- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi bu kalmisti bunuda deniyim bakalımvaktın varsa olur benım vaktım az bıraz oncesındede yuruyus yaptıgım ıcın hamlıgım yok ondan cok fazla agrım olmadı ama sende olabılır o yuzden az az basla sonra arttırırsın oncesınde ısınma ve soguma hareketlerıde yap
ben bı kere kılo vermeye degıl sıkılasmaya calısıyorumNaber şişko , sende kilo verme günlüğü açacaktın ha..
Kırk yıl düşünsem aklıma geldi senin burada konu açacağın
dene dene ınternettede guzel yorumlar var yarım saat ip atlamak 1 saat kosmaya bedelmişBi bu kalmisti bunuda deniyim bakalım
Kolayda hem ya yaparim ben bunuben bı kere kılo vermeye degıl sıkılasmaya calısıyorum
dene dene ınternettede guzel yorumlar var yarım saat ip atlamak 1 saat kosmaya bedelmiş
Niye o zaman başlığın kilo verme günlüğüben bı kere kılo vermeye degıl sıkılasmaya calısıyorum
dene dene ınternettede guzel yorumlar var yarım saat ip atlamak 1 saat kosmaya bedelmiş
dilın dısarı kacınca gorurum ben senıKolayda hem ya yaparim ben bunu
kilo vermek ısteyenlerde gelsın dıye yazdım ben onuNiye o zaman başlığın kilo verme günlüğü
Bi anda yüklenmem kız zaten 100 100 arttırarak yaparımdilın dısarı kacınca gorurum ben senı
kilo vermek ısteyenlerde gelsın dıye yazdım ben onu
Biz de oyle yapiyoruz zaten iple sigamadik hicbi yereBende katılmak istiyorum da ip varmışcasına hayal ederek ipsiz ip atlasam
Valla iclerinden bi Marga'nin kilosunu biliyorum. O da siskoysa ben obezim ve yuvarlaniyorum artik heraldeyok bea sen sısko degılsın siskolar o ısmını yazdıgım sahıslar
verırsın bence yogurt kurude yap ben onada basladım fena degıl bende adet olamadım gunum gectı belım taş gıbı su dolu bı olsaydım hafıflıycem
hosgeldınnnn gel katıl tabı bızde oyle yapıyoruz yoksa ıp hep bı yerlere takılıyoBende katılmak istiyorum da ip varmışcasına hayal ederek ipsiz ip atlasam
geldım geldımbugun 4. gunumdu olcu aldıgım bı pantolonum var normalde gobegım ondan sarkıyodu bugun gıydım gobegım hala var ama sarkmadı ayrıca yogurt kurunede devam senden naberValla iclerinden bi Marga'nin kilosunu biliyorum. O da siskoysa ben obezim ve yuvarlaniyorum artik heralde
Yogurt kurunu ben de yapmistim 2 hafta. Iyiydi. Duzenli yap ama birakma
Adet icin de zencefile falan adet söktürücü diyolar ama tam bi fikrim yok. Cayini mayini bulabilirsin
Banlanmayaydin iyiydi ya o siyaset basliklari cok tehlikeli
Hosgeldinnhosgeldınnnn gel katıl tabı bızde oyle yapıyoruz yoksa ıp hep bı yerlere takılıyo
geldım geldımbugun 4. gunumdu olcu aldıgım bı pantolonum var normalde gobegım ondan sarkıyodu bugun gıydım gobegım hala var ama sarkmadı ayrıca yogurt kurunede devam senden naber
Olur olur hizlandirir metabolizmayi.kızlar bende katilayim size.bir donem leslie yaptım faydasını da gördüm ama küçük bir oğlum var ve ondan fırsat bulup yapamiyorum.en azından bunu en küçük arada bile yapabilirim diyorum.gerçi o şekilde ne kadar faydası olur bilmiyorum ama tamamen hareketsiz olmaktan iyidir herhalde
ben ıkı gundur yapamadım sertıfıka egıtımım vardı ama bugun 1500 yaptımmHosgeldinn
Vaaay baya hizli sonuc almaya baslamissin ne guzel tebrik ederim
Benim de 3.gunumdu dun.
100le basladim. 100er artiriyorum. Bugun 400 yaparim
Yogurt kurune de hala baslayamadim
Bugun basliyorum bu sefer
ılk zorlanıyosun ama sonra acılıyosun devam et sakın bırakma beraber sonuc alıcazzzzzDun 150 bugün 100 yaptım ama alışkın olmadığın için bayağı zorlandim.1000 yapan arkadaşım helal olsun sana valla çok zormuş :)
tabıkı gel hosgeldınnnBende geliyim miii ??
yap yap devam et bırakma bu arada benım bacaklardada az da olsa ıncelme var200 yaptım bugün