Toksik bir evlilik mi sizce?

eşinizin ya annesi yada babası dominant ve baskın bir ailede büyümüş bu yüzden sizi kaygılı seviyor benim erkek arkadaşım da aynı ve bazen gerçekten nefes alamıyorum her detayı bilmeli her detayı mesaj açmazsam arar o da yetmez arkadaşından arar ay yeterrrr diye bağırıyorum özür diliyooor yani tamamen aile alakalı bence terapi almalı

Anne babası boşanmış belki de bunun bazı etkileri var

Konu sahibinin kocası galiba bu

Şimdi farkettim iki ayrı konu açmışsınız ikisi de tek başlarına büyük birer boşanma sebebi. Her iki konuya da bundan başka problemimiz yok demişsiniz. Eşiniz ciddi ciddi o iki özelliğe de sahipse buraya konu açıp daha kendinizi sorgulamanız aşırı yersiz. Def edin o toksik herifi gitsin yahu.

İlk örnek için akşam olduğundan adam merak ediyordur ondan yazıyordur falan dedim ama yok yani. Arkadaşlarla kahvaltıdan aileyle bir günlük tatilden bile olay çıkarıyor. İnsan mutlu olur git ailenle sen de gez der bu sorun çıkarıyor. Bilmiyorum sıkıntılı bir tip ya.

Ben de konuyu okurken sizin gibi düşündüm. Eşi kaygılı bağlanma, değersizlik şeması var.

Büyük ihtimal şu an dünyada en çok değer verdiği sevdiği kişi sizsiniz.( biraz da asosyal sanırım) sürekli kafasında beni seviyor mu beni,benim onu değerli gördüğüm gibi görüyor mu diye sürekli tartıyor. Annenizle gittiğiniz de onları daha çok seviyor vs vs kuruyor. Bence eşiniz psikolaga gitsin beraber terapiye gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…