tolinin ip atlayarak kilo verme günlüğü:P

vaktın varsa olur benım vaktım az bıraz oncesındede yuruyus yaptıgım ıcın hamlıgım yok ondan cok fazla agrım olmadı ama sende olabılır o yuzden az az basla sonra arttırırsın oncesınde ısınma ve soguma hareketlerıde yap:KK5:
Bi bu kalmisti bunuda deniyim bakalım :KK53:

yok bea sen sısko degılsın siskolar o ısmını yazdıgım sahıslar:KK53::KK53:
verırsın bence yogurt kurude yap ben onada basladım fena degıl bende adet olamadım gunum gectı belım taş gıbı su dolu bı olsaydım hafıflıycem:mad:
Valla iclerinden bi Marga'nin kilosunu biliyorum. O da siskoysa ben obezim ve yuvarlaniyorum artik heralde:KK53:
Yogurt kurunu ben de yapmistim 2 hafta. Iyiydi. Duzenli yap ama birakma:kk77:
Adet icin de zencefile falan adet söktürücü diyolar ama tam bi fikrim yok. Cayini mayini bulabilirsino_O
Banlanmayaydin iyiydi ya o siyaset basliklari cok tehlikeli :110:

Bende katılmak istiyorum da ip varmışcasına hayal ederek ipsiz ip atlasam :KK70:
hosgeldınnnn gel katıl tabı bızde oyle yapıyoruz yoksa ıp hep bı yerlere takılıyo:KK48:

Valla iclerinden bi Marga'nin kilosunu biliyorum. O da siskoysa ben obezim ve yuvarlaniyorum artik heralde:KK53:
Yogurt kurunu ben de yapmistim 2 hafta. Iyiydi. Duzenli yap ama birakma:kk77:
Adet icin de zencefile falan adet söktürücü diyolar ama tam bi fikrim yok. Cayini mayini bulabilirsino_O
Banlanmayaydin iyiydi ya o siyaset basliklari cok tehlikeli :110:
geldım geldım:KK3:bugun 4. gunumdu olcu aldıgım bı pantolonum var normalde gobegım ondan sarkıyodu bugun gıydım gobegım hala var ama sarkmadı ayrıca yogurt kurunede devam senden naber:KK74:

kızlar bende katilayim size.bir donem leslie yaptım faydasını da gördüm ama küçük bir oğlum var ve ondan fırsat bulup yapamiyorum.en azından bunu en küçük arada bile yapabilirim diyorum.gerçi o şekilde ne kadar faydası olur bilmiyorum ama tamamen hareketsiz olmaktan iyidir herhalde

hosgeldınnnn gel katıl tabı bızde oyle yapıyoruz yoksa ıp hep bı yerlere takılıyo:KK48:

geldım geldım:KK3:bugun 4. gunumdu olcu aldıgım bı pantolonum var normalde gobegım ondan sarkıyodu bugun gıydım gobegım hala var ama sarkmadı ayrıca yogurt kurunede devam senden naber:KK74:
Hosgeldinn:KK3:

Vaaay baya hizli sonuc almaya baslamissin ne guzel tebrik ederim:nazar:

Benim de 3.gunumdu dun.

100le basladim. 100er artiriyorum. Bugun 400 yaparim:KK49:

Yogurt kurune de hala baslayamadim:KK48:
Bugun basliyorum bu sefer:kk77:

kızlar bende katilayim size.bir donem leslie yaptım faydasını da gördüm ama küçük bir oğlum var ve ondan fırsat bulup yapamiyorum.en azından bunu en küçük arada bile yapabilirim diyorum.gerçi o şekilde ne kadar faydası olur bilmiyorum ama tamamen hareketsiz olmaktan iyidir herhalde
Olur olur hizlandirir metabolizmayi.

Zaten ornegin yuruyuse cikip 2 saat yurumektense gun icinde her saat 5 dk 10 dk yurumek daha cok hizlandiriyormus metabolizmayi. Oyle iddia ediyolar :KK48:

100 kez ziplamak 1 dakika bile surmuyordur hemen bitiyo. :KK49:

Dun 150 bugün 100 yaptım ama alışkın olmadığın için bayağı zorlandim.1000 yapan arkadaşım helal olsun sana valla çok zormuş :)

bugün de şimdilik 200 yaptım tabi parça parça.yavaş yavaş alismaya başladım.bugün daha kolay geldi.gün içinde bu sayıyı arttiririm diye düşünüyorum

Hosgeldinn:KK3:

Vaaay baya hizli sonuc almaya baslamissin ne guzel tebrik ederim:nazar:

Benim de 3.gunumdu dun.

100le basladim. 100er artiriyorum. Bugun 400 yaparim:KK49:

Yogurt kurune de hala baslayamadim:KK48:
Bugun basliyorum bu sefer:kk77:
ben ıkı gundur yapamadım sertıfıka egıtımım vardı ama bugun 1500 yaptımm:KK5::KK5:

Dun 150 bugün 100 yaptım ama alışkın olmadığın için bayağı zorlandim.1000 yapan arkadaşım helal olsun sana valla çok zormuş :)
ılk zorlanıyosun ama sonra acılıyosun devam et sakın bırakma beraber sonuc alıcazzzzz:KK19:

Bende geliyim miii ?? :KK68::21::p:KK60:
tabıkı gel hosgeldınnn:KK50:

X