- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
efser kurtar benı bu hainlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efser kurtar benı bu hainlerden
Hadi kıvırma şimdi şişko olmuşsunBizimle dalga geçiyordunBizi geçmişsinbenımde 2 haftadan fazla oldu sanırım ama arada atlamadıgım zamanlarda oldu canım ramazanda cok zorlama kendını ramazandan sonra arttırırsın sayıyı
gel katıl şişko
hade ordan ben sıkılasöak ıcın spor yapıyorum sızın gıbı koca totomu ertımek ıcın deel:
asparagas haber onlar
kıskanc sısko
hade ordan
sana yapacam büyü
nevoşşşşşşş atacam senı bu sıteden hainnnn
hainnnn
şişkoooooooo
Pis şişko konuşma cevap verme ip atlaabenımde 2 haftadan fazla oldu sanırım ama arada atlamadıgım zamanlarda oldu canım ramazanda cok zorlama kendını ramazandan sonra arttırırsın sayıyı
gel katıl şişko
hade ordan ben sıkılasöak ıcın spor yapıyorum sızın gıbı koca totomu ertımek ıcın deel:
asparagas haber onlar
kıskanc sısko
hade ordan
sana yapacam büyü
nevoşşşşşşş atacam senı bu sıteden hainnnn
hainnnn
şişkoooooooo
boyle asparagas haberlere inanmayalım litfenHadi kıvırma şimdi şişko olmuşsunBizimle dalga geçiyordunBizi geçmişsin
keske azcıkta sen atlasanda foto cekılırken kameraya sıgmayan koca toton erisePis şişko konuşma cevap verme ip atlaa
Konu ortada şekerim sen kendin yazmışsınboyle asparagas haberlere inanmayalım litfen
Sen gel benim oraya yaklaştırmam hiçbirini senin yamacınaefser kurtar benı bu hainlerden
ulen cımcıme yeaaaa gıtmıs hemen etiket yapmıs ne guzel kımsenın haberı yoktu kendı capımda ıpımı atlıyodum şurda şimdi madara olduk ıyımıhaın nevoşşşşKonu ortada şekerim sen kendin yazmışsın
İp atla konuşma zeki çocuk
Efser seninle dalga geçtiği günleri unuttun galibaSen gel benim oraya yaklaştırmam hiçbirini senin yamacına
saçını yol onların efserımSen gel benim oraya yaklaştırmam hiçbirini senin yamacına
Beni kimse etiketlemedi arkadaş aktivitelerinde gördüm daldım eğlenceyeulen cımcıme yeaaaa gıtmıs hemen etiket yapmıs ne guzel kımsenın haberı yoktu kendı capımda ıpımı atlıyodum şurda şimdi madara olduk ıyımıhaın nevoşşşş
ortalık karıstırma hain yok oyle bıseyEfser seninle dalga geçtiği günleri unuttun galiba
kazene soylıyımde sızın bu topıge gırısınızı yasaklasınBeni kimse etiketlemedi arkadaş aktivitelerinde gördüm daldım eğlenceye
ortalık karıstırma hain yok oyle bısey
İp atlamaya geldik Atamazsın bizikazene soylıyımde sızın bu topıge gırısınızı yasaklasın
Ayy ben kıyamam kilo almış insanlara bende o yollardan geçtimEfser seninle dalga geçtiği günleri unuttun galiba
hadı basla o zaman kaç atlıycan bakalım ılk gundeİp atlamaya geldik Atamazsın bizi
Hala konuşuyor yaa len koca popooo birak çabuk klavyeyi elinden spor yapp ip atlaaakeske azcıkta sen atlasanda foto cekılırken kameraya sıgmayan koca toton erise
aslanım efser kaplanım efserım benım beeeeeAyy ben kıyamam kilo almış insanlara bende o yollardan geçtim
Yok o bize yakışmaz tolinim kibar olalım boşversaçını yol onların efserım
Konu tolin olunca işin rengi değişiyor efserim acıma toline biner senin tepeneAyy ben kıyamam kilo almış insanlara bende o yollardan geçtim