- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
sana koca popomun resmıne atarım bayıltırım senı haaaHala konuşuyor yaa len koca popooo birak çabuk klavyeyi elinden spor yapp ip atlaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana koca popomun resmıne atarım bayıltırım senı haaaHala konuşuyor yaa len koca popooo birak çabuk klavyeyi elinden spor yapp ip atlaaa
Benim evde ip atlamak çok zor yoksa mutlaka katılırdımhadı basla o zaman kaç atlıycan bakalım ılk gunde
Sende tam yerine konu açmışsın Nevoşun bölümüne çabuk yakalamışlar seniaslanım efser kaplanım efserım benım beeeee
Duydunuz aradaslar KOCA POPOMUN dediiisana koca popomun resmıne atarım bayıltırım senı haaa
Biz onları ipimizle döveriz incecik olalımda görsünlerolalım efserım bız kıbar kıbar ıpımızı atlayalım
nevos bızde tam ıp atlamıyoruz zaten alt kata cok ses gıdıyo atlıyomus gıbı zıpalyıp kollarınıda hareket ettırırsen aynı etkıyı elde edıyosun gercekten acayıp işe yarıyo dene benceBenim evde ip atlamak çok zor yoksa mutlaka katılırdım
evet adra fena ter attırıyo ya ve cok cabuk sonuc verıyo gobegım ıcerı kactı bıleTolin benim ipi sana verseydim keşke.Köşede garip garip duruyor.Hevesimi aldım galiba.İnanılmaz ter atıyorsun.Kalbin yerinden çıkacak gibi oluyor.Vücudun her yeri çalışıyor.Atladıkça açılıyor sayıyı yükseltiyorsun.Çok doğru seçim bence.
offff bılemedım bılseydım nevosun goremeyecegı yere acardımSende tam yerine konu açmışsın Nevoşun bölümüne çabuk yakalamışlar seni
Ben yapamamki yapmayın yaaKonu tolin olunca işin rengi değişiyor efserim acıma toline biner senin tepene
duymadıkDuydunuz aradaslar KOCA POPOMUN dediii
atla adraaa atla incecik hatunlar olalımBende mi atlasam ya bak kıskandım şimdi.
evet efserım ıncecık olalımda gorsunler kıskansınlarBiz onları ipimizle döveriz incecik olalımda görsünler
Onlar yapamıyor ondan sen yaparsın ben inanıyorumduymadık
atla adraaa atla incecik hatunlar olalım
evet efserım ıncecık olalımda gorsunler kıskansınlar
Evet çok güzel ter attırıyor.Ama ramazanda zıplayabilirmiyim şüpheli.nevos bızde tam ıp atlamıyoruz zaten alt kata cok ses gıdıyo atlıyomus gıbı zıpalyıp kollarınıda hareket ettırırsen aynı etkıyı elde edıyosun gercekten acayıp işe yarıyo dene bence
evet adra fena ter attırıyo ya ve cok cabuk sonuc verıyo gobegım ıcerı kactı bıle
offff bılemedım bılseydım nevosun goremeyecegı yere acardım
Yönetimin bana verdiği yetkiye dayanarak konuyu kapatıyorumnevos bızde tam ıp atlamıyoruz zaten alt kata cok ses gıdıyo atlıyomus gıbı zıpalyıp kollarınıda hareket ettırırsen aynı etkıyı elde edıyosun gercekten acayıp işe yarıyo dene bence
evet adra fena ter attırıyo ya ve cok cabuk sonuc verıyo gobegım ıcerı kactı bıle
offff bılemedım bılseydım nevosun goremeyecegı yere acardım
evet efserım onlar yapamadıkları ıcın kıskanıyolar bızıOnlar yapamıyor ondan sen yaparsın ben inanıyorum
evet ramazanda zor olur bıraz ama 200 300 atlayabılırsın iftardan sonraEvet çok güzel ter attırıor.Ama ramazanda zıplayabilirmiyim şüpheli.
imdaaaaatttt yetişinnn benım sılahlarımla benı vuruyolarrr yaaaaahainsinYönetimin bana verdiği yetkiye dayanarak konuyu kapatıyorum
Hep sen söylüyorsun birde ben söyleyeyim
Ramazanda atlamak zor olurevet ramazanda zor olur bıraz ama 200 300 atlayabılırsın iftardan sonra
imdaaaaatttt yetişinnn benım sılahlarımla benı vuruyolarrr yaaaaahainsin
Kapatabilir tolin hemde elinde yetki varevet ramazanda zor olur bıraz ama 200 300 atlayabılırsın iftardan sonra
imdaaaaatttt yetişinnn benım sılahlarımla benı vuruyolarrr yaaaaahainsin
yap bende senı sıteden atarımRamazanda atlamak zor olur
Başlığıda şişko tolinin topiği yapmamı ister misin
kilo bazında bakmadım ama sarkan gobegım toplandı ve acaklarım ınceldı hayalcımOoo tolin.
Süpersin. Ne kadar kilo verdin topik açılalı?
bende onu yapmasından korkuyorum ama caktırmıyorumKapatabilir tolin hemde elinde yetki var