valla mı len ama nasıl 1000 yaptın ya senyap yap devam et bırakma bu arada benım bacaklardada az da olsa ıncelme var
Hosbulduuuumben ıkı gundur yapamadım sertıfıka egıtımım vardı ama bugun 1500 yaptımm
ılk zorlanıyosun ama sonra acılıyosun devam et sakın bırakma beraber sonuc alıcazzzzz
tabıkı gel hosgeldınnn
ben 500 basladım sonra 500 500 ayrı setler yaptım sımdı 1000 tam olarak yapıyorum ılk baslarda kas agrısı cektım ama sımdı alıstım nefes nefese kalmak dısında sorun olmuyovalla mı len ama nasıl 1000 yaptın ya sen
basla basla hem eglenıcez hem zor gelmıycek hemde guzel sonuclar alıcaz beraberHosbulduuuumkabul edildigime gore yarin bende basliyoruuum
bende yarın 400 tane yapiyim arttırıyimben 500 basladım sonra 500 500 ayrı setler yaptım sımdı 1000 tam olarak yapıyorum ılk baslarda kas agrısı cektım ama sımdı alıstım nefes nefese kalmak dısında sorun olmuyo
basla basla hem eglenıcez hem zor gelmıycek hemde guzel sonuclar alıcaz beraber
kas agrın varmı?bende yarın 400 tane yapiyim arttırıyim
yoooooooooookas agrın varmı?
yoksa arttır pampa ama dıkkat et sakatlanma sonra fena agrıyo:)yoooooooooooşimdi 100 tane daha atladım
şimdilik yok tolin ya yaparım ama şuan değil sabaha 500 yaparım artıkyoksa arttır pampa ama dıkkat et sakatlanma sonra fena agrıyo:)
yok canım zaten bende tek seferde 100 atlıyorum sonra yarım dakika kadar dınlenme sonra tekrar ama leslie den sonra yapman daha ıyı olmus daha cabuk sonuc alırsın gidecek gidecek hepımızın gıdecek kılolar sporun ıyı yanı su zayıflarken sıkılaşıyorsunda yanı 1 taşla 2 kuşdün leslie 5 mil de yapma fırsatı bulduğum için anca 300 yaptım.fazla da zorlamak istemedim kendimi.dediğin gibi yavaş yavaş alisiyorum tolin.ama tek seferde yapamiyorum.50 yapıp bir kaç saniye durup tekrar başlıyorum ve 100 sabah yapıyorum 100 bir kaç saat sonra...ama bu sefer bırakmaya niyetim yok gidecek bu kilolar :)
hosgeldınnnnn tabıkı katıl bakalım nasıl sonuclar alıcaz beraberMerhabaa kizlar bende size katilabilirmiyim. Zaten bugun baslayacaktim ip atlamaya tesadufen daha yeni bu forumi gordum :)) eeee daha ne isterim ne guzel banada daha bi eglenceli olur hep beraber yaparsak.
Ismim yasmin hollanda vatandasiyim 18 yasindayimmTurkcem biraz kirik olabilir kusurabakmayinnn
hosgeldınnnnn tabıkı katıl bakalım nasıl sonuclar alıcaz beraber
Ben de başlayacağım yarından itibaren toliin! ama 1000 çok iddialı, hele ki tek seferde atlamak imkansız benim için. Yarın 250 ile başlayacağım. *-* Gün gün bildirim yaparım motivasyon açısından. Hiç bi cacık yaptığım yok, bari bunu yapayım.
hosgeldınız kızlarrrr bende pazartesı dınlendım dun 1000 atladım bugun sabah 1000 aksam 1000 atlamaya calısıcam akalım olucakmıbende katılmak istiyorum toliinn.yarın 100 le başlasam ii olcek:)