e kadar aralıksız atlayabiliyorum. :KK52: Benden başka kimseler yok sanırım ama ayrıca bi konu açmak istemedim, böyle bildirimimi yapıp çıkarım. Bir de whatsapp'te zayıflamak isteyen 22 kişi olarak grup kurduk, müthiş eğlenceli oldu. Motivasyon oluyor bi yandan. :KK49: Kız kıza olunca araya mutlaka dedikodu giriyor ama ya. Allah affetsin. :KK22:

Bugün de 500 ip, yine aynı 2 video. Artık 100'e kadar aralıksız atlayabiliyorum. :KK52: Benden başka kimseler yok sanırım ama ayrıca bi konu açmak istemedim, böyle bildirimimi yapıp çıkarım. Bir de whatsapp'te zayıflamak isteyen 22 kişi olarak grup kurduk, müthiş eğlenceli oldu. Motivasyon oluyor bi yandan. :KK49: Kız kıza olunca araya mutlaka dedikodu giriyor ama ya. Allah affetsin. :KK22:
Yalniz değilsin canım :) ben varım. Bugün 400 atlayabildim. İnşallah hergün atlayabilirim :KK70:
Yarın 500 veya üzeri planlıyorum :)

Kızlar ben dee varııım :KK28::KK3: Ama şuan reglyim bu yüzden ara verdiim çarşamba ya da perşembe bildirimle dönüceem :KK66:

Dünden bu yana bacaklarım ağrıyor, ipten mi yaptığım videolardan mı bilemiyorum ama sevdim bu ağrıyı. :) 15 gün sonra abimin düğünü için aldığım ama fermuarını kapatamadığım elbiseyi tekrar deneyeceğim. Heyecanla bekliyorum. :KK17::KK54:
Hadi bakalıım canıım başarırsıın seen :KK49: Kilon ve boyun kaç kii

Arkadaşlar ip atlamak bölgesel zayıflamak için çare olur mu , mesela basen için ?

bende ip atlamaya başladım 30 günlük bi program bulmuştum oraya göre atlıyorum.3. günüm bitti bugün :)
1,60 boyundayım 52 kiloyum. sıkılaşmak için yapıyorum umarım kilo vermem :KK55:
ayrıca 30 günlük squat programı ve Cassey Ho'nun 30 günlük beginner programını uyguluyorum :cool:

bende ip atlamaya başladım 30 günlük bi program bulmuştum oraya göre atlıyorum.3. günüm bitti bugün :)
1,60 boyundayım 52 kiloyum. sıkılaşmak için yapıyorum umarım kilo vermem :KK55:
ayrıca 30 günlük squat programı ve Cassey Ho'nun 30 günlük beginner programını uyguluyorum :cool:
Hergün yani gün gün sayılarını paylaşır mısın ip atlama nın

Hergün yani gün gün sayılarını paylaşır mısın ip atlama nın
jump-rope-challenge.jpg

6. günümü de tamamlamış bulunmaktayım :)

Kızlar, internette biraz araştırırken, ip atlamanın göğüslerin salkmasına sebep olacağını okudum. :110:
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Kızlar, internette biraz araştırırken, ip atlamanın göğüslerin salkmasına sebep olacağını okudum. :110:
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Sütyen takarsan bir sorun olmaz, sütyensiz atlarsan sarkma oluyor. Birde mutlaka spor ayakkabı ile atlanacak, çıplak ayakla atlanmayacak.

Sütyen takarsan bir sorun olmaz, sütyensiz atlarsan sarkma oluyor. Birde mutlaka spor ayakkabı ile atlanacak, çıplak ayakla atlanmayacak.
çıplak ayakla atladığımızda herhangi bir sorun yaşar mıyız? ben çıplak atlıyorum zararlıysa ayakkabıyla devam ettireyim madem

X