- 2 Ocak 2015
- 6.425
- 15.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalniz değilsin canım :) ben varım. Bugün 400 atlayabildim. İnşallah hergün atlayabilirimBugün de 500 ip, yine aynı 2 video. Artık 100'e kadar aralıksız atlayabiliyorum. Benden başka kimseler yok sanırım ama ayrıca bi konu açmak istemedim, böyle bildirimimi yapıp çıkarım. Bir de whatsapp'te zayıflamak isteyen 22 kişi olarak grup kurduk, müthiş eğlenceli oldu. Motivasyon oluyor bi yandan. Kız kıza olunca araya mutlaka dedikodu giriyor ama ya. Allah affetsin.
Hadi bakalıım canıım başarırsıın seen Kilon ve boyun kaç kiiDünden bu yana bacaklarım ağrıyor, ipten mi yaptığım videolardan mı bilemiyorum ama sevdim bu ağrıyı. :) 15 gün sonra abimin düğünü için aldığım ama fermuarını kapatamadığım elbiseyi tekrar deneyeceğim. Heyecanla bekliyorum.
Arkadaşlar ip atlamak bölgesel zayıflamak için çare olur mu , mesela basen için ?
Bölgesel zayıflamayla ilgili bu yazıyı okumuştum bir göz at istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zilarini-takip-ediyorum.843633/#post-41955030
Hergün yani gün gün sayılarını paylaşır mısın ip atlama nınbende ip atlamaya başladım 30 günlük bi program bulmuştum oraya göre atlıyorum.3. günüm bitti bugün :)
1,60 boyundayım 52 kiloyum. sıkılaşmak için yapıyorum umarım kilo vermem
ayrıca 30 günlük squat programı ve Cassey Ho'nun 30 günlük beginner programını uyguluyorum
Hergün yani gün gün sayılarını paylaşır mısın ip atlama nın
Teşekkür ederim
6. günümü de tamamlamış bulunmaktayım :)
Sütyen takarsan bir sorun olmaz, sütyensiz atlarsan sarkma oluyor. Birde mutlaka spor ayakkabı ile atlanacak, çıplak ayakla atlanmayacak.Kızlar, internette biraz araştırırken, ip atlamanın göğüslerin salkmasına sebep olacağını okudum.
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
çıplak ayakla atladığımızda herhangi bir sorun yaşar mıyız? ben çıplak atlıyorum zararlıysa ayakkabıyla devam ettireyim mademSütyen takarsan bir sorun olmaz, sütyensiz atlarsan sarkma oluyor. Birde mutlaka spor ayakkabı ile atlanacak, çıplak ayakla atlanmayacak.
Eklemlere ve dize zarar veriyormuş, mutlaka ayakkabı ile atlayın.çıplak ayakla atladığımızda herhangi bir sorun yaşar mıyız? ben çıplak atlıyorum zararlıysa ayakkabıyla devam ettireyim madem