tolinin ip atlayarak kilo verme günlüğü:P

2 gundur ıp yerıne kosu bandında 1 saat yuruyorum ıp atlamaya halım kalmıyor bide aşagı kata ses gider dye

canım ılla ıpe gerek yok ıp atlıyomus gıbı kollarını hareket ettırıp zıplayabılırsın ben oyle yapıyorum:)

BUGÜN 200 ATLADIM
cok ıyısınnn nasıl gıdıyo var mı ıncelme?

Kizlar bende ip atliyorum. Ilk 50 ile basladim
Simdi 500e cikardim. Bacaklarim baya inceldi faydasi var ama ramazanda nasil atliyacagim bilmiyorum

1000 atliyorum diyenlere imreniyorum
ne kadar zamandır atlıyosun canım?ben 1000 atlıyorum ama arttırma zamanım geldı

ne kadar zamandır atlıyosun canım?ben 1000 atlıyorum ama arttırma zamanım geldı
Şimdi ramazandan dolayı atlayamiyorum ama 4 günde 500e çıkardım (çok yeniyim )
Bende astım var, atlarken çok nefes nefese kaliyorum, hemen su içmem gerekiyor. O yüzden ramazanda atlamaya korkuyorum
Maşallah canım ne güzel insallah bende 1000leri görürüm :)
Sen ne zamandır atlıyorsun?

pinkstrap EnHarbiKiz

Bdvdekiler hakliymis desene kinayinca başına geliyomus koca totoluu toooliiinnnnn koca totoluu tooooliiiiinnnnn
Cimcimem

benımde 2 haftadan fazla oldu sanırım ama arada atlamadıgım zamanlarda oldu canım ramazanda cok zorlama kendını ramazandan sonra arttırırsın sayıyı

Tolin bende katilcam kabul mu
gel katıl şişko

Bdvdekiler hakliymis desene kinayinca başına geliyomus koca totoluu toooliiinnnnn koca totoluu tooooliiiiinnnnn

Cimcimem
hade ordan ben sıkılasöak ıcın spor yapıyorum sızın gıbı koca totomu ertımek ıcın deel:

Tolin kilo almış diye duydum doğrumu bu haber
Demek totosu büyümüş
asparagas haber onlar

Doğru nevosum,totosu koltuklara sigmiyomus nihahah
kıskanc sısko

Benden kilolu o zamanGülme komşuna gelir başına demişler
hade ordan

Sen zaten çıtı pıtısın cimcimem çık bu deli tolinin topiginden daha çok kilo alirsin büyü yapar sana
sana yapacam büyü

Niye öyle söylüyorsun ben çok üzüldüm
nevoşşşşşşş atacam senı bu sıteden hainnnn

Belli oluyo ben hiç uzulmedim nevosum hatta keyfim yerine geldi
hainnnn

şişkoooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…