tolinin ip atlayarak kilo verme günlüğü:P

Bi bu kalmisti bunuda deniyim bakalım

Valla iclerinden bi Marga'nin kilosunu biliyorum. O da siskoysa ben obezim ve yuvarlaniyorum artik heralde
Yogurt kurunu ben de yapmistim 2 hafta. Iyiydi. Duzenli yap ama birakma
Adet icin de zencefile falan adet söktürücü diyolar ama tam bi fikrim yok. Cayini mayini bulabilirsin
Banlanmayaydin iyiydi ya o siyaset basliklari cok tehlikeli

Bende katılmak istiyorum da ip varmışcasına hayal ederek ipsiz ip atlasam
hosgeldınnnn gel katıl tabı bızde oyle yapıyoruz yoksa ıp hep bı yerlere takılıyo

geldım geldımbugun 4. gunumdu olcu aldıgım bı pantolonum var normalde gobegım ondan sarkıyodu bugun gıydım gobegım hala var ama sarkmadı ayrıca yogurt kurunede devam senden naber

kızlar bende katilayim size.bir donem leslie yaptım faydasını da gördüm ama küçük bir oğlum var ve ondan fırsat bulup yapamiyorum.en azından bunu en küçük arada bile yapabilirim diyorum.gerçi o şekilde ne kadar faydası olur bilmiyorum ama tamamen hareketsiz olmaktan iyidir herhalde

Hosgeldinn

Vaaay baya hizli sonuc almaya baslamissin ne guzel tebrik ederim

Benim de 3.gunumdu dun.

100le basladim. 100er artiriyorum. Bugun 400 yaparim

Yogurt kurune de hala baslayamadim
Bugun basliyorum bu sefer

Olur olur hizlandirir metabolizmayi.

Zaten ornegin yuruyuse cikip 2 saat yurumektense gun icinde her saat 5 dk 10 dk yurumek daha cok hizlandiriyormus metabolizmayi. Oyle iddia ediyolar

100 kez ziplamak 1 dakika bile surmuyordur hemen bitiyo.

Dun 150 bugün 100 yaptım ama alışkın olmadığın için bayağı zorlandim.1000 yapan arkadaşım helal olsun sana valla çok zormuş :)

bugün de şimdilik 200 yaptım tabi parça parça.yavaş yavaş alismaya başladım.bugün daha kolay geldi.gün içinde bu sayıyı arttiririm diye düşünüyorum

Hosgeldinn

Vaaay baya hizli sonuc almaya baslamissin ne guzel tebrik ederim

Benim de 3.gunumdu dun.

100le basladim. 100er artiriyorum. Bugun 400 yaparim

Yogurt kurune de hala baslayamadim
Bugun basliyorum bu sefer
ben ıkı gundur yapamadım sertıfıka egıtımım vardı ama bugun 1500 yaptımm

Dun 150 bugün 100 yaptım ama alışkın olmadığın için bayağı zorlandim.1000 yapan arkadaşım helal olsun sana valla çok zormuş :)
ılk zorlanıyosun ama sonra acılıyosun devam et sakın bırakma beraber sonuc alıcazzzzz

Bende geliyim miii ??
tabıkı gel hosgeldınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…