- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ılla ıpe gerek yok ıp atlıyomus gıbı kollarını hareket ettırıp zıplayabılırsın ben oyle yapıyorum:)Tolinn toplam kac dakika atlıyorsun?
özel bir tekniği var mı bu yoksa bizim cocukken atladığımız sekilde mi atlanıyor D cok sacma bi soru oldu ama kilo vermek icin özel bi yöntemi vardır diye düsünmüstüm hep...bende atlayayım diyorum kapının önünde iftara yarım saaat kala nolcakki ölmem yannii
cok ıyısınnn nasıl gıdıyo var mı ıncelme?BUGÜN 200 ATLADIM
ne kadar zamandır atlıyosun canım?ben 1000 atlıyorum ama arttırma zamanım geldıKizlar bende ip atliyorum. Ilk 50 ile basladim
Simdi 500e cikardim. Bacaklarim baya inceldi faydasi var ama ramazanda nasil atliyacagim bilmiyorum
1000 atliyorum diyenlere imreniyorum
Şimdi ramazandan dolayı atlayamiyorum ama 4 günde 500e çıkardım (çok yeniyim )ne kadar zamandır atlıyosun canım?ben 1000 atlıyorum ama arttırma zamanım geldı
yok valla ıkı gundur 1000 atlıyorum her tarafım acıyo aynı etkıyı etmıyo dıye bısey yok ama kollar falanda hareket edıcek senın hedef kac canım merak etme 4 kılo gıttıkten sonra sıkılasmamda lazım benım tabı bunları marga pınko nevreste harbı duymasın şişko dıye dalga gecıyodum onlarla ellerıne koz gecmesın
Bdvdekiler hakliymis desene kinayinca başına geliyomus koca totoluu toooliiinnnnn koca totoluu tooooliiiiinnnnnyok valla ıkı gundur 1000 atlıyorum her tarafım acıyo aynı etkıyı etmıyo dıye bısey yok ama kollar falanda hareket edıcek senın hedef kac canım merak etme 4 kılo gıttıkten sonra sıkılasmamda lazım benım tabı bunları marga pınko nevreste harbı duymasın şişko dıye dalga gecıyodum onlarla ellerıne koz gecmesın
Cimcimem
Bdvdekiler hakliymis desene kinayinca başına geliyomus koca totoluu toooliiinnnnn koca totoluu tooooliiiiinnnnn
Cimcimem
Tolin kilo almış diye duydum doğrumu bu haberBdvdekiler hakliymis desene kinayinca başına geliyomus koca totoluu toooliiinnnnn koca totoluu tooooliiiiinnnnn
Cimcimem
Doğru nevosum,totosu koltuklara sigmiyomus nihahahTolin kilo almış diye duydum doğrumu bu haber
Demek totosu büyümüş
Benden kilolu o zamanGülme komşuna gelir başına demişlerDoğru nevosum,totosu koltuklara sigmiyomus nihahah
Sen zaten çıtı pıtısın cimcimem çık bu deli tolinin topiginden daha çok kilo alirsin büyü yapar sanaHarbim yeni mekanim bayrama citi piti girmek istiyirum
Oh olmus ohhhhhBenden kilolu o zamanGülme komşuna gelir başına demişler
Niye öyle söylüyorsun ben çok üzüldümOh olmus ohhhhh
Belli oluyo ben hiç uzulmedim nevosum hatta keyfim yerine geldiNiye öyle söylüyorsun ben çok üzüldüm
BenimdeBelli oluyo ben hiç uzulmedim nevosum hatta keyfim yerine geldi
benımde 2 haftadan fazla oldu sanırım ama arada atlamadıgım zamanlarda oldu canım ramazanda cok zorlama kendını ramazandan sonra arttırırsın sayıyıŞimdi ramazandan dolayı atlayamiyorum ama 4 günde 500e çıkardım (çok yeniyim )
Bende astım var, atlarken çok nefes nefese kaliyorum, hemen su içmem gerekiyor. O yüzden ramazanda atlamaya korkuyorum
Maşallah canım ne güzel insallah bende 1000leri görürüm :)
Sen ne zamandır atlıyorsun?
gel katıl şişkoTolin bende katilcam kabul mu
hade ordan ben sıkılasöak ıcın spor yapıyorum sızın gıbı koca totomu ertımek ıcın deel:Bdvdekiler hakliymis desene kinayinca başına geliyomus koca totoluu toooliiinnnnn koca totoluu tooooliiiiinnnnn
Cimcimem
asparagas haber onlarTolin kilo almış diye duydum doğrumu bu haber
Demek totosu büyümüş
kıskanc sıskoDoğru nevosum,totosu koltuklara sigmiyomus nihahah
hade ordanBenden kilolu o zamanGülme komşuna gelir başına demişler
sana yapacam büyüSen zaten çıtı pıtısın cimcimem çık bu deli tolinin topiginden daha çok kilo alirsin büyü yapar sana
Oh olmus ohhhhh
nevoşşşşşşş atacam senı bu sıteden hainnnnNiye öyle söylüyorsun ben çok üzüldüm
hainnnnBelli oluyo ben hiç uzulmedim nevosum hatta keyfim yerine geldi
şişkooooooooBenimde