tokide yedek olmak 20. sırada

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
29
arkadaşlar merhaba ,
izmir tokide yedek olmuşum e devletten gördüm dün akşam ama soracak kimseyi bulamadım çevremde tokide oturan kimsede yok başına gelen var mı yedeklerin gelme ihtimali var mı ? ve yedekler ne yapıcak? nasıl ilerleyecek süreç bilgisi olan var mı

memur maaşına endekslimi konutunuz?

vala mantıken şu sureclerde 20. yedeğe sıra gelmesi bence imkansiz
umarım bilen biri cevaplar ben de merak ettim

Ödemeyi yapamayan falan olursa mı yedeğe geçiyor acaba? Peşinatı ödeyemediği için sırası atlayan olur diye düşünüyorum

merhaba, konutum değil 2023 yılı için tokiye başvurdum yedek olarak çıktı asıl hak sahibi değilim yani evet bu sürekli artacak olan ödemeli
Bence hiç çıkmasın,ben aldım şahıstan ödüyosun ödüyosun hiç bitmiyor senede iki kez zam geliyor ödediğiniz taksitde boşa gidiyor(Benim 200 bin borcum vardı 2 bin taksitleri 6 ay sonra 190 bin kalmıştı birden 220 bine çıktı borcunun ne olduğunu bilmiyorsun yani)

Gelme ihtimali çok fazla, neticede banka kredisine uygun olmayanlar eleniyorlar.

20 yıl bitince bitmiş olacak heralde

Gelme ihtimali çok fazla, neticede banka kredisine uygun olmayanlar eleniyorlar.
inşallah demeye utanıyorum :) inşallah uygun olmayan vardır da şansım biraz yaver gider birde 1000 yedek arasından 22. 1000 konut var ama ben genç kategorisindenim.acaba genel de mi yedek oluyorum sadece genç kısmının yedeğimiyim

20. yedek İzmir gibi bir yerde asil kazanma gibi bir şey, sen maddi olarak hazırlıklarını yapmaya başla.

cidden güvenli yerler
bide şu an evlerde aşırı pahalı TOKİ dışında ev almak zor
acaba aylık ödemeniz ne kadar olacak alırsanız evi
tam olarak bende bilmiyorum ki olursa 2+1 yada 3+1 olacağı bile belli değil cumartesi kura çekimi oldu yüzde 10 peşinat verirsek eğer 2+1 2280 3+1 olursa eğer 3562 tl oluyor

Ben de bu konu hakkında araştıriyordum. Ama biz İstanbul'dayiz ve yedeklerde 226.siradayım umudum yok da bazen düşünüyorum acaba sıra gelir mi bize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…