tolinin ip atlayarak kilo verme günlüğü:P

Tolin benim ipi sana verseydim keşke.:KK53:Köşede garip garip duruyor.Hevesimi aldım galiba.İnanılmaz ter atıyorsun.Kalbin yerinden çıkacak gibi oluyor.Vücudun her yeri çalışıyor.Atladıkça açılıyor sayıyı yükseltiyorsun.Çok doğru seçim bence.:KK6:

Bende mi atlasam ya bak kıskandım şimdi.:KK70:

Benim evde ip atlamak çok zor yoksa mutlaka katılırdım:KK19:
nevos bızde tam ıp atlamıyoruz zaten alt kata cok ses gıdıyo atlıyomus gıbı zıpalyıp kollarınıda hareket ettırırsen aynı etkıyı elde edıyosun gercekten acayıp işe yarıyo dene bence:KK50:
Tolin benim ipi sana verseydim keşke.:KK53:Köşede garip garip duruyor.Hevesimi aldım galiba.İnanılmaz ter atıyorsun.Kalbin yerinden çıkacak gibi oluyor.Vücudun her yeri çalışıyor.Atladıkça açılıyor sayıyı yükseltiyorsun.Çok doğru seçim bence.:KK6:
evet adra fena ter attırıyo ya ve cok cabuk sonuc verıyo gobegım ıcerı kactı bıle:KK19:

Sende tam yerine konu açmışsın Nevoşun bölümüne çabuk yakalamışlar seni :KK53::KK47:
offff bılemedım bılseydım nevosun goremeyecegı yere acardım:KK61::KK61::KK53:

nevos bızde tam ıp atlamıyoruz zaten alt kata cok ses gıdıyo atlıyomus gıbı zıpalyıp kollarınıda hareket ettırırsen aynı etkıyı elde edıyosun gercekten acayıp işe yarıyo dene bence:KK50:

evet adra fena ter attırıyo ya ve cok cabuk sonuc verıyo gobegım ıcerı kactı bıle:KK19:

Evet çok güzel ter attırıyor.Ama ramazanda zıplayabilirmiyim şüpheli.:KK53:

Yönetimin bana verdiği yetkiye dayanarak konuyu kapatıyorum:KK70::KK70::KK70:
Hep sen söylüyorsun birde ben söyleyeyim:KK53::KK59:

Evet çok güzel ter attırıor.Ama ramazanda zıplayabilirmiyim şüpheli.:KK53:
evet ramazanda zor olur bıraz ama 200 300 atlayabılırsın iftardan sonra:KK53:

Yönetimin bana verdiği yetkiye dayanarak konuyu kapatıyorum:KK70::KK70::KK70:
Hep sen söylüyorsun birde ben söyleyeyim:KK53::KK59:
imdaaaaatttt yetişinnn benım sılahlarımla benı vuruyolarrr yaaaaa:KK61::KK61::KK61:hainsin:KK53::KK53::KK53::KK53:

X